Diablo Immortal -mobiilipeli mahdollistaa hahmoluokan vaihdon kesken pelin Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo Immortal -mobiilipeli mahdollistaa hahmoluokan vaihdon kesken pelin

Diablo Immortal

Tänä vuonna ilmestyvästä Immortal -mobiilipelistä on saatu uutta tietoa. Pelin piti ilmestyä jo aiemmin, mutta sen julkaisua viivästettiin viime syksynä.

Pelissä pelaajilla tulee olemaan mahdollisuus vaihtaa hahmoluokkaa kesken pelin ja säilyttää ansaitut kokemuspisteet. Samalla kun hahmoluokkaa vaihtaa, pelaaja saa uudelle luokalle ominaisia varusteita. Aiemman luoka varusteet puolestaan siirtyvät varastoon.

Ilmaispelattavaan peliin aikoo julkaista kuukausittaisia kosmeettisia kilkkeitä ostettavaksi. Ostettavissa on myös kuukausittainen Battle Pass -kausipassi, jonka myötä pelaajat saavat uusia kosmetiikkoja. Niitä voi myös ostaa suoraan pelin sisäisestä kaupasta.

ylläpitää parhaillaan pelin ”ennakkotilaus” kampanjaa, jossa jos pelissä on ennakkoonrekisteröityneitä yli 30 miljoonaa, tarjoaa Blizzard kaikille erityisen Horadrim Cosmetic -setin.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2018 ja sai samalla pelisarjan vannoutuneet fanit raivon valtaan. Fanit odottivat kovasti jatkoa III -pelille, mutta mobiilipelin julkaisu oli monille pettymys.

ilmestyy alustavasti vuoden 2022 alkupuolella Android ja iOS -mobiililaitteille.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan Bungie olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, sekä EVE: Online.

tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi