Iron Maidenin mielestä videopeli Ion Maiden sekoittaa kuluttajia Kommentit pois päältä artikkelissa Iron Maidenin mielestä videopeli Ion Maiden sekoittaa kuluttajia

Videopelijätti 3D Realmsin peli on joutunut 2 miljoonan dollarin pulaan, sillä Holdings Limitedin mielestä se kuulostaa liika paljon yhtyeeltä Iron Maiden, ja täten voi harhauttaa kuluttajia. Perusteluina on, että pelin nimi kuulostaa, näyttää ja muutenkin on hyvin samankaltainen. Ja ilmeisesti hänen mielestä pahemmaksi asian vielä tekee, että Ion Maidenilla on muitakin tuotteita myynnissä, kuten t-paitoja ja hiirimattoja.

Syytöksiin kuuluu, että tämä nimivalinta on ollut tarkoituksenmukaista harhaanjohtamista, millä on yritetty lisätä myyntiä vetämällä suosikkiyhtye mielikuvana mukaan. Yhteneväisyydet eivät kuitenkaan syytöksen mukaan rajoitu ainoastaan samankaltaisen kuuloiseen nimeen. Pelin päähahmon nimi Shelly Harrison muistuttaa Steve Harrisia, Iron Maidenin perustajaa ja laulunkirjoittajaa. Molemmilla on samankaltainen metallinen fontti. Videopelissä on samankaltaisuuksia myös Iron Maidenin videopeliin. Myöskin iki-ihana maskotti Eddie on kopioitu.

Kuulemma kuluttajat ovat luulleet, että Ion Maidenilla olisi jotain tekemistä yhtyeen kanssa, ja jopa media on niitä sekoitellut keskenään. Pyynnöstä huolimatta olla käyttämättä enää nimeä Ion Maiden, niin jatkoi – kuitenkin hyläten tavaramerkkihakemuksensa.

vastasi, että pohtii mitä tekee, mutta jatkaa pelin kehitystä tuottaakseen parhaan pelikokemuksen pelaajille tässä vanhan koulukunnan räiskinnässä.

Lähde: Blabbermouth

Kommentoi

Embracer Group osti täydet osuudet kolmesta pelifirmasta – mukana mm. Titan Quest ja BioShock kehittäjä Kommentit pois päältä artikkelissa Embracer Group osti täydet osuudet kolmesta pelifirmasta – mukana mm. Titan Quest ja BioShock kehittäjä

Embracer Group

Aiemmin nimellä tunnettu jatkaa pelifirmojen hankkimista ja on ostanut täydet osuudet kolmesta pelifirmasta Saber Interactiven alle.

Hankinnassa Embracerin alle siirtyi Demiurge Studios, joka tunnetaan aiemmin PC ja konsolipeleistä kuten Titan ja sekä viimeisimmin mobiilipeleistä kuten Heroes. Saberin joukkoon liittyy myös virolainen Fractured Byte sekä venäläinen Smartphone Labs.

Aiemmin tässä kuussa Embracer hankki mm. Duke Nukem -pelisarjan kehittäjän 3D Realmsin sekä kahdeksan muuta pelifirmaa. Yhteensä Embracerin pelifirmakokoelmaan kuuluu lähes 80 firmaa 40:ssä eri maassa ja työntekijöitä yli 8 000.

Kommentoi

Iron Maidenin Legacy of the Beast -peli saa Amon Amarthin mukaan taisteluihin Kommentit pois päältä artikkelissa Iron Maidenin Legacy of the Beast -peli saa Amon Amarthin mukaan taisteluihin

Iron Maiden -yhtyeen Legacy of the Beast -mobiilipeli on lisännyt Amon Amarth -yhtyeen mukaan taistelukentille. Yhteistyö kulkee nimellä ”The Viking Invasion” ja se on tarkoitus jatkua ilmaispelissä kokonaisen kuukauden ajan. Pelin tematiikka pyörii Iron Maidenin Invaders -kappaleen ympärillä.

saa yhteistyön myötä peliin uuden hahmon sekä tarinan Amon Amarthin uudelta The Berserker -albumilta. Pelaajat voivat lunastaa Berserker -hahmon ilmaiseksi 13.4 – 12.5 välisenä aikana.

peli on suunniteltu Iron Maidenin kappaleiden, kansitaiteen sekä yhtyeen historian pohjalta. Peli on kuitenkin pyrkinyt luomaan sisältöä myös maailman ulkopuolelta. Lisätietoja hevibändin puhelinpelistä löytyy täältä.

Kommentoi