Earthbreakers jatkaa siitä mihin Command & Conquer: Renegade jäi Kommentit pois päältä artikkelissa Earthbreakers jatkaa siitä mihin Command & Conquer: Renegade jäi

Earthbreakers

Ainoastaan verkkopelattavassa -pelissä joukkueet kamppailevat alueista ja tavoittelevat resursseja, samalla rakentaen tukikohtiaan ja hyökäten vastustajien vastaaviin. Hahmoluokkia on yhteensä 12 ja niitä ovat mm. Soldier, Technician ja Firefly. Pelaajat voivat myös käyttää erilaisia kulkuneuvoja nopeista ja kevyistä yksiköistä aina tankkeihin ja tykkeihin.

Peli tulee tukemaan aina 32 pelaajaa per joukkue, riippuen kartan koosta. Pelissä on myös harjoitustila, jossa voi pelata botteja vastaan.

Earthbreakersillä ei vielä toistaiseksi ole tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta pelin pitäisi ilmestyä ensi vuoden puolella. Peli ilmestyy näillä näkymin ainoastaan PC:lle.

Amazonin ilmaispelattava Crucible -räiskintä ilmestyy toukokuun 20. päivä Kommentit pois päältä artikkelissa Amazonin ilmaispelattava Crucible -räiskintä ilmestyy toukokuun 20. päivä

Crucible

Amazon Gamesin tuleva ilmaispelattava moninpeliräiskintä on vihdoin saanut julkaisuajankohdan – peliä päästään kokeilemaan toukokuun 20. päivä.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo maaliskuussa, mutta se viivästyi monen muun pelin tapaan koronaviruksen takia. Pelin taustalla on Seattlessa sijaitseva , jota johtaa Westwood Studiosin perustaja Louis Castle.

Crucible on joukkuepohjainen ja siinä joukkueet taistelevat selviytymisestä ja alueiden hallinnasta. Muiden pelaajien lisäksi pelaajien täytyy selviytyä planeetan haasteista.

Pelattavia hahmoja on yhteensä 10 ja jokaisella on ominaiset aseet ja taidot. Pelitiloja on kolme: Heart of the Hives, jossa neljän joukkueissa pelaajat taistelevat kentälle ilmestyviä loppuvastuksia vastaan, Harvester Command, jossa kaksi kahdeksan pelaajan joukkuetta valtaavat ja hallitsevat harvestereita ja Alpha Huters, jossa kahdeksan kahden pelaajan joukkuetta taistelevat toisiaan vastaan.

Crucible ei ole Amazonin ainoa peliprojekti. Tulossa on myös MMO nimeltään New World ja oma pilvipelipalvelu nimeltään Project Tempo.

Crucible ilmestyy :lle -palvelun kautta toukokuun 20. päivä.

Uudelleenmasteroitu Command & Conquer julkaistaan kesäkuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Uudelleenmasteroitu Command & Conquer julkaistaan kesäkuussa – katso traileri

EA on julkistanut odotetun Command & Conquer Remastered Collectionin ilmestyvän kesäkuun 5. päivä. Paketti tulee sisältymään myös Origin Access Premier -tilaukseen. Paketti tulee sisältämään pelit Tiberian Dawn ja Red Alert kaikkine lisäosineen. Kehittäjänä toimii , jonka perustajista löytyy myös vanhoja Westwood Studiosin työntekijöitä.

Peleissä on säilytetty klassinen tunnelma ja kontrolli hallituilla parannuksilla maustettuna. Erityisen kiitollinen toimittaja on vanhan moninpelijärjestelmän päivittämisestä tähän päivään! Muuten äänet, musiikit ja grafiikat on tehty uusiksi, mutta esimerkiksi uudistetun grafiikan saa vaihdettua lennosta vanhaksi kuin olisi taas vuosi 1995. Kaikesta tästä huomaa, että EA on todella kuunnellut yhteisöään kehitystyön aikana.

Paketista tulee löytymään paljon bonussisältöä ja ennenäkemätöntä materiaalia ja onpa myös konsoliversioiden puolelta luvassa joitain yllätyksiä. Katso tästä Errorin aiempi uutisointi miten FMV:t saatiin skaalattua 4K-resoluutiolle.