Embracer Group osti täydet osuudet kolmesta pelifirmasta – mukana mm. Titan Quest ja BioShock kehittäjä Kommentit pois päältä artikkelissa Embracer Group osti täydet osuudet kolmesta pelifirmasta – mukana mm. Titan Quest ja BioShock kehittäjä

Embracer Group

Aiemmin nimellä tunnettu Embracer Group jatkaa pelifirmojen hankkimista ja on ostanut täydet osuudet kolmesta pelifirmasta Saber Interactiven alle.

Hankinnassa Embracerin alle siirtyi Demiurge Studios, joka tunnetaan aiemmin PC ja konsolipeleistä kuten ja sekä viimeisimmin mobiilipeleistä kuten Sega Heroes. Saberin joukkoon liittyy myös virolainen sekä venäläinen Smartphone Labs.

Aiemmin tässä kuussa Embracer hankki mm. Duke Nukem -pelisarjan kehittäjän 3D Realmsin sekä kahdeksan muuta pelifirmaa. Yhteensä Embracerin pelifirmakokoelmaan kuuluu lähes 80 firmaa 40:ssä eri maassa ja työntekijöitä yli 8 000.

Kommentoi

Destroy All Humans! 2 -uusinto tulossa uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Destroy All Humans! 2 -uusinto tulossa uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Destroy All Humans! 2 - Reprobed 

on tuomassa uusinnon vuoden 2006 klassikkopelistä uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle piakkoin.

Destroy All Humans! 2 – Reprobed -nimellä kulkevan pelin kehittää täysin tyhjältä pohjalta Black Forest Games ja käytössä on 4. Pelissä tulee olemaan kahden pelaajan paikallinen co-op -tila ja aiempaa suurempi avoin maailma.

Alkuperäinen vuoden 2006 peli ilmestyi 2 ja alkuperäiselle Xbox -konsolille. Pelin kehitykesestä vastasi tuolloin Pandemic Studios.

 – Reprobed saapuu 5 ja sekä S -konsoleille ja PC:lle piakkoin.

Kommentoi

Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – klassinen Jagged Alliance, Titan Quest ja Epic Games Storen ilmaispelit Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – klassinen Jagged Alliance, Titan Quest ja Epic Games Storen ilmaispelit

Jagged Alliance

Tällä viikolla tarjoillaan runsaasti ilmaispelejä. Steam tarjoilee ilmaiseksi Jagged Alliance: Gold Edition ja Titan Quest Anniversary Edition -pelit. Epic Games Storen puolella on puolestaan jaossa ja Tharsis -pelit.

Jagged Alliance: Gold Edition

Jagged Alliance: Gold Edition sisältää alkuperäisen vuoden 1995 Jagged Alliance -pelin sekä Deadly Games -lisäosan. Peli tarjoilee taktista vuoropohjaista strategiaa. Pelaajat valitsevat palkkasoturijoukon ja suuntaavat Metaviran eksoottiselle. saarella auttamaan tutkija Jack Richardsia ja tämän tytärtä Brendaa pysäyttämään pahiksen nimeltään Santinon suunnitelmat.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä aina ensi torstaihin syyskuun 23. päivä asti.

Titan Quest Anniversary Edition

Titan Quest Anniversary Edition puolestaan yhdistää alkuperäisen Titan Quest ja Titan Quest Immortal Throne -pelit yhdeksi paketiksi. Molemmat pelit on myös päivitetty uuteen uskoon. Peli tarjoilee perinteistä toimintaroolipeliä, joka sijoittuu antiikin Kreikkaan, Egyptiin ja Aasiaan. Titaanit ovat paenneet ikuisista vankiloistaan ja aiheuttavat harmia ympäri maailmaa. Pelaajan tehtävänä on tulkita Tiresiasin ennustuksia ja taistella yhdessä Agamemnonin ja Achilleen kanssa.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä aina ensi torstaihin syyskuun 23. päivä asti.

on nopeatempoinen, kaksiulotteinen ja anime-henkisesti kuvitettu taistelupeli, jossa yhdistyy myös tasohyppelyelementtejä. Valitse taistelijasi ja löydä oma taistelutyylisi, sekä kasaa oma tiimisi parhaista taistelijoista.

on jaossa ilmaiseksi Epic Games Storen puolella ja ladattavissa PC:lle aina ensi viikon torstaihin syyskuun 23. päivä asti.

Tharsis

Tharsis on avaruuteen sijoittuva noppapohjainen vuoroihin perustuva strategiapeli. Pelissä tehtävänäsi on hallita ihmiskunnan ensimmäistä matkaa Marsiin. Retkikunta joutuu kuitenkin vaikeuksiin kun sen yllättää meteorimyrsky.

Tharsis on myöskin jaossa ilmaiseksi Epic Games Storen puolella ja ladattavissa PC:lle aina ensi viikon torstaihin syyskuun 23. päivä asti.

Kommentoi