Kotimainen romurallipeli Wreckfest ilmestyy konsoleille elokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen romurallipeli Wreckfest ilmestyy konsoleille elokuussa

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä romurallipeli ilmestyy ja One -konsoleille elokuun 27. päivä. Peli ilmestyi :lle kesäkuussa 2018 Nordicin toimesta.

Pelin konsoliversio saa julkaisun yhteydessä uusia autoja, ratoja ja muokkausvaihtoehtoja. Samat päivitykset ja lisäykset ovat tulossa myös -versioon. Peli on saamassa myös season pass -ominaisuuden, joka tuo peliin 20 uutta autoa ja muokkausvaihtoehtoja kuten suojia ja vanteita.

Kommentoi

Way of the Hunter -metsästyspeli ilmestyy elokuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Way of the Hunter -metsästyspeli ilmestyy elokuussa – katso traileri

Way of the Hunter

THQ Nordic ja ovat julkaisemassa uutta metsästyspeliä nimeltään Way of the Hunter elokuun 16. päivä :lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan metästyksen avoimen maailmassa digitaalisesti. Pelaajat voivat metsästää Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Voit löytää riistaeläimiä niiden luontaisista elinympäristöistä ja käyttää erilaisia tarkasti mallinnettuja ja realistisia aseita.

Mukana on myös tarinatila, jossa kohdataan metsästyksen eettiset dilemmat. Pelata voi myös kasuaalimmin vapaassa tilassa.

Way of the Hunter elokuun 16. päivä ja sekä S -konsoleille, että :lle Steam, ja GOG -palveluista.

Kommentoi

SpellForce -pelisarja saa jatkoa – katso uuden pelin traileri Kommentit pois päältä artikkelissa SpellForce -pelisarja saa jatkoa – katso uuden pelin traileri

SpellForce: Conquest of Eo

THQ Nordic on julkaisemassa jatkoa SpellForce -pelisarjalle uuden SpellForce: Conquest of Eo -pelin myötä. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Kuten edeltäjänsä myös Conquest of Eo yhdistelee strategiaa sekä roolipeliä fantasiamaailmassa. Nyt soppaan on heitetty myös vuoropohjaista strategiaa sekä 4X-elementtejä.

Pelissä pelaajat aloittavat pienestä velhon tornista, joka kuului aiemmin tämän mestarille. Tehtävänä on tutkia Eo:n maailmoja ja haastaa vihollisryhmittymät.

SpellForce: Conquest of Eo on ilmestymässä PC:lle piakkoin.

Kommentoi