Huhu: GoldenEye 007 -uusinto tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: GoldenEye 007 -uusinto tulossa

GoldenEye 007

Huhujen mukaan klassinen -peli olisi saamassa remasteroinnin nykyisille laitteille.

Huhujen taustalla on VentureBeatin Jeff Grubb, joka kertoi aiheesta Giant Bomb show GrubbSnax -jaksossa. Aiemmin kyseiseen peliin saatiin nippu uusia Trophy -saavutuksia. Lisää huhuja saadaan myös Saksasta, jossa kyseinen peli ei enää ole kiellettyjen listalla.

Uutisoimme viime vuonna pelin eräästä vannoutuneesta fanista, joka loi sen uudelleen -pelin kenttäeditorin avulla.

Uusinnosta ei ole vielä saatu virallista varmistusta julkaisija Microsoftin tai kehittäjä Raren suunnalta.

Kaikki Xbox Games Showcase -tapahtuman uutuudet – mukana Metal Gear Solid ja State of Decay 3 Kommentit pois päältä artikkelissa Kaikki Xbox Games Showcase -tapahtuman uutuudet – mukana Metal Gear Solid ja State of Decay 3

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Microsoftin Games Showcase 2024 tarjosi pelaajille ympäri maailmaa runsaasti pelejä, joita odottaa innolla. Tapahtumassa nähtiin vilaus tulevaisuuteen niin Activisionin, Bethesdan, Blizzardin, Xbox Game Studiosin kuin lukemattomien muiden Xbox-alustalle kehittävien kumppanien peleistä. Luvassa on sekä rakastettujen sarjojen paluita, että täysin uusia pelejä.

Suosikit uudella otteella

Doom: The Dark Ages: Tämä odottamaton käänne vie ikonisen räiskintäpelisarjan keskiaikaan. Ensimmäisessä pelinäytöksessä nähtiin raaka sekoitus klassista Doom-aseistusta ja fantasiaelementtejä.

: Gears-fanit voivat riemuita! Tämä uusi osa lupaa syventyä Gears of War -perinteen keskeiseen tapahtumaan, vaikka yksityiskohdat pysyvät vielä salassa.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater: Huhuttu uudelleenjulkaisu 20-vuotta sitten ilmestyneestä Metal Gear Solid 3: Snake Eater -klassikkopelistä paljastettiin vihdoin virallisesti. Tämä tuo vakoojasarjaklassikon uudelle sukupolvelle.

Pitkään odotettuja jatko-osia

State of Decay 3: Pitkän odotuksen jälkeen State of Decay 3 nousi jälleen pinnalle trailerilla, jossa vihjataan yhteisöstä, joka taistelee epäkuolleita vastaan nousevan uhkan keskellä.

: BioWare tarjosi syvemmän katsauksen uuteen Dragon Age: The Veilguard -peliin, esitellen uusia hahmoja ja maailman, joka on täynnä taikuutta ja vaaroja.

Muut kohokohdat

: Tapahtuma käynnistyi Black Ops 6:n teasertrailerilla, joka vihjaa paluusta kylmän sodan aikaiseen asetukseen, joka määritteli aiemmat Black Ops -alasarjan pelit.

: Shattered Space: Bethesda tarjosi vilauksen Starfieldin ensimmäisestä laajennuksesta, Shattered Space, joka todennäköisesti tuo uutta sisältöä ja haasteita heidän odotetulle avaruusroolipelille.

Tapahtumassa esiteltiin myös joukko muita mielenkiintoisia pelejä, kuten:

  • (Playground Games): Humoristiseen toimintaroolipeliin perustuvan sarjan uudelleenkäynnistys.
  • Indiana Jones and the Great Circle (MachineGames): Upouusi Indiana Jones -seikkailu, jonka on kehittänyt kriitikoiden ylistämän Wolfenstein-tiimi.
  • Perfect Dark (The Initiative): Pitkään odotettu paluu klassiseen N64-räiskintäpelisarjaan.
  • (Compulsion Games): We Happy Few -pelin tekijöiden visuaalisesti upea uusi peli, joka tarjoaa vilauksen mysteeriin verhottuun maailmaan.
  • World of Warcraft: The War Within (Blizzard Entertainment): MMORPG-jättiläisen World of Warcraftin seuraava iso laajennus.
  • : Retold ( Studios): Rakastetun -spin-offin Age of Mythologyn uudelleenmasterointi.

Tämä on vain pieni osa Xbox Games Showcase 2024 -tapahtumassa esitellyistä peleistä. Tuttujen suosikkien ja kiehtovien uutuuksien yhdistelmällä Xbox-pelaajilla on paljon odotettavaa tuleville kuukausille ja vuosille.

Pokemon Stadium täyttää pyöreitä: 25 vuotta innovatiivista Pokemon-taistelua Kommentit pois päältä artikkelissa Pokemon Stadium täyttää pyöreitä: 25 vuotta innovatiivista Pokemon-taistelua

Tänään -kouluttajat ympäri maailman juhlivat merkittävää tapahtumaa – Pokemon Stadiumin 25-vuotispäivää! Peli julkaistiin Japanissa 30. huhtikuuta 1999, ja täytyypäs todeta, että kyseessä ei ollut vain videopeli, vaan mullistava askel koko Pokemon-franchisessa.

Aikaisemmin Pokemon-taistelut olivat rajoittuneet käsikonsolien, kuten Game Boyn, kaksiulotteiseen pikselöityyn maailmaan. kuitenkin herätti rakastetut taskuhirviöt eloon :llä, esitellen pelaajille ensimmäistä kertaa upeat 3D-grafiikat. Charizardin näkeminen kolmiulotteisena näytöllä tai Thunderbolt-iskun voiman todistaminen täydessä 3D:ssä oli vaikuttava kokemus pelaajille.

Mutta Pokemon Stadium ei ollut pelkästään visuaalinen päivitys. Se tarjosi aivan uuden tavan kokea Pokemon-taistelut. Pelaajat pystyivät siirtämään rakkaat Pokemon-tiiminsä suosituista , Blue ja Yellow -versioista taistelemaan Stadiumin erilaisissa turnauksissa. Tekoälyvalmentajien ja salijohtajien kohtaaminen dynaamisessa 3D-stadion-ympäristössä lisäsi verrattomasti jännitystä ja uppoutuvuutta perinteisiin pikselitaisteluihin nähden.

Peli tarjosi myös monipuolisesti erilaisia taisteluvaihtoehtoja vastaamaan pelaajien mieltymyksiä. Yksittäistaisteluista aina kaoottisiin nelinpelaajien joukkueturnauksiin oli kaikille pelityyleille sopivaa haastetta. Kilpailuhenkisille kouluttajille Salijohtajien linnake tarjosi vaikean koetuksen, joka huipentui mittelöön legendaarisen Mr. Fujin kanssa.

Taisteluiden lisäksi Pokemon Stadium tarjosi pelaajille runsaasti oheistoimintoja. Minipelit olivat hauska vaihtelu ja tarjosivat erilaisia haasteita, kuten Poke Pallojen heittoa maaleihin tai labyrintin selvittämistä Pikachu-hahmona. Stadion sisälsi myös kattavan Pokemon-vuokrausjärjestelmän, jonka avulla pelaajat saattoivat kokeilla erilaisia tiimejä ilman omien Pokemonien siirtämistä.

Pokemon Stadiumin vaikutus Pokemon-sarjaan on kiistaton. Se ei ainoastaan luonut pohjan tuleville Pokemon-peleille omaksua 3D-grafiikkaa, vaan se myös loi syvemmän yhteyden pelaajien ja heidän Pokemonien välille. Oli todella erityistä nähdä rakastetut otukset taistelemassa kolmiulotteisessa ympäristössä. Pokemon Stadium on edelleen arvostettu helmi sarjan historiassa.

Vielä tänäänkin Pokemon Stadiumilla on erityinen paikka monien Pokemon-kouluttajien sydämessä. Sen painotus kilpailuhenkisiin taisteluihin ja Pokemonien siirtämisen tuomaan muistoon on osoitus Pokemon-maailman kestävästä suosiosta. Joten juhlistaessamme 25-vuotispäivää, nostetaan virtuaalista hattua (tai vaikka Poke Palloa, jos ei muuta) Pokemon Stadiumin kunniaksi – pelin, joka toi Pokemon-taisteluiden jännityksen ensimmäistä kertaa valkokankaalle.