Civilization VI -tekijä julkaisi modin, joka saa pelin näyttämään edeltäjältään Kommentit pois päältä artikkelissa Civilization VI -tekijä julkaisi modin, joka saa pelin näyttämään edeltäjältään 41

Vuonna 2016 ilmestyneen sivilisaatiosimulaattori taiteellinen johtaja Brian Busatti on julkaissut peliin modin, joka saa sen näyttämään edeltäjältään . Modi kantaa nimeä Environment Skin: Sid Meier’s ja sen voi ladata Steam Workshopista.

Päivitys hillitsee pelin värimaailmaa ja tekee tekstuureista tarkempia. Myös metsien ja vesialuiden ulkonäkö on muuttunut. Voit katsoa miltä peli näyttää modin myötä tästä:

Tässä muistin virkistykseksi vielä miltä alkuperäinen Civilization VI näyttää:

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoilee laatustrategiaa pilkkahintaan uudella paketillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoilee laatustrategiaa pilkkahintaan uudella paketillaan 39

Humble Bundle on julkaissut uuden strategiapeleihin keskittyvän paketin. Se sisältää muun muassa uusimman -pelin, avaruusstrategiat Offworld Trading Companyn ja Stellaris sekä tyrmäsimulaattori Dungeons 3.

Koko paketti sisältää kahdeksan peliä joiden arvo on yhteensä yli 200€.

Alle eurolla saat seuraavat pelit:

  • Niche – a genetics survival game
  • Ashes of the Singularity: Escalation
  • Throne of Lies The Online Game of Deceit

Noin 7,5€:lla saat edeltämainittujen lisäksi myös nämä pelit:

  • Dungeons 3
  • Offworld Trading Company ja sen lisäosa Jupiter’s Forge Expansion Pack

Noin 8€:lla saat aiempien pelien lisäksi myös:

  • Stellaris
  • Plague Inc: Evolved

Ja pulittamalla vähän yli 13€ saat kaiken tämän lisäksi myös Sid Meier’s Civilization VI -pelin.

Voit ostaa uusimman Humble Bundle -paketin täältä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Civilization-faneille uutta tutkittavaa – At The Gates on paluu suustrategioiden juurille Kommentit pois päältä artikkelissa Civilization-faneille uutta tutkittavaa – At The Gates on paluu suustrategioiden juurille 52

At The Gates on pääkynäilijä Jon Shaferin uusin teos. Peli on 4X-tyyppinen suurstrategia joka on sekä paluu pelityylin juurille sekä tuulahdus uutta. Peli sijoittuu Rooman valtakunnan hajoamisen jälkeiseen aikaan ja siinä ohjataan vaeltavaa heimoa läpi vuodenaikojen, hupenevia luonnonvaroja keräten.

Resurssien ja ekonomian lisäksi pelaajan riesana ovat sotimiset sekä heimojen erilaiset tarpeet ja persoonallisuudet.

Tyylillisesti peli ammentaa ensimmäisten Civilization -pelien estetiikasta ja vesivärimäinen grafiikka on varsin tervetullut tuulahdus nykytrendien rinnalle.

Sisälltään peli tuo myös uudistuksia genreensä. Näkyvimpänä on vaihtuvat vuodenajat, jotka tuovat omanlaiset haasteensa ja selviytymis elementin peliin.

Peli on nyt ladattavissa PC:lle Steam -palvelun kautta.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi