Cyberpunk 2077:n esittelytilaisuutta lykättiin — Taustalla Yhdysvaltojen mielenosoitukset Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077:n esittelytilaisuutta lykättiin — Taustalla Yhdysvaltojen mielenosoitukset

ilmoitti eilen, että Night City Wire -verkkolähetystä lykätään kesäkuun 25. päivään. Verkkolähetyksessä oli tarkoitus esitellä studion syksyllä julkaistavaa -peliä. Päätöksen taustalla ovat Yhdysvalloissa syttyneet, mellakoiksi asti kärjistyneet mielenosoitukset, joilla otetaan kantaa tummaihoisen väestön eriarvoiseen asemaan.

Studio kertoo odottavansa yhä innolla Cyberpunkin esittelyä, mutta tällä hetkellä käytävät keskustelut ovat tärkeämpiä. CD Projekt Red tahtoo päätöksellään varmistaa, että mielenosoittajien ääni kuullaan, eli Cyberpunk 2077 -striimin ei tahdota vievän yleisön huomiota muualle.

Myös Activision ja Sony tekivät tällä viikolla vastaavia päätöksiä. Sony ilmoitti lykkäävänsä PS5-pelien julkaisutilaisuutta, ja Call of Duty: Warzonen seuraavia kausia viivästytetään samoin perustein.

Kommentoi

Tencent haastaa Cyberpunk 2077 -pelin uudella SYN -projektillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Tencent haastaa Cyberpunk 2077 -pelin uudella SYN -projektillaan

SYN

Kiinalainen pelijätti Tencent Games on julkaissut uuden cyberpunk-aiheisen pelin projektinimeltään SYN. Pelin kehityksestä vastaa firman oma Lightspeed & Quantum Studios yhteistyössä Epic Gamesin kanssa.

Avoimen maailman ensimmäisen persoonan räiskinnässä pelaajalla on erilaisia hahmoja valittavana. Hahmojen kanssa kulkevat myös kyberneettiset lemmikit ja myös omaa ajoneuvoa voi muokata haluamansalaiseksi.

SYN -nimellä kulkeva projekti ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Seinillä juoksentelu poistettiin Cyberpunk 2077:stä Kommentit pois päältä artikkelissa Seinillä juoksentelu poistettiin Cyberpunk 2077:stä

Odotetun :n julkaisu lähestyy, ja peliä koskevia yksityiskohtia satelee entistä enemmän. Gamereactor uutisoi eilen, että aiemmissa pelivideoissa ja CD Projekt Redin puheissa ollut wall run -mekaniikka eli seinillä juoksentelu on sittemmin poistettu pelistä.

Päätöksen taustalla ovat pelin kenttäsuunnittelija Max Pearsin mukaan “suunnittelusyyt”, mutta syitä ei avata sen tarkemmin. Pears kuitenkin vakuuttaa, että pelaajat pääsevät yhä liikkumaan Night Cityn kaduilla ja rakennuksissa hyvinkin joustavasti.

Kommentoi