Farming Simulator 19 -maatilasimulaatio suuntaa Alpeille uudella lisäosalla Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 19 -maatilasimulaatio suuntaa Alpeille uudella lisäosalla

Farming Simulator 19

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Premium Edition julkaistaan marraskuussa yhdessä Alppien lisäosan kanssa.

Fanien rakastama ja huippusuosittu Farming Simulator 19 on maanviljelys- ja maatilasimulaatiopeli, joka laajenee marraskuussa vuoristoon. Tällä kertaa kohteena ovat Alpit ja siellä sijaitseva kuvitteellinen Erlengratin kaupunki. Etelä-Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä innoituksensa saanut kaupunki tarjoaa vehreää viljelysmaata suurten vuorten ympäristössä. Yli 200 metrin korkeudessa sijaitseva kaupunki on lämpötilan ja maaston osalta suorastaan täydellistä viljelysmaata niin maanviljelykseen kuin eläinten kasvatukseen.

Idyllinen laaksoalue vuorineen, vihreine peltoineen ja kauniine maisemineen on kuin luotu viljeltäväksi. Samalla alue tarjoaa upeat mahdollisuudet maisemaretkille, joissa viljelijä saa levätä ja samalla nauttia luonnonkauniista tunnelmasta. Alueella myös kasvaa peruspelistä poikkeavia puita, mikä tekee alueesta uudenlaisen. Lisäosa tuo mukanaan peräti 30 uutta työkonetta ja kulkuneuvoa sellaisilta merkeiltä, kuten Aebi, Lindner, Pöttinger, Rigitrac ja SIP.

Farming Simulator 19 -pelin Alpine Farming -lisäosa julkaistaan sekä - ja -pelikonsoleille että :lle ja :lle 12. marraskuuta 2020. Lisäksi peli tulee saataville -pelipalveluun. Lisäosa sisältyy pelin kausipassiin, joten sen omistajat saavat Alppien laajennuksen ilman erillistä maksua. Erikseen hankittuna lisäosa maksaa 19,99 euroa.

Marraskuussa julkaisun saa myös äärimmäisen kattava Farming Simulator 19 Premium Edition -pelipaketti, joka sisältää sekä Farming Simulator 19 -peruspelin että sen kausikortin. Se kattaa kaikki julkaistut lisäosat maksuttomista maksullisiin. Lisäksi paketissa on 72-sivuinen opaskirja pelin saloihin.

Farming Simulator 19 Premium Edition julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleille että PC:lle 12. marraskuuta 2020.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja Linux -alustoilla.