Google Stadian julkaisupelit selvillä – mukana Destiny 2 ja Red Dead Redemption 2 Kommentit pois päältä artikkelissa Google Stadian julkaisupelit selvillä – mukana Destiny 2 ja Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Googlen odotettu Stadia -pelipalvelu ilmestyy vihdoin ensi viikon tiistaina marraskuun 19. päivä. Pelipalvelun julkaisussa pelattavana olevien pelien lista on nyt julkaistu. Mukana on mm. Destiny 2, Mortal Kombat 11 ja 2.

on ensimmäinen ilmainen peli, joka tarjotaan Stadia Pro -tilauksen kautta. Tilaus maksaa 9,99€/kk ja se tarjoaa pelaajille 4K, ja 60fps -tuen sekä 5.1 surround äänet.

Ennen vuoden vaihdetta Stadia -käyttäjät saavat ostettua pelejä kuten Borderlands 3, Metro Exodus ja XV. Koko listan tänä vuonna ilmestyvistä peleistä näet tästä:

Ensi vuonna palveluun ilmestyy mm. ja Cyberpunk 2077 -pelit.

Voit ennakkotilata Stadia Premiere Editionin täältä 129,00€ hintaan.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla

Cyberpunk 2077: Gangs of Night City

Cyberpunk 2077 on saamassa oman lautapelin nimeltään Cyberpunk 2077: Gangs of Night City. Projekti kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarter -joukkrahoituskampanjan avulla.

Pelin taustalla on Games, joka on aiemmin toteuttanut lautapelejä mm. ja Bloodborne -peleistä.

Gangs of Night City -pelissä 1-4 pelaajaa hallitsee Night Cityn häikäilettömiä jengejä ja yrittää saada alamaailmaa haltuunsa. Muita jengejä voi haastaa lihasvoimalla tai hakkeroimalla.

Pelissä nähdään videopelistä tuttuja hahmoja kuten Jackie Welles, Johnny Silverhand sekä Judy Alvarez.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -peli sai vihdoin lentävät autot uuden modin myötä – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -peli sai vihdoin lentävät autot uuden modin myötä – katso video

Cyberpunk 2077 Let There be Flight

Ilmestyessään loppuvuodesta 2020 kovasti odotetusta Cyberpunk 2077 -pelistä puuttui monia asioita, joita oli luvattu. Yksi näistä oli lentävät autot, joita pelissä kyllä nähdään mutta niitä ei valitettavasti pääse ohjastamaan, mutta nyt pääsee.

Peliin on nimittäin julkaistu uusi modi nimeltään Let There be Flight, joka mahdollistaa lentävillä autoilla ajamisen. Autoissa on kääntyvät rengasmoottorit, Blade Runner -henkiset äänet sekä täysin mukautetun ohjauksen.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun kovasti keskenkeräistä peliä on paranneltu modaajien toimesta. Viime vuoden lopulla pelin olemassa ollut metrojärjestelmä tehtiin valmiiksi modaajien toimesta.

Pelin kuumeisesti odotettua ensimmäistä lisäosaa ollaan julkaisemassa alustavasti ennen tämän vuoden loppua. Nähtäväksi jäänee mitä tuleva lisäosa sisältää.

Kommentoi