Huhu: Batman-studio Rocksteady kehittää Suicide Squad -peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Batman-studio Rocksteady kehittää Suicide Squad -peliä

Batman: Arkham Knight

Videpelifoorumi ResetEraan ilmestyi eilen ketju, jonka mukaan Warner Bros. -yhtiön eräs yhteistyökumppani nappasi hiljattain haltuunsa joukon uusia verkkosivuja. Verkkosivujen nimet vihjaavat, että Arkham-peleistä tuttu -studio työstäisi tällä hetkellä DC Comicsin Suicide Squad -joukkiosta kertovaa peliä.

Huhujen taustalla on varma tieto siitä, että lontoolainen Rocksteady kehittää uutta seuraavan konsolisukupolven peliä. Uusien rekisteröityjen verkkosivustojen joukkoon kuuluvat esimerkiksi osoitteet SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com sekä SuicideSquadGame.com. Uutissivusto Eurogamerin lähteiden mukaan verkkosivujen rekisteröinti ja osoitteiden nimet pitävät paikkansa.

Rocksteady ei ole vielä kommentoinut huhua. Fanit ovat kärkkyneet studiolta uutta peliä Arkham Knightin julkaisusta saakka eli noin viisi vuotta. Vihjeet tuntuisivat osoittavan, että Rocksteady aikoo jatkaa DC:n maailman parissa jatkossakin.

Zombieräiskintä Back 4 Blood myöhästyy lokakuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Zombieräiskintä Back 4 Blood myöhästyy lokakuulle

Back 4 Blood

Tulevan co-op zombieräiskintäpelin julkaisuajankohtaa on myöhäistetty kesäkuulta lokakuulle.

Pelin kehittäjän mukaan peli vaatii vielä viimeistelyä ollakseen julkaisukelpoinen. Pelin taustalla on suositun -zombieräiskinnän kehittäjä ja .

Peli tarjoilee Left 4 Dead tyyppistä hektistä ja hauskaa zombien lahtaamista yhdessä kavereiden kanssa. Pelin kehityksessä on otettu tarkkaan huomioon fanien toiveet. Sitä voi pelata yksin tai kolmen kaverin kanssa tai yksin kolmen tekoälypelaajan kanssa. Pelistä tulee löytymään myös kahdeksan pelaajan PvP-pelitila.

Tarinaltaan pelissä noudatetaan kovinkin tuttua kaavaa, jossa maailmanloppu häämöttää ja ihmiskunnan on tuhonnut lähes täysin Devil Worm niminen parasiitti. Pelaaja on ihmiskunnan viimeinen toivo ja yhdessä muiden Cleanereiden kanssa tehtävänä on tuhota kaikki tartunnan saaneet eli Riddenit.

Back 4 Blood ilmestyy lokakuun 12. päivä 2021 , , ja S sekä -konsoleille sekä :lle.

Zombieräiskintä Back 4 Blood sai ensimmäisen pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Zombieräiskintä Back 4 Blood sai ensimmäisen pelivideon

Back 4 Blood

Alkuperäisen -zombieräiskinnän kehittäjä ja ovat julkaisseet ensimmäisen pelivideon tulevasta co-op zombieräiskintäpelistä .

Peli tarjoilee Left 4 Dead tyyppistä hektistä ja hauskaa zombien lahtaamista yhdessä kavereiden kanssa. Pelin kehityksessä on otettu tarkkaan huomioon fanien toiveet.

Peliä voi pelata yksin tai kolmen kaverin kanssa tai yksin kolmen tekoälypelaajan kanssa. Pelistä tulee löytymään myös kahdeksan pelaajan PvP-pelitila.

Tarinaltaan pelissä noudatetaan kovinkin tuttua kaavaa, jossa maailmanloppu häämöttää ja ihmiskunnan on tuhonnut lähes täysin Devil Worm niminen parasiitti. Pelaaja on ihmiskunnan viimeinen toivo ja yhdessä muiden Cleanereiden kanssa tehtävänä on tuhota kaikki tartunnan saaneet eli Riddenit.

Back 4 Blood ilmestyy kesäkuun 22. päivä 2021 , , ja S sekä -konsoleille sekä :lle.