Haamujengi saapuu Planet Coasteriin piakkoin Kommentit pois päältä artikkelissa Haamujengi saapuu Planet Coasteriin piakkoin

Huvipuistpeli Planet Coasterin seuraava lisenssilisäosa on Haamujengi -aiheinen. Tarinavetoisen kampanjan äänessä kuullaan leffastakin tuttu Dan Aykroyd.

Lisäosa tuo peliin leffan aiheisia huvipuistolaitteita kuten The Experience sekä RollerGhoster. Myös leffasta tutut Slimer -haamu, Stay Puft Marshmallow Man, ECTO-1 -ambulanssi sekä tietenkin leffan ikoninen tunnusmusiikki.

on aiemmin saanut Me hirviöt, Ritari Ässä sekä Paluu tulevaisuuteen -aiheisia lisäosia. Pelin kehittäjä Frontier Developmentsin katalogista löytyy Planet Coasterin lisäksi -avaruusseikkailu, , sekä tuleva -peli.

Planet Coaster: Ghostbusters ilmestyy piakkoin Steam -kauppaan.

Destiny 2 saa limaiset Ghostbusters-meiningit Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2 saa limaiset Ghostbusters-meiningit

Destiny 2 -pelaajat voivat vaihtaa tutut aseensa protonipäihin ja heittää haamunsa Slimer-meikkiin, sillä odotettu -yhteistyö saapuu peliin ensi viikolla. Bungie paljasti yhteistyön sosiaalisessa mediassa julkaisulla, jossa todettiin kryptisesti: ”Naapurustossamme on jotain outoa…”

Maaliskuun 19. päivästä starttaava yhteistyö tuo mukanaan Ghostbusters-teemaisia kosmeettisia esineitä. Hahmon digitaalisen apurin eli Haamoksen voi muuttaa ikoniseksi limapallero Slimeriksi, jonka limaisen vihreä olemus varmasti pelottaa Cabalia ja Vexiäkin. Lisäksi pelaajat voivat hankkia ”hieman demonisen” Sparrow-ajoneuvon skiniversion, joka ei ehkä aivan täysin sovi Ghostbusters-teemaan, mutta tarjoaa silti pirteän yksilöllisen lisäyksen ajokkiin. Kolmas kosmeettinen esine on Ecto-1 -tyyliin muokattu liitoauto, jolla voi liidellä ympäri -universumia tyylillä.

ei ole vielä paljastanut tarkemmin, miten nämä esineet hankitaan. Todennäköisesti ne tulevat saataville Destiny 2:n Eververse-kaupasta Bright Dust -valuutalla tai oikealla rahalla ostettavia kosmeettisia paketteja avaamalla.

Ghostbusters-yhteistyö osuu mitä mainioimpaan saumaan, sillä uusin Ghostbusters-elokuva, Frozen Empire, on tulossa pian teattereihin. Yhteistyö toimii myös alkusoittona tulevalle sisällölle Destiny 2:ssa. Huhtikuussa julkaistaan kaikille pelaajille ilmainen kahden kuukauden sisältöpäivitys nimeltä Into the Light. Toukokuussa peliin lisätään kolme uutta moninpelikarttaa, ja kesäkuussa on vihdoin vuorossa The Final Shape -laajennuksen julkaisu. Tämä laajennus on Destiny 2 -saagan kymmenvuotisen tarinan huipentuma.

Miltä kuulostaisi turistikierros New Yorkissa Ghostbustersista tunnetun Ecto1-auton kyydissä? – Sellainen on nyt mahdollista Halloweenin kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Miltä kuulostaisi turistikierros New Yorkissa Ghostbustersista tunnetun Ecto1-auton kyydissä? – Sellainen on nyt mahdollista Halloweenin kunniaksi

Halloween on pian täällä taas ja täten Ecto-1 on valmis rullaamaan New Yorkin kaduille, tarjoten faneille uskomattoman kierroksen kuuluisimmissa -elokuvan kuvauspaikoissa.

Uutinen raportoitiin ensimmäisen kerran alkukesästä nimellä Ghost Tours NYC. Tämä kerran elämässä -kokemus on saatavilla rajoitetusti lokakuun aikana. Juuri julkaistu traileri näyttää entistä enemmän auton tarkkaa jäljennöstä, Ectomobilea.

Onnekkaat osallistujat ajetaan ympäri kaupunkia fanien suosimassa autossa, tällä erää nimeltään Ecto-1NJ, ja he vierailevat Ghostbusters-elokuvan merkittävissä paikoissa, kuten Central Park Westissä, NYC:n julkisessa kirjastossa ja tietenkin Hook & Ladder 8:ssa, joka tunnetaan paremmin Haamujengiläisten liiketilana, eli paloasemalla.

Kokemuksen tekee entistä aidommaksi auton takapenkillä olevat jäljittelevät protonireput, täydelliset valokuvausmahdollisuudet tai siltä varalta, että kohtaat ilkeämielisen luokan V kummituksen. Osallistujia kannustetaan saapumaan lentäjän haalareissa, ja asuja on myös mahdollisuus vuokrata. Autossa tarjolla on kotitekoista Ecto Cooler -juomaa, Twinkie-leivoksia, Crunch-patukoita ja Cheez-It -sipsejä.

Kylläpä kelpaisi!