Kulttiklassikko Vampire: The Masquerade – Bloodlines saa jatkoa ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kulttiklassikko Vampire: The Masquerade – Bloodlines saa jatkoa ensi vuonna

Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2

Vuoden 2004 vampyyripeli on saamassa jatko-osan vuonna 2020. Pelin julkaisee Interactive ja sen kehityksestä vastaa Hardsuit Labs.

Alkuperäinen peli ei ollut myyntimenestys ja kärsi hankalasta ohjattavuudesta, mutta ylsi silti kulttimaineeseen pelaajien keskuudessa. 2 ei ole alkuperäisen pelin toisinto vaan kunnollinen jatko-osa.

Sen tapahtumat sijoittuvat ensimmäisen pelin tarinan jälkeiseen aikaan, synkkään Seattlen kaupunkiin. Ensimmäisen persoonan roolipelissä pelaaja omaksuu vampyyrin roolin, vaanien uhriensa verta ja ylläpitäen poliittisia suhteitaan. Meneillään on vampyyriryhmittymien välinen sota ja pelaaja joutuu valitsemaan itselleen klaanin selviytyäkseen. Nopeatempoisen pelin taistelumekaniikka perustuu lähitaisteluun.

Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2 ilmestyy vuonna 2020 :lle ja Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille. PC:lle peli tulee olemaan saatavilla Steam, Games Store ja GOG -palveluissa sekä Paradoxin omassa digitaalisessa kaupassa.

Kommentoi

Stellaris -suurstrategia sai Overlord -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Stellaris -suurstrategia sai Overlord -lisäosan

Stellaris

Interactiven avaruusstrategiapeli Stellaris on saanut uuden lisäosan nimeltään Overlord. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin uusia imperiumin hallintaan keskittyviä ominaisuuksia. Mukana on mm. megarakennelmia, enklaaveja, 5 uutta originia sekä syvempää vuorovaikutusta vasallien kanssa. Voit lukea tarkemmat tiedot päivityksestä täältä.

Alunperin vuonna 2016 ilmestynyt peli juhlistaa tässä kuussa 6-vuotista taivaltaan ilmaisilla kosmeettisilla kilkkeillä, joita pelaajat saavat käyttöönsä.

Stellaris on saatavilla PC:lle sekä ja S, että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi

Vampyyriaiheinen battle royale Bloodhunt ilmestyy tänään – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Vampyyriaiheinen battle royale Bloodhunt ilmestyy tänään – katso uusi traileri

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

Sharkmobin uusi ilmaispelattavaa Vampire: The Masquerade – Bloodhunt battle royale -peli ilmestyy tänään :lle ja PlayStation 5 -konsoleille. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Pelissä pelaajat taistelevat vampyyreinä yksin tai kolmen hengen joukkueissa Prahan katoilla ja kaduilla. Pelaajilla on käytössä erityisiä vampyyritaitoja kuten seinien kiipeäminen. Valittavina klaaneina ovat Brujah, Nosferatu, Toreador sekä Ventrue.

Peli perustuu Vampire: The Masquerade -lautapeliin ja samaan pelisaagaan kuin 2004 ilmestynyt kulttipeli Vampire: The Masquerade – Bloodlines. Kyseinen peli on saamassa jatkoa 2 -pelin myötä, joka on edelleen kehityshelvetissä.

Vampire: The Masquerade – Bloodhunt ilmestyy tänään :lle ja PlayStation 5 -konsolille.

Kommentoi