Haamujengi saapuu Planet Coasteriin piakkoin Kommentit pois päältä artikkelissa Haamujengi saapuu Planet Coasteriin piakkoin

Huvipuistpeli Planet Coasterin seuraava lisenssilisäosa on Haamujengi -aiheinen. Tarinavetoisen kampanjan äänessä kuullaan leffastakin tuttu Dan Aykroyd.

Lisäosa tuo peliin leffan aiheisia huvipuistolaitteita kuten The Experience sekä RollerGhoster. Myös leffasta tutut Slimer -haamu, Stay Puft Marshmallow Man, ECTO-1 -ambulanssi sekä tietenkin leffan ikoninen tunnusmusiikki.

on aiemmin saanut Me hirviöt, Ritari Ässä sekä Paluu tulevaisuuteen -aiheisia lisäosia. Pelin kehittäjä Frontier Developmentsin katalogista löytyy Planet Coasterin lisäksi Elite Dangerous -avaruusseikkailu, Zoo Tycoon, sekä tuleva Planet Zoo -peli.

Planet Coaster: ilmestyy piakkoin Steam -kauppaan.

Kommentoi

Elite Dangerous -pelin Odyssey -lisäosan julkaisu epäonnistui – fanit närkästyivät Kommentit pois päältä artikkelissa Elite Dangerous -pelin Odyssey -lisäosan julkaisu epäonnistui – fanit närkästyivät

Elite Dangerous: Odyssey

Suosittu avaruussimulaatio sai uusimman ja odotetun Odyssey -lisäosansa viime viikolla ja fanit eivät ole tyytyväisiä lopputulokseen.

Parhaillaan lisäosan arvostelut näyttävät enimmäkseen kielteisiä ja syinä tähän pelaajat kertovat mm. lukuisat bugit, kaatumiset, nykimisen ja yleisesti keskeneräisen toteutuksen.

Vaikka lisäosa sai jo toisen hotfix-päivityksen perjantaina, silti 3 000 arvostelusta yli 2 200 on negatiivisia. Pelin kehittäjä ei ole kertonut paljoakaan suunnitelmista Odysseyn jälkeen, mutta sen korjaamiseen tulee menemään vielä aikaa.

Odyssey -lisäosan myötä pelaajat ovat päässeet ensimmäistä kertaa vierailemaan planeettojen pinnalle kävelemällä. Mukana on myös taistelua ensimmäisestä persoonasta kuvattuna.

on saatavana :lle sekä 4 ja One -konsoleille.

Kommentoi

Elite Dangerous: Odyssey -lisäosa ilmestyy tänään – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Elite Dangerous: Odyssey -lisäosa ilmestyy tänään – katso uusi traileri

Elite Dangerous: Odyssey

Kovasti odotettu Elite Dangerous -avaruussimulaation Odyssey -lisäosa ilmestyy vihdoin tänään :lle. Samalla lisäosa on saanut uuden trailerin, jonka voit katsoa alta.

Odysseyn myötä pelaajat pääsevät ensimmäistä kertaa planeettojen pinnalle kävelemään ja taistelemaan ensimmäisestä persoonasta kuvattuna. Saatavilla on paljon erilaisia aseita aina tarkkuuskivääreistä, automaattiaseisiin, kranaatteihin ja ohjuksenheittimiin. Eri asetyyppejä ovat plasma, laser ja kineettiset aseet.

Maksullisen lisäosan piti ilmestyä alunperin alkuvuodesta, mutta sen julkaisua jouduttiin siirtämään keväälle 2021 koronaviruksen aiheuttamien ongelmien vuoksi. Konsoleille lisäosa ilmestyy vasta syksyllä 2021.

Planeetoilta löytyy avaruusasemia ja vartioasemia, joista puolestaan voi löytää NPC-hahmoja jotka tarjoavat tehtäviä tai vaihtoehtoisesti vastarintaa.

Elite Dangerous on saatavana PC:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi