Kulmikas seikkailupeli Trove saapui Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Kulmikas seikkailupeli Trove saapui Nintendo Switchille

Trove

group on tuonut kulmikkaan verkkoseikkailunsa Switch -konsolille. Troven saavutettua jo yli 28 miljoonaa fania :llä, PlayStationilla ja Xboxilla, uudet trovialaiset ja kokeneet pelaajat voivat nyt nauttia suosikkipelistään uusilla tavoilla ja jopa matkustaessaan.

Saumattomassa seikkailun, maailmanrakennuksen ja innostavan taistelun sekoituksessa pelaajat voivat tutustua peliin, joka on täynnä haasteita ja uusia ystäviä. Jokainen Troven 17 luokasta* on yhtä ainutlaatuinen kuin omituinenkin. on erilainen kuin mikään muu markkinoilla – se kehittyy jatkuvasti ja on jatkuvasti yhteisönsä muovaama. Ja tämä on otettava aivan kirjaimellisesti: Pelaajat voivat rakentaa omia aseitaan, esineitään, tyrmänsä ja paljon muuta. Luomuksista voi nauttia omassa pelimaailmassa tai lähettää ne Trove-tiimille, jotta he voivat lisätä ne peliin: Tähän mennessä Troveen on lisätty yli 5 000 yhteisösisältötuotetta, joista jokainen pelaaja voi nauttia.

on peli, joka sopii helposti mihin tahansa pelityyliin. Halusitpa vain mennä tutkimaan lukemattomien pelimaailmojen laajoja pintatasoja tai sukeltaa syvälle pimeisiin tyrmiin, taistella vihollisia vastaan, rakennella, tai vain pitää hauskaa ystäviesi kanssa, Trovella on jokaiselle jotakin.

Peli saa säännöllisesti lukuisia merkittäviä päivityksiä ja uutta sisältöä, mukaan lukien viimeisimpänä uusi Bard-luokka sekä Delves-laajennus, joka tuo joukon uusia ominaisuuksia hittipeliin.

on ylpeä omistautuneesta yhteisöstään ja pelaajavetoisesta sisällöstään. tarjoaa dynaamisen pelimaailman, joka tukee loputonta luovuutta, ja Switch on ihanteellinen alusta pelin ja sen fanien viemiseen äärimmäiselle tasolle.

jatkaa Switch-version säännöllisten päivitysten tarjoamista. Lisätietoja Trovesta löytyy sen viralliselta verkkosivulta on ilmaiseksi ladattavissa Storesta.

Kommentoi

Pipsa Possu -peli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Pipsa Possu -peli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso julkaisutraileri

Suosittuun Pipsa Possu -lastenohjelmaan perustuva My Friend Peppa Pig -peli on ilmestynyt :lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin

Pelissä pelaajat suunnittelevat ja vaatettavat oman eläinhahmon ja pääsevät Pipsan mukaan moniin seikkailuihin. Pääset auttamaan Sika-isää löytämään silmälasinsa, jäljittämään metsäneläimiä ja leikkimään mutalätäkössä.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen

Vampyr

DONTNOD-pelistudion synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr on saanut ilmaisen grafiikkapäivityksen. Sen ansiosta pelin PlayStation 4- ja Xbox One -versiot toimivat uuden sukupolven PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla 60 kuvan sekuntinopeudella korkealla 1440p-tarkkuudella. Lisäksi pelin 1440p-tarkkuus on koettavissa myös PlayStation 4 Pro- ja Xbox Series S -pelikonsoleilla.

Vampyr-toimintaroolipelissä pelaajan ohjastama päähahmo on kaksoiselämää elävä tohtori Jonathan Reid, jonka toisena puolena on kaupungin flunssaepidemiaa hoitava lääkäri. Hänen synkempi puolensa sen sijaan on verta janoava vampyyri, joka suorastaan janoaa apua tarvitsevien ihmisten verta. Eräänlaisena modernina Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde -tarinana Vampyr on synkkä ja verinen kamppailu kahden eri osapuolen kesken yhdessä ja samassa ihmiskehossa.

Siinä missä tohtori Reid pyrkii auttamaan kaupungin sairaita ja kärsiviä, hänen vampyyripuolensa jano tulee tyydyttää, ettei hirviö ottaisi Jonathania haltuunsa hyvinkin kohtalokkain seurauksin. Pelaajaa ympäröivä vuoden 1918 Lontoo reagoi pelaajan valintoihin, joten kaikilla teoilla ja päätöksillä on seurauksensa. Vampyr onkin ainutlaatuinen pelikokemus, jossa toimintaosuudet linkittyvät saumattomasti roolipelimäisiin valintoihin ja kahden keskushahmon välillä tasapainotteluun.

Vampyr on saatavilla sekä PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on yhteensopiva PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -pelikonsolien kanssa.

Kommentoi