Joulupukin salaiset vinkit: Nämä Xbox-lahjaideat kannattaa lisätä lahjalistaan nyt! Kommentit pois päältä artikkelissa Joulupukin salaiset vinkit: Nämä Xbox-lahjaideat kannattaa lisätä lahjalistaan nyt!

box haluaa varmistaa, että pelaajat ja pelien ystävät saavat juuri sen, mitä pukilta toivovatkin. Xbox on koonnut upean listan parhaista lahjaideoista, jotka sopivat kaikille - olipa kyse sitten perheenjäsenistä, ystävistä tai kenestä tahansa, joka nauttii pelaamisesta.

Joulu on pian täällä, ja on valmis juhlaan! Olemme laatineet monipuolisen lahjaidealuettelon, jotta jokainen pelaaja ja pelien ystävä voi saada toivomansa lahjan pukinkontista. Listaamme parhaat lahjaideat, jotka sopivat kaikille – perheenjäsenille, ystäville ja jokaiselle pelien ystävälle.

Jos kaupoissa soivat joululaulut jo näin syksyn sateilla, niin miksipäs mekin emme jo kantaisi korttamme kekoon! Alta kuumat vinkit Xbox-jouluun:

Mikä olisikaan kauniimpaa, kun löytää Xboxin uusimmat huippupelit jouluaattona kuusen alta

Bethesda Game Studios tarjoilee Starfieldin – yksinpelattavan roolipelin, joka vie pelaajat avaruuden syövereihin, pyrkien vastaamaan ihmiskunnan suurimpaan mysteeriin. Toinen huomionarvoinen peli on , joka tuo mukanaan yli 500 todellisen maailman autoa ja 20 radikaalisti uudelleenrakennettua rataa eri puolilta maailmaa.

Xbox-konsolit jokaiseen makuun ja budjettiin

Xbox Series X, Microsoftin nopein ja tehokkain Xbox-konsoli koskaan, lupaa pelaajille huippuluokan pelikokemuksia suurimpien pelien pyörittämiseen.

Sisaruskonsoli Xbox Series S tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle ja mahdollistaa pelaamisen seuraavan sukupolven nopeudella ja suorituskyvyllä. Uutuutena joukkoon liittyy myös Uusi Xbox Series S – 1TB Carbon Black, joka on Microsoftin pienin konsoli ikinä, ja nyt se on saatavilla Carbon Black -versiona 1Tt:n SSD:llä.

Pelielämyksiä jatkuvalla syötöllä

Xbox Game Pass Ultimate ja PC Game Pass tarjoavat pelaajille pääsyn valtavaan kirjastoon, joka sisältää satoja otsikoita, kuten ja Forza Motorsport, sekä EA Play -sisällön, joka tuo lisää pelattavaa muun muassa F1, Battlefield ja STAR WARS™ -pelien muodossa.

Oma persoonallinen kosketus

Xbox Design Lab mahdollistaa oman seuraavan sukupolven Xbox Wireless Controllerin suunnittelun. Oli kyseessä sitten Xbox Wireless Controller tai Xbox Elite Controller Series 2, voit mukauttaa sen täysin omien mieltymystesi mukaan.

Xbox on selkeästi varustautunut jouluun monipuolisella ja innostavalla tuotekattauksella. Olipa lahjan saaja sitten kokenut pelaaja tai vasta-alkaja, Xboxin valikoimasta löytyy jotain jokaiselle, joka taatusti laittaa aatto

Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat

Tekken 8


on vahvistanut :n -vaatimukset taistelupelin -sivulla.

Kaikkein kiireellisin tieto tässä on todennäköisesti pelin 100 gigatavun tallennustilan vaatimus, mutta on myös huomionarvoista, että vähimmäisvaatimuksissa tarvitaan 8 gigatavua RAM-muistia, kun taas suositellut vaatimukset edellyttävät 16 gigatavua RAM-muistia.

Bandai Namco on lisähuomautuksessaan maininnut Tekken 8:n kuvan sekunnissa -lukeman. Näiden teknisten tietojen perusteella ”vakaa yli 60” on ilmeisesti ”taattu” ja valittu oletuksena grafiikka-asetuksissa, kun peli käynnistetään ensimmäistä kertaa. Kuitenkin Bandai Namco varoittaa, että ruudunpäivitysnopeus saattaa laskea, kun muita sovelluksia käynnissä taustalla. Tekken-pääohjaaja Katsuhiro Harada on myös vakuuttanut, ettei Tekken 8:aan ole suunniteltu lisättävän kiisteltyä Denuvo-anti-piratismiohjelmistoa.

Bandai Namco Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.

Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla Kommentit pois päältä artikkelissa Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla

Trackmania

viettää suositun -kilpa-ajopelin pyöreitä vuosia tuomalla mukaan pelattavaa vuosien varrelta. Katso uusi traileri alta.

20 vuotta on pitkä aika mille tahansa pelisarjalle. Näin pitkällä aikajaksolla tekniset kehitysaskeleet ovat valtavia ja jopa useampi pelialusta ehtii vaihtua moisen taipaleen aikana. Trackmania on kaikesta huolimatta nauttinut kasvavasta suosiosta kaikki nämä vuodet ja nyt näitä kuluneita vuosia juhlitaan myös historian sivuja selaamalla. Ensimmäisenä juhlallisuuksia vietetään nauttimalla ensimmäisen Trackmania-pelin niin sanotusta alkuperäisestä trilogiasta eli tuomalla lumi-, aavikko- ja ralliteemaiset kisat mukaan uuteen peliin.

Näistä ensimmäisenä on vuorossa lumiteema, jonka myötä koettavaksi tulee 15 radan mittainen kampanja. Sen myötä kisakaarat muuntuvat lumiautoiksi, jotka toimivat kuin vuoden 2004 Trackmania-autot, mutta modernilla vivahteella. Samalla tämä uusi peliepisodi tuo mukanaan uuden kisa-alustan eli puun ja sata rakennusosaa peliratojen pakertajille.

Synttäreitä juhlitaan myös erilaisilla kisatapahtumilla, kuten Track of the Day- ja Cup of the Day -kisoilla, joista nautitaan lumikampanjan parissa. 30. marraskuuta kello 19.30 alkaen Ubisoft News striimaa Cup of the Day -kisan, jossa mukana ovat Trackmanian tuottaja Augustin De Vita ja sisältöpäällikkö Ayrton Lemaire. Lisäksi mukana on kymmenen striimaajaa, jotka luovat omia ratojaan Trackmanian 20-vuotisjuhlallisuuksia varten. Tämä juhlakisa on vuorossa 18. joulukuuta.

Juhlavuotta tuodaan esille myös uusilla autopinnoitteilla eli skineillä, joista kymmenen tuomariston valitsemaa vaihtoehtoa ovat esillä pelin sisäisessä Ubisoft Nadeo -klubissa.

Tänään alkavat myös Trackmanian maailmanmestaruuskisojen finaalivaiheet, jotka kisataan Ranskan Montpellierissä. Kisatapahtuma myös striimataan katsojille. Tapahtumat alkavat tänään kello 17.00 Suomen aikaa ja jatkuvat koko viikonlopun. Semifinaalit ovat vuorossa sunnuntaina kello 18.00 alkaen ja varsinaiset mestaruusajot kello 21.00 alkaen.

Pelin 20-vuotinen taival jatkuu juhlatunnelmissa myöhemmissäkin päivityksissä ja 1.huhtikuuta lähtien peliin saadaan upea ralliteema omine kisoineen. Tätä seuraa paluun tekevä aavikkoteema, joka julkaistaan pelattavaksi 1. heinäkuuta alkaen osana pelin kesäkampanjaa.

Trackmania on saatavilla ilmaiseksi , , ja S sekä -konsoleille. :lle peli on saatavilla - ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.