Huhu: The Elder Scrolls -aiheinen sarja tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: The Elder Scrolls -aiheinen sarja tulossa Netflixiin

Elder Scrolls Online

Näyttäisi siltä, että suosittu roolipelisarja The olisi saamassa oman tv-sarjan Netflixille. Aiheesta kertoi sisäpiiriläinen Daniel Ritchtman omalla Patreon -tilillään, josta raportoi mm. Game Rant -sivusto.

Kyseessä on kuitenkin vasta huhu, jota tai eivät vielä ole varmistaneet. on kuitenkin työstämässä -aiheista sarjaa -sarjan luojien kanssa.

The Elder Scrolls -aiheinen sarja saattaa hyvinkin olla mahdollinen ottaen huomioon esimerkiksi -sarjan saaman suosion.

Peliaiheiset sarjat ovat kasvattaneet suosiota kovasti ja Netflixiin on tulossa mm. -aiheinen sarja. Myös ja -aiheisista sarjoista on huhuiltu.

Kommentoi

Netflixin Blood of Zeus -animaatiosarja saapuu Immortals: Fenyx Rising -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Blood of Zeus -animaatiosarja saapuu Immortals: Fenyx Rising -peliin

Blood of Zeus (Netflix)

Immortals: Fenyx Rising -toimintapelin ja Blood of Zeus -animaatiosarjan mytologiset maailmat yhtyvät väliaikaisesti, kun peli täydentyy animaatiosarjan mukaisella tehtävällä. Se johdattaa pelajaan toismaailmallisten olentojen kohtaamiseen ja tuo vastaan hurjat pedot Chimeran ja Cerberusin.

Palkinnoksi tehtävän suorittamisesta pelaaja saa kotkakorun ja Blood of Zeus -teemaiset muokkausvaihtoehdot hahmolleen ja kumppaneilleen. Näitä ovat hahmon panssarit, siivet, ratsu, eläinkumppani ja kokonaisvaltainen asepaketti. Sekä varuste- että asepaketti ovat erikseen ostettavissa myös pelitapahtuman loppumisen jälkeen.

Kreikkalaisista tarustoista innoituksensa saanut Immortals Fenyx Rising tarjoaa kuvankauniin ja värikkään avoimen pelimaailman. Sitä täplittää joukko toinen toistaan oudompia hirviöitä, jotka osaltaan yrittävät pysäyttää Fenyxin vääjäämättömältä vaikuttavan etenemisen. Apunaan Fenyxillä on valikoima ainutlaatuisia legendaarisia varusteita, kuten Akilleen miekka, Odysseuksen jousi ja Daidaloksen siivet. Näitä myös tarvitaan, sillä myyttiset hirviöt ovat vahvoja ja kestäviä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia ratkottavia pulmia, aina pienistä ongelmista massiivisen Tartaroksen kammottaviin kammioihin. Eikä sankariseikkailu olisi mitään ilman loisteliaita ja merkittäviä aarteita, joita Fenyx kerää talteen matkan varrella. Matkan varrella edistyminen palkitaan sekä uusin asein, panssarein ja jumalallisin voimin, joita myös tarvitaan voimakkaampia vihollisia vastaan taisteltaessa.

Immortals Fenyx Rising on saatavana Xbox Series X ja S-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PlayStation 5- sekä PlayStation 4 -pelikonsoleille, että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Google Stadia -pelitilauspalveluista. Peli tullaan myöhemmin julkaisemaan myös Luna-pelipalvelussa.

Kommentoi

Resident Evil Village -peli julkaistaan toukokuussa 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil Village -peli julkaistaan toukokuussa 2021

Resident Evil Village

Suositun kauhupelisarja Resident Evilin kahdeksas peli on saanut julkaisuajankohtansa. Uusi Village julkaistaan toukokuun 7. päivä tänä vuonna. Peli julkaistaan tuona päivänä seuraaville alustoille: PlayStation 5, Xbox Series X, PC, PS4 sekä Xbox One.

Pelistä on nyt katsottavissa myös uusi trailer, jonka voit katsoa alhaalta.

Resident Evil Village on pelisarjan kahdeksas itsenäinen osa ja se hyödyntää edellisosasta tuttua RE Engine -pelimoottoria. Peli sijoittuu muutaman vuoden edellisen  -pelin jälkeiseen aikaan

Kommentoi