Fornite-aiheinen Nintendo Switch -konsoli ilmestyy lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Fornite-aiheinen Nintendo Switch -konsoli ilmestyy lokakuussa

Nintendo Switch x Fortnite

Parhaillaan Applen kanssa nokkasillaan oleva on lanseeraamassa yhdessä Nintendon kanssa -aiheista -konsolia. Konsolin on määrä ilmestyä lokakuun 6. päivä Euroopassa.

Nintendo Switch x Fortnite

Itse konsolissa on Fortnite -aiheista kuviointia takapuolella, samoin myös telakassa. Konsolin Joycon -ohjaimet ovat puolestaan väriltään sini-keltaiset.

Luonnollisesti konsolissa on esiasennettuna Fornite ja mukaan saat myös Wildcat -skinin sekä pelin sisäistä valuuttaa 2 000 V-Bucksia.

Kommentoi

Pokémon-sarja tekee paluun Sinnohin alueelle – Diamond ja Pearl -pelien uusinnat julkistettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon-sarja tekee paluun Sinnohin alueelle – Diamond ja Pearl -pelien uusinnat julkistettiin

The Pokémon Companyn eilisessä Pokémon Presents -lähetyksessä julkistettiin uusinnat Pokémon Diamondista ja Pearlista nimillä: Pokémon Shining Pearl ja Brilliant Diamond.

Alkuperäispelit julkaistiin ensimmäistä kertaa DS:lle kuten alla oleva nostalginen traileri osoittaa.

Neljännen Pokémon-sukupolven uusintajulkaisujen kehityksestä vastaa Pokémon HOME sovelluksen luonut ILCA-studio.

Pokémon Shining Pearl sekä Pokémon Brilliant Diamond julkaistaan -konsolille kuluvan vuoden lopulla.

Kommentoi

Monster Hunter Rise -peli ilmestyy PC:lle ensi vuoden puolella Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter Rise -peli ilmestyy PC:lle ensi vuoden puolella

Monster Hunter Rise

Capcom on julkaisemassa tulevan Monster Hunter Rise -pelin myös PC:lle ensi vuoden puolella. Peli on saapumassa -konsolille maaliskuun 26. päivä.

Suosittua Monster Hunter -pelisarjaa jatkava osa tuo täysin uudenlaisen liikkumismahdollisuuden. Eri alueiden sijaan pelissä liikutaan yhdellä suurella kartalla. Luvassa on myös luonnollisesti uusia hirviöitä metsästettäväksi.

Monster Hunter Rise -pelin myös PC:lle vuoden 2022 alussa. Peli saapuu Switch -konsolille maaliskuun 26. päivä.

Kommentoi