Huurteisesta seikkailusta syksyn säveleen – Arvostelussa Frozen 2 Kommentit pois päältä artikkelissa Huurteisesta seikkailusta syksyn säveleen – Arvostelussa Frozen 2

Frozen 2 Kristoff ja Olaf

Frozen 2

8.2 / 10
Hyvää Uuteen palettiin siirtyminen, poikkeuksellisen hyvä tarina Huonoa Pienille tarkoitettu on usein turhankin kepeää ja turvallista, mutta miksipä ei olisi? Yleisesti Frozen 2 on yksi parhaita Disneyn jatko-osia ja itsessään mainio animaatioelokuva joka päättää hyvän vuosikymmenen megayhtiölle.

Disneyn kasvaneet omistukset viimeisen viidenkymmenen-sadan vuoden ajan rakastetuimmista hahmoista ja maailmoista ovat, varsinkin viimeisimmän Tähtien Sodan ja laiskojen uudelleenfilmatisointien osalta aiheuttaneet lähinnä närää. Toiseen osaansa päässyt olisi helppo kohde hyvin aggressiivisen tuotteistamisen esimerkkinä, jos se olisi huono. ei kuitenkaan ole huono. Disneyllä on ollut kokoillan animaatioiden osalta hyviä ja huonoja kausia. 1990-luku, jonka aikakauden elokuvia kuvataan uudelleen oikeilla kameroilla, oli hyvä kausi ja nyt päättynyt 2010-luku oli toinen.

Olen helpottunut, että kodissa eivät pienten ihmisten vaatimuksesta pyöri Illuminationin modernit animaatiot vaan nämä. , ensimmäinen Frozen ja jossain määrin myös Kaksin Karkuteillä kestävät passiivista uudelleenkatsomista koska ne eivät jätä aukkoja paikkaamatta. Frozen 2 on tarinana vahva, koska se esittää useita kysymyksiä, viittaa niihin rinnakkain pitkin elokuvan kulkua ja sitoo ne yhteen todella mallikkaasti ja jokainen joka on koskaan kirjoittanut fiktiota tietää miten hiton kova saavutus se on. Frozen 2 onnistuu löytämään myös ensimmäisestä elokuvasta lankoja sidottavaksi yhteen ja tarjoaa täten vielä suuremman palkinnon elokuvan loputtua.

Kaiken kaikkiaan elokuvana ja tarinana Frozen 2 on vahvempi kuin edeltäjänsä. Ainoa missä ensimmäinen osa on parempi on laulut, joka saattaa erityisesti samaa renkutusta tuhansia kertoja uudelleen soittavien ja laulavien lasten vanhempina olla ihan hyvä asia. Vähemmän tarttuva johtolaulu taakse jää nopeammin kuin megahitti, joita edeltävän elokuvan lisäksi oli ainakin Vaianassa. On myönnettävä, että Frozen 2 on yksi niistä elokuvista joita jaksaa pyörittää televisiossa kerrasta toiseen sen ajan alkaessa ja yksi :n ja Avengers: Endgamen ohella Disneyn vahvimpia vuoden 2019 julkaisuja.

Itse perkele valtaa kohta Disney+:n! -The First Omen saapuu suoratoistopalvelun valikoimaan Kommentit pois päältä artikkelissa Itse perkele valtaa kohta Disney+:n! -The First Omen saapuu suoratoistopalvelun valikoimaan

The First Omen

Saavu todistamaan pahuuden syntymää, kun 20th Century Studiosin The First Omen saapuu palveluun 30. toukokuuta. Tämä on tunnetun kauhuelokuvasarjan esiosa, jonka on ohjannut Arkasha Stevenson, ja se on saanut Rotten Tomatoes -sivustolla Certified Fresh -arvion.

Elokuva on esiosa klassiseen kauhu-elokuvasarjaan, jota on kuvailtu kuolemanvaarallisen jännittäväksi, aidosti kauhistuttavaksi ja jopa vuoden parhaaksi kauhufilmiksi.

Vuoteen 1971 sijoittuvassa elokuvassa tähtiroolista vastaa Nell Tiger Free (Game of Thrones) amerikkalainen nunnaksi aikova Margaret, joka matkustaa Roomaan vastaanottamaan nunnanhuivia. paljastaa kauhistuttavat tapahtumat, jotka johtivat Damienin syntyyn. Fanit voivat uppoutua syvemmälle elokuvasarjaan eksklusiivisten kulissien takana -bonusmateriaalien avulla, kun elokuva saapuu kaikille suurille suomalaisille digitaalisille jälleenmyyjille 28. toukokuuta.

Sci-fi-legenda Sigourney Weaver neuvottelee roolista Star Wars -universumissa Kommentit pois päältä artikkelissa Sci-fi-legenda Sigourney Weaver neuvottelee roolista Star Wars -universumissa

Scifi-elokuvien ikoni Sigourney Weaver, tunnettu rooleistaan - ja -elokuvissa, saattaa suunnata matkansa kaukaiseen galaksiin. Uusimpien raporttien mukaan hän on neuvotteluissa roolista -universumissa tulevassa elokuvassa .

- ja -sivustojen uutiset eivät paljasta yksityiskohtia Weaverin mahdollisesta hahmosta tai neuvotteluiden etenemisestä. Siitä huolimatta Weaverin läsnäolo science fiction -legendana olisi suuri voitto Star Warsille.

Uraansa aikana palkittu näyttelijä Weaver voi ylpeillä lukuisilla palkinnoilla, mukaan lukien , kaksi -palkintoa ja jopa Grammyn. Lisäksi hän on saanut kolme -ehdokkuutta, joista yhden unohtumattomasta roolistaan Aliens-elokuvassa.

Jon Favreaun ohjaama The Mandalorian & Grogu on asemoitumaan ensimmäiseksi Star Wars -elokuvaksi teattereissa vuoden 2019 jälkeen. Tämä elokuva on kärjessä Lucasfilmin tulevissa pitkien elokuvien projekteissa, joihin sisältyy töitä ohjaajilta kuten Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold ja Dave Filoni.

Star Wars -fanien on kuitenkin syytä varautua odottamiseen. The Mandalorian & Grogu ei saavu elokuvateattereihin ennen 22. toukokuuta 2026.

Lähde: IGN