Huurteisesta seikkailusta syksyn säveleen – Arvostelussa Frozen 2 Kommentit pois päältä artikkelissa Huurteisesta seikkailusta syksyn säveleen – Arvostelussa Frozen 2

Frozen 2 Kristoff ja Olaf

Frozen 2

8.2 / 10
Hyvää Uuteen palettiin siirtyminen, poikkeuksellisen hyvä tarina Huonoa Pienille tarkoitettu on usein turhankin kepeää ja turvallista, mutta miksipä ei olisi? Yleisesti Frozen 2 on yksi parhaita Disneyn jatko-osia ja itsessään mainio animaatioelokuva joka päättää hyvän vuosikymmenen megayhtiölle.

Disneyn kasvaneet omistukset viimeisen viidenkymmenen-sadan vuoden ajan rakastetuimmista hahmoista ja maailmoista ovat, varsinkin viimeisimmän Tähtien Sodan ja laiskojen uudelleenfilmatisointien osalta aiheuttaneet lähinnä närää. Toiseen osaansa päässyt olisi helppo kohde hyvin aggressiivisen tuotteistamisen esimerkkinä, jos se olisi huono. ei kuitenkaan ole huono. Disneyllä on ollut kokoillan animaatioiden osalta hyviä ja huonoja kausia. 1990-luku, jonka aikakauden elokuvia kuvataan uudelleen oikeilla kameroilla, oli hyvä kausi ja nyt päättynyt 2010-luku oli toinen.

Olen helpottunut, että kodissa eivät pienten ihmisten vaatimuksesta pyöri Illuminationin modernit animaatiot vaan nämä. , ensimmäinen Frozen ja jossain määrin myös Kaksin Karkuteillä kestävät passiivista uudelleenkatsomista koska ne eivät jätä aukkoja paikkaamatta. Frozen 2 on tarinana vahva, koska se esittää useita kysymyksiä, viittaa niihin rinnakkain pitkin elokuvan kulkua ja sitoo ne yhteen todella mallikkaasti ja jokainen joka on koskaan kirjoittanut fiktiota tietää miten hiton kova saavutus se on. Frozen 2 onnistuu löytämään myös ensimmäisestä elokuvasta lankoja sidottavaksi yhteen ja tarjoaa täten vielä suuremman palkinnon elokuvan loputtua.

Kaiken kaikkiaan elokuvana ja tarinana Frozen 2 on vahvempi kuin edeltäjänsä. Ainoa missä ensimmäinen osa on parempi on laulut, joka saattaa erityisesti samaa renkutusta tuhansia kertoja uudelleen soittavien ja laulavien lasten vanhempina olla ihan hyvä asia. Vähemmän tarttuva johtolaulu taakse jää nopeammin kuin megahitti, joita edeltävän elokuvan lisäksi oli ainakin Vaianassa. On myönnettävä, että Frozen 2 on yksi niistä elokuvista joita jaksaa pyörittää televisiossa kerrasta toiseen sen ajan alkaessa ja yksi :n ja Avengers: Endgamen ohella Disneyn vahvimpia vuoden 2019 julkaisuja.

Stream & Chill – nämä syyskuun suoratoistolisäykset kannattaa ottaa haltuun Kommentit pois päältä artikkelissa Stream & Chill – nämä syyskuun suoratoistolisäykset kannattaa ottaa haltuun

Syyskuun sarjasuositukset sinulle, jolla on valinnan vaikeutta

Binge-watchaus (binge-watching), eli putkikatselu, on nykypäivänä yhtä arkipäiväistä kuin oman kissan etsintäkuuluttaminen sosiaalisen median paikkakuntafoorumeilla, mutta mistä tietää, mikä sarja on seuraavaksi katsottava mestariteos sarjojen saralla? Alta voit katsoa potentiaaliset ideat, mitä kelpaa syysillassa katsella kynttilänvalossa.

The Wheel Of Time – kausi 2 (Prime Video)

Julkaisu 1.9.2023

Robert Jordanin tunnetuimpaan fantasiakirjasarjaan perustuvan TV-sovituksen toisella kaudella nöyrä maalaispoika Rand al'Thor (Josha Stradowski, Gran Turismo) saa tietää olevansa uudestisyntynyt lohikäärme (The Dragon Reborn) – vaarallinen historiallinen hahmo, jonka on määrä pelastaa maailma, tai tuhota se. Voimakkaista velhoista koostuvan armeijan, joka epätoivoisesti koittaa suojella Randia Pimeän voimilta, on otettava huomioon hänen kasvavat voimansa ja piilevä hulluutensa.

Showpainijat (Netflix)

Julkaisu 13.9.2023

Dokumenttisarjassa legendaarisen showpainijärjestön uudet omistajat ja nousevat tähdet yrittävät jättää jälkensä maailmaan myös kehän ulkopuolella.

I Am Groot – Kausi 2 (Disney+)

Julkaisu 6.9.2023

Kujeileva oksanpätkä palaa pahanteon pariin ”I Am Groot” -sarjan toisella kaudella. Tällä kertaa Baby Groot löytää itsensä tutkimasta universumia ja sen ulkopuolella tapahtuvaa, matkatessaan Guardiansin avaruusaluksissa. Hän kohtaa kasvotusten—tai nenästä nenään—uusia ja värikkäitä olentoja sekä ympäristöjä. Vin Diesel palaa Grootin äänenä viidessä täysin uudessa lyhytelokuvassa..

Sex Education – Kausi 4 (Netflix)

Julkaisu 21.9.2023

Netflixin suosittu Sex Education tule päätöksen neljännellä kaudellaan. Sex Education on Laurie Nunnin luoma brittiläinen komediasarja, jonka koko ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin tilausvideopalvelu Netflixissä 11. tammikuuta 2019. Sarja keskittyy Otis Milburnin elämään, jonka äiti on seksiterapeutti.

The Continental: From the World of John Wick (Prime Video)

Julkaisu 22.9.2023

Kolmiosainen The Continental: From the World of John Wick johdattaa katsojat suoraan John Wick -universumin keskipisteeseen, legendaariseen salamurhaajien hotelliin, The Continentaliin. Sarjassa seuraamme 1970-luvun helvetillisen New Yorkin tapahtumia nuoren Winston Scottin näkökulmasta, jossa hän kohtaa menneisyytensä varjot, jotka hän jo luuli jättäneensä taakseen. Winston kulkee vaarallisen polun hotellin salaperäiseen alamaailmaan, pyrkien kaappaamaan vallan – ja lopulta nousemaan valtaistuimelle.

Castlevania: Nocturne (Netflix)

Julkaisu 28.9.2023

Castlevania: Nocturne on tuleva amerikkalainen aikuisille suunnattu animoitu pimeän fantasiatoiminnan suoratoistotelevisiosarja, jonka on luonut ja kirjoittanut Clive Bradley ja jota johtaa tuottaja Kevin Kolde Netflixille.

A Time Called You (Netflix)

Julkaisu 8.9.2023

Surun murtama nainen siirtyy maagisesti ajassa taaksepäin vuoteen 1998 ja tapaa miehen, joka muistuttaa erehdyttävästi hänen edesmennyttä poikaystäväänsä.

Syyskuun elokuvasuositukset

Jos taasen sarjojen haltuun ottaminen ei nappaa, alta voit katsastaa suosituksemme syyskuun elokuvatarjonnastakin. Alla muutama mielenkiintoinen listaus, jotka tulevat digitaalisesti myyntiin, vuokrattavaksi tai suoratoistettavaksi syyskuun sateiden aikana.

Barbie (Youtube, mahdollisesti myös muut digitaaliset myyntialustat)

Julkaisu 12.9.2023

Barbie tuskin tässä vaiheessa esittelyitä kaipaa. Ja iloksemme sen voikin ostaa jo ensimmäisestä digitaalisesta palvelusta alkaen 12.9. Ja siihen ei muuten enää ole pitkä aika!

The Little Mermaid (Disney+)

Julkaisu 6.9.2023

on lisännyt valikoimaansa uuden version klassisesta piirretystä elokuvasta ”Pieni merenneito” (The Little Mermaid). Tämä uudelleenkuvattu versio on osa Disneyn suuntausta, jossa vanhoja animaatioelokuvia herätetään henkiin live-action formaatissa, eli näytelmäelokuvina.

Sonic The Hedgehog 2 (Netflix)

Julkaisu 8.9.2023

Sonic the Hedgehog 2 on jatko-osa vuonna 2020 ilmestyneelle ”Sonic the Hedgehog” -elokuvalle. Ensimmäinen elokuva oli menestys sekä kriitikoiden että katsojien keskuudessa, ja se perustui suosittuun videopelisarjaan, joka alkoi 1990-luvulla.

Once Upon a Crime (Netflix)

Julkaisu 14.9.2023

Punahilkka lähtee Tuhkimon kanssa kuninkaallisiin tanssiaisiin ja löytää itsensä keskeltä mysteeriä. Onnistuuko hän selvittämään tapauksen ennen keskiyötä?

Metriä sekunnissa (Prime Video)

Julkaisu 2.9.2023

Marien elämä mullistuu, kun hän – hieman vastahakoisesti – muuttaa Kööpenhaminasta Länsi-Jyllannin Vellingiin, koska hänen elämänsä rakkaus Rasmus on saanut töitä kansanopiston opettajana. Rasmus pääsee heti mukaan kansanopistoelämään, mutta Marielle Velling aiheuttaa kulttuurishokin. Hän sijoittaa sanatulvansa kerran toisensa jälkeen väärin ja oppii, ettei kuulu paikallisten joukkoon. Pikkuhiljaa hän alkaa kuitenkin kuunnella enemmän kuin puhua ja oppii, että ehkä Velling on sittenkin hänen paikkansa – ja että hänellä itselläänkin on kirjepalstan myötä pienelle yhteisölle jotain annettavaa.

Tätä on odotettu! – Indiana Jones -elokuvat ilmestyivät Disney + -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Tätä on odotettu! – Indiana Jones -elokuvat ilmestyivät Disney + -palveluun

Indiana Jones

-faneilla on syytä juhlaan, sillä kaikki legendaariset Indiana Jones -elokuvat ovat nyt saatavilla suoratoistopalvelu -tilaajille. Tämä ilahduttaa taatustu monia Indiana Jones -elokuvien ystäviä ympäri maailmaa.

Disney ilmoitti tänään, että se on lisännyt kaikki Indiana Jones -elokuvat palvelunsa valikoimaan. Sarjaan kuuluu klassikkoelokuvat ”Indiana Jones ja tuomion temppeli” (1984), ”Indiana Jones ja viimeinen ristiretki” (1989), ”Indiana Jones ja Kadonneen Aarteen Metsästäjät” (1981) sekä ”Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta” (2008).

Viidennen osan, on määrä saapua elokuvateattereihin 30. kesäkuuta ja sen on ohjannut James Mangold, jonka käsialaa ovat mm.elokuvat Logan ja Le Mans 66. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Indiana Jones -elokuvan ohjaa joku muu kuin Steven Spielberg.