Farming Simulator 19 -maatilasimulaatio suuntaa Alpeille uudella lisäosalla Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 19 -maatilasimulaatio suuntaa Alpeille uudella lisäosalla

Farming Simulator 19

PAN Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Farming 19 Premium Edition julkaistaan marraskuussa yhdessä Alppien lisäosan kanssa.

Fanien rakastama ja huippusuosittu Farming 19 on maanviljelys- ja maatilasimulaatiopeli, joka laajenee marraskuussa vuoristoon. Tällä kertaa kohteena ovat Alpit ja siellä sijaitseva kuvitteellinen Erlengratin kaupunki. Etelä-Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä innoituksensa saanut kaupunki tarjoaa vehreää viljelysmaata suurten vuorten ympäristössä. Yli 200 metrin korkeudessa sijaitseva kaupunki on lämpötilan ja maaston osalta suorastaan täydellistä viljelysmaata niin maanviljelykseen kuin eläinten kasvatukseen.

Idyllinen laaksoalue vuorineen, vihreine peltoineen ja kauniine maisemineen on kuin luotu viljeltäväksi. Samalla alue tarjoaa upeat mahdollisuudet maisemaretkille, joissa viljelijä saa levätä ja samalla nauttia luonnonkauniista tunnelmasta. Alueella myös kasvaa peruspelistä poikkeavia puita, mikä tekee alueesta uudenlaisen. Lisäosa tuo mukanaan peräti 30 uutta työkonetta ja kulkuneuvoa sellaisilta merkeiltä, kuten Aebi, Lindner, Pöttinger, Rigitrac ja SIP.

Farming 19 -pelin Alpine Farming -lisäosa julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle ja OSX:lle 12. marraskuuta 2020. Lisäksi peli tulee saataville Stadia -pelipalveluun. Lisäosa sisältyy pelin kausipassiin, joten sen omistajat saavat Alppien laajennuksen ilman erillistä maksua. Erikseen hankittuna lisäosa maksaa 19,99 euroa.

Marraskuussa julkaisun saa myös äärimmäisen kattava Farming 19 Premium Edition -pelipaketti, joka sisältää sekä Farming Simulator 19 -peruspelin että sen kausikortin. Se kattaa kaikki julkaistut lisäosat maksuttomista maksullisiin. Lisäksi paketissa on 72-sivuinen opaskirja pelin saloihin.

Farming 19 Premium Edition julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleille että PC:lle 12. marraskuuta 2020.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

kokoaa 24 maailman parasta Rainbow Six Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Rainbow Six Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä ja sen kehityksestä vastaa entinen pomo Rod Humble ja Second Life luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

Life By You ilmestyy :lle ja Storen kautta Early Access tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi