Hupsuttelutoimintaräiskintä Destroy All Humans!ista uusintapainos Kommentit pois päältä artikkelissa Hupsuttelutoimintaräiskintä Destroy All Humans!ista uusintapainos

2:lle ja alkuperäiselle Xboxille julkaistu ja kohtalaisen pidetty olisi saamassa uusintajulkaisun, kun lukuisten huhujen jälkeen Nordic astuu esiin ja kertoo tekevänsä alkuperäisestä pelistä uusintajulkaisun. Ainakin parannetut grafiikat on tiedossa, mutta muista muutoksista tai lisäyksistä ei ole vielä avautunut. Kuitenkin on vahvistettu, että uusintajulkaisu on täsmälleen sama peli kuin alkuperäinen. Se, tuleeko peliin lisäsisältöä vai onko se vain grafiikkakuorrutettu hiilikopio jää nähtäväksi. Lisätietoja odotellessa tässä pelin katsottavaksi. Trailerin tarjoaa IGN.

Kommentoi

Way of the Hunter -metsästyspeli ilmestyy elokuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Way of the Hunter -metsästyspeli ilmestyy elokuussa – katso traileri

Way of the Hunter

Nordic ja ovat julkaisemassa uutta metsästyspeliä nimeltään Way of the Hunter elokuun 16. päivä :lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan metästyksen avoimen maailmassa digitaalisesti. Pelaajat voivat metsästää Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Voit löytää riistaeläimiä niiden luontaisista elinympäristöistä ja käyttää erilaisia tarkasti mallinnettuja ja realistisia aseita.

Mukana on myös tarinatila, jossa kohdataan metsästyksen eettiset dilemmat. Pelata voi myös kasuaalimmin vapaassa tilassa.

Way of the Hunter elokuun 16. päivä PlayStation 5 ja Series X sekä S -konsoleille, että :lle Steam, Store ja GOG -palveluista.

Kommentoi

SpellForce -pelisarja saa jatkoa – katso uuden pelin traileri Kommentit pois päältä artikkelissa SpellForce -pelisarja saa jatkoa – katso uuden pelin traileri

SpellForce: Conquest of Eo

on julkaisemassa jatkoa SpellForce -pelisarjalle uuden SpellForce: Conquest of Eo -pelin myötä. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Kuten edeltäjänsä myös Conquest of Eo yhdistelee strategiaa sekä roolipeliä fantasiamaailmassa. Nyt soppaan on heitetty myös vuoropohjaista strategiaa sekä 4X-elementtejä.

Pelissä pelaajat aloittavat pienestä velhon tornista, joka kuului aiemmin tämän mestarille. Tehtävänä on tutkia Eo:n maailmoja ja haastaa vihollisryhmittymät.

SpellForce: Conquest of Eo on ilmestymässä :lle piakkoin.

Kommentoi