Fall Guys keräsi 1,5 miljoonaa pelaajaa ensimmäisen vuorokauden aikana Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys keräsi 1,5 miljoonaa pelaajaa ensimmäisen vuorokauden aikana

Fall Guys: Ultimate Knockout

Hiljattain ilmestynyt sympaattisen värikäs -peli on onnistunut keräämään yli 1,5 miljoonaa pelaajaa ensimmäisen vuorokauden aikana. Pelin kehittäjä kertoi aiheesta Twitter -tilillään.

Peli ilmestyi tiistaina elokuun 4. päivä :lle sekä -konsolille. PS Plus tilaajille peli oli ilmainen.

Fall Guys: Ultimate Knockout -pelissä 60 pelaajaa ottaa mittaa toisistaan selviytyen erilaisista esteistä ja vain yksi voi olla voittaja. Peli ammentaa suosituista tv-sarjoista kuten Takeshi’s Castle, Wipeout ja Ninja Warrior.

Pelin suuri suosio on aiheuttanut ymmärrettävästi teknisiä vaikeuksia ja Mediatonic on yrittänyt paikata näitä sulkemalla pelin rekisteröitymisen hetkellisesti. Myös palvelimia on suljettu ajottain.

Fall Guys: Ultimate Knockout on saatavilla PC:lle sekä Playstation 4 -konsolille.

Kommentoi

Loottiräiskintä Vigor pelattavissa ilmaiseksi Switchillä Kommentit pois päältä artikkelissa Loottiräiskintä Vigor pelattavissa ilmaiseksi Switchillä

Vigor

Loottiräiskintä Vigor on nyt pelattavissa ilmaiseksi Nintendo Switch -konsolilla. Pelillä on ollut tähän mennessä yhteensä 5 miljoonaa käyttäjää.

Alunperin vuonna 2018 Xbox One -konsolille ilmestynyt moninpeli sijoittuu post-apokalyptiseen Norjaan. Pelissä yhdistyvät lootin keräys, räsikintä ja tukikohdan rakentaminen. Voit haastaa muita pelaajia erilaisissa pelimuodoissa.

Switchin lisäksi peli on saatavilla Xbox One -konsolille. Peli on tulossa myös ja Playstation 5 -konsoleille myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

No Man’s Sky sai valtavan Origins -päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky sai valtavan Origins -päivityksen

No Man's Sky

Avaruussimulaatio No Man’s Sky on saanut uuden Origins -päivityksen, joka tuo peliin liudan uutta sisältöä.

Päivityksen myötä peliin on saatu monipuolesempia planeettoja, uudenlaista maastoa, uusia eläimiä kuten valtavat hiekkamadot, sääolosuhteita, rakennuksia ja paljon muuta. Voit lukea kaiken päivityksen sisällöstä Hello Gamesin sivuilta.

Alunperin vuonna 2016 ontuneesti ilmestynyt peli on sittemmin saanut monia päivityksiä kuten esimerkiksi VR-tuen ja aiemmin tänä vuonna tuen ristiinpelaamiselle. Peliin on saanut aiempien päivityspakettien myötä myös tukikohdan rakentamista, erilaisia kulkuneuvoja sekä uusia biomeja.

No Man’s Sky on parhaillaan saatavilla ja Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi