HP:n uudet Omen Mindframe -kuulokkeet viilentävät korvia käytön aikana Kommentit pois päältä artikkelissa HP:n uudet Omen Mindframe -kuulokkeet viilentävät korvia käytön aikana

on kehittänyt ja patentoinut aktiivipelajia varten -kuulokkeet, jotka viilentävät korvia käytön aikana. Yhtiön tarkoituksena on tarjota pelaajille mahdollisuuden pelata pidempään ilman, että korvalehdet tuntuvat epämiellyttävän kuumottavilta.

HP ei halunnut käyttää tuulettimia, sillä ne aiheuttaisivat ylimääräistä ääntä. Laitteessa on USB-liitäntä ja korvapehmusteen materiaali on hengittävää ja kosteutta hylkivää, joka tekee käytöstä miellyttävämpää.

HP:n Omen Mindframe -kuulokkeet tulevat myyntiin lokakuussa 199 dollarin hintaan. Katso laitteen esittelyvideo tästä:

HyperX julkaisi ammattimaisen ProCast XLR -mikrofonin Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX julkaisi ammattimaisen ProCast XLR -mikrofonin

HyperX Procast

:n pelialan oheislaitevalmistaja on julkaissut uuden ProCast XLR -mikrofonin. ProCast on ammattilaistason kondensaattorimikrofoni, jossa on XLR-liitäntä, kardioidinen suuntakuviointi ja kultapäällysteinen suurikalvoinen kondensaattorikapseli.

Mikrofoni on suunniteltu erityisesti striimaajille, vaikuttajille ja sisällöntuottajille, jotka etsivät XLR-liitännällä varustetusta mikrofonista ammattilaatuista laatua. Mikrofoni tarjoaa korkealaatuista äänitallennetta eloisalla äänellä.

”HyperX jatkaa korkealaatuisten ja suorituskykyisten oheislaitteiden valikoiman kasvattamista vastaamaan nykypäivän pelaajien, vaikuttajien, sisällöntuottajien ja muiden tarpeisiin. XLR-liitännällä ja laadukkaalla suurella kondensaattorilla HyperX:n insinöörit keskittyivät tarjoamaan erinomaista äänentoistoa ja monipuolisuutta käytettäväksi koti- tai ammattilaisstudioissa.”

sanoo Bianca Walter, HyperX EMEA:n liiketoimintajohtaja

ProCast -mikrofoni kaappaa yksityiskohtaisia tallenteita suurikalvokondensaattorilla ja hyödyntää suosittua kardioidista suuntakuviointia äänilähteen tarkentamiseksi. Kytkettävän -10 dB PAD:n ansiosta mikrofoni pystyy käsittelemään kovia äänilähteitä, ja 80 Hz:n korkeapäästösuodatinkytkin auttaa vähentämään ei toivottuja matalia taajuuksia.

Laadukkaan äänen ja kohinattoman sisällön tallentamiseen suunnitellussa mikrofonissa on sisäänrakennettu tärinänvaimennettu kiinnike ja irroitettava HyperX Shield metallinen poppisuodatin, joka auttaa vähentämään kolinaa ja poksahduksia. Kiinnityssovitin sopii sekä 3/8- että 5/8-tuuman kierteisiin ja on yhteensopiva useimpien jalustojen ja puomivarsien kanssa.

Hinta ja saatavuus

HyperX ProCast -mikrofoni tulee olemaan saatavilla hintaan 299,99 € valmistajan verkkokaupan sekä jälleenmyyjien kautta.

HyperX julkaisee uusia näyttöjä ergonomisen telineen kera Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX julkaisee uusia näyttöjä ergonomisen telineen kera

HyperX Armada

:n pelioheislaitteita valmistava merkki on julkaissut kaksi pelaamiseen tarkoitettua Armada näyttöä. Erityisen näytöistä tekee niiden mukana tulevat ergonomiset telineet, jotka säästävät tilaa pöydältä.

Malleja on kaksi Full HD-tarkkuuden Armada 25 ja QHD-tarkkuuden Armada 27. Pienemmän näytön IPS-paneeli tarjoaa 240Hz:n nopeuden 1 ms vasteajalla. Suurempi näyttö tarjoaa 165 Hz:n nopeuden 1 ms vasteajalla.

Armada Single Gaming Mount -pöytäteline on valmistettu tukevasta metallista ja tukee enintään 32″ näyttöjä ja enintään 9 kg:n painoa. Lisäksi voi ostaa Gaming Mount Addon -lisävarren, jolla näyttöjä saa yhteen telineeseen kiinni enintään neljä.

HyperX Armada 25 -näyttö kustantaa 549,99 euroa ja suurempi Armada 27 puolestaan 599,99 euroa. Single Gaming Mount maksaa erikseen ostettuna 149,99 euroa ja sen lisäosa Gaming Mount Addon 99,99 euroa. Kaikki tuotteet tulevat saatavilla syyskuun aikana.