HP:n uudet Omen Mindframe -kuulokkeet viilentävät korvia käytön aikana Kommentit pois päältä artikkelissa HP:n uudet Omen Mindframe -kuulokkeet viilentävät korvia käytön aikana

on kehittänyt ja patentoinut aktiivipelajia varten Omen Mindframe -kuulokkeet, jotka viilentävät korvia käytön aikana. Yhtiön tarkoituksena on tarjota pelaajille mahdollisuuden pelata pidempään ilman, että korvalehdet tuntuvat epämiellyttävän kuumottavilta.

ei halunnut käyttää tuulettimia, sillä ne aiheuttaisivat ylimääräistä ääntä. Laitteessa on USB-liitäntä ja korvapehmusteen materiaali on hengittävää ja kosteutta hylkivää, joka tekee käytöstä miellyttävämpää.

:n Omen Mindframe -kuulokkeet tulevat myyntiin lokakuussa 199 dollarin hintaan. Katso laitteen esittelyvideo tästä:

Kommentoi

HyperX:n ultrakevyt Haste Wireless -pelihiiri on nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX:n ultrakevyt Haste Wireless -pelihiiri on nyt saatavilla

HyperX Haste Wireless

:n pelilaitteita valmistava tytäryhtiö on julkaissut ultrakevyen ja langattoman Haste Wireless -pelihiirensä.

Hunajakennorakenteen ansiosta hiirelle kertyy painoa ainostaan 62 grammaa. Rakenne tarjoaa myös parannellun ilmanvaihdon.

Yhteydet onnistuvat alhaisilla latensseilla 2.4 GHz:n ansiosta, sekä se mahdollistaa jopa 100-tunnin akunkeston. Hiiressä on kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja sisäinen muisti. Hiiri on myös pölynpitävä ja vedenkestävä IP55 -luokituksella.

Hiiren liikkuvuutta parantavat polytetrafluorieteenista valmistetut tassut. Hiiren lataus onnistuu ultrakevyen HyperFlex USB-C -kaapelin avulla.

Hintaa hiirelle kertyy 99,99 euroa ja se on saatavilla mustana sekä valkoisena.

Kommentoi

HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin

HyperX Streamer Starter Pack

:n omistama pelioheislaitteesiin keskittynyt HyperX on julkaissut erityisesti aloitteleville striimaajille suunnatun HyperX Streamer Starter Pack -tuotepaketin. Pakettiin kuuluu HyperX SoloCast USB -mikrofoni sekä Cloud Core -headsetti.

HyperX SoloCast

SoloCastin mikrofoni on kardioidi mallia, eli se taltioi parhaiten suoraan edestä tulevat äänet. Mikrofonissa on myös painike mykistykselle, sekä jalusta, jonka avulla mikrofonin saa asetettua haluamaansa asentoon.

HyperX Cloud

Cloud Core -kuulokkeet puolestaan tukee DTS Headphone:X1 Spatial Audio -ominaisuutta, joka emuloi samaa tilakokemusta minkä saa aikaan useamman kaiuttimen järjestelmällä. Kuulokkeissa on myös alumiininen rakenne sekä keinonahkaiset pehmusteet. Kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien konsolien sekä :n kanssa.

”HyperX etsii aina uusia tapoja tarjota hämmästyttävä käyttäjäkokemus. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä striimauspaketin striimereille, jotka etsivät kätevää tapaa aloittaa sisällön luominen. Striimaajaksi tuleminen ei ole koskaan ollut helpompaa, ja HyperX SoloCast -mikrofoni ja Cloud Core -kuulokemikrofoni ovat loistava yhdistelmä päästä alkuun.”

liiketoimintapäällikkö Bianca Walter, HyperX EMEA

HyperX Streamer Starter Pack on parhaillaan saatavilla Euroopassa 139,99 euron hintaan.

Kommentoi