Ghostbusters VR-seikkailu ”Rise of the Ghost Lord” sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostbusters VR-seikkailu ”Rise of the Ghost Lord” sai uuden trailerin

Ghostbusters VR

Uusi traileri pelistä : Rise of the Ghost Lord on nyt julkaistu, tarjoten yleisölle laajemman katsauksen pelin toimintaan. Peli ilmestyy sopivasti Halloweenin alla eli 26. lokakuuta.

San Franciscon tunnistettavissa maisemissa pelaajat joutuvat pelastamaan kaupungin pahamaineiselta Ghost Lordilta. Toiminnantäyteinen traileri esittelee erilaisia ympäristöjä, kummituksia, mukautusvaihtoehtoja ja pelimekaniikkoja.

”Pelissä korostetaan syventävää, yhteistyössä tapahtuvaa moninpeliä. Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord -pelin pelaajat voivat sukeltaa peliin varustaen itsensä virtuaalisella Proton-repulla, ratkaista arvoituksia ja kokeilla uutta varustusta – kauko-ohjattavista tornitykeistä kummitusviritelmiin. Jokainen tiimin jäsen on avainasemassa, olipa kyseessä sitten pimeän PKE:n kerääminen, välimaailman porttien sulkeminen tai Ghost Trapin heittäminen. Niille, jotka haluavat pelata yksin, on tarjolla vaihtoehto, johon sisältyy kummituskaveri.

Lisänä traileriin julkaisi kehittäjien kierrospöydän, joka tarjoaa syvemmän katsauksen peliin ja PlayStation VR2:n eksklusiivisiin ominaisuuksiin, kuten silmien seurantaan, mukaansatempaavaan valaistukseen ja mukautuviin liipaisimiin. Pelaajat voivat jopa tuntea kuinka heitä roiskitaan.

”Yeah, I got slimed…”

Hämähäkkimies liitää entistä komeampana – Marvel’s Spider-Man 2 sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Hämähäkkimies liitää entistä komeampana – Marvel’s Spider-Man 2 sai uuden trailerin

Spider-Man on pian valmis räiskimään seittejänsä pitkin pitäjiä, kun kauan odotettu PS5-yksinoikeus Marvel's Spider-Man 2 julkaistaan 20.10.

Marvel’s Spider-Man 2 on pian valmis räiskimään seittejänsä pitkin pitäjiä, kun kauan odotettu PS5-yksinoikeus julkaistaan 20.10.

PlayStation sekä kehittäjä Insomniac Games ovat jatkaneet armottoman hypen lietsomista. Viime yönä PlayStation julkaisi uuden pidennetyn 60-sekuntisen TV-mainoksen, joka tarjoaa katsojille elokuvamaisemman kurkistuksen sankareidemme uusimpaan seikkailuun.

Trailerissa näemme Peter Parkerin ja Miles Moralesin kohtaavan edessään olevat haasteet sekä puvussa että sen ulkopuolella, kaiken tämän taustalla massiivinen päivänvalossa käytävä taistelu Venomin vastaan. Jos traileri on merkki tulevasta, Venom on varsin vaikuttava vastustaja näille kahdelle.

Kyllähän tätä muuten on odotettu!

Miltä kuulostaisi turistikierros New Yorkissa Ghostbustersista tunnetun Ecto1-auton kyydissä? – Sellainen on nyt mahdollista Halloweenin kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Miltä kuulostaisi turistikierros New Yorkissa Ghostbustersista tunnetun Ecto1-auton kyydissä? – Sellainen on nyt mahdollista Halloweenin kunniaksi

Halloween on pian täällä taas ja täten Ecto-1 on valmis rullaamaan New Yorkin kaduille, tarjoten faneille uskomattoman kierroksen kuuluisimmissa -elokuvan kuvauspaikoissa.

Uutinen raportoitiin ensimmäisen kerran alkukesästä nimellä Ghost Tours NYC. Tämä kerran elämässä -kokemus on saatavilla rajoitetusti lokakuun aikana. Juuri julkaistu traileri näyttää entistä enemmän auton tarkkaa jäljennöstä, Ectomobilea.

Onnekkaat osallistujat ajetaan ympäri kaupunkia fanien suosimassa autossa, tällä erää nimeltään Ecto-1NJ, ja he vierailevat Ghostbusters-elokuvan merkittävissä paikoissa, kuten Central Park Westissä, NYC:n julkisessa kirjastossa ja tietenkin Hook & Ladder 8:ssa, joka tunnetaan paremmin Haamujengiläisten liiketilana, eli paloasemalla.

Kokemuksen tekee entistä aidommaksi auton takapenkillä olevat jäljittelevät protonireput, täydelliset valokuvausmahdollisuudet tai siltä varalta, että kohtaat ilkeämielisen luokan V kummituksen. Osallistujia kannustetaan saapumaan lentäjän haalareissa, ja asuja on myös mahdollisuus vuokrata. Autossa tarjolla on kotitekoista Ecto Cooler -juomaa, Twinkie-leivoksia, Crunch-patukoita ja Cheez-It -sipsejä.

Kylläpä kelpaisi!