Logitech tarjoilee parempaa kuvan- ja äänenlaatua kotikonttorille Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech tarjoilee parempaa kuvan- ja äänenlaatua kotikonttorille

Logitech Brio 100

Oheislaitteiden valmistaja on lanseerannut uuden Brio 100 -verkkokameran, joka tarjoaa etätyöläisille entistä parempaa kuvan- ja äänenlaatua videotapaamisiin.

Nykyaikaisessa hybridityömallissa osa työstä tehdään työpaikalla ja loput kotona etätyönä. Sen myötä monet kokouksista ja tapaamisista hoidetaan tietokoneiden verkkokameroiden välityksellä, joka säästää aikaa ja rahaa. Jotta videopalaveri olisi tyydyttävällä tasolla, tulee siihen käytettävien laitteiden mahdollistaa sekä hyvä kuvanlaatu että selkeä äänentoisto.

Uusi Logitech Brio 100 -verkkokamera kuvaa täysteräväpiirtoisella 1080p-videotarkkuudella ja antaa kohteensa loistaa selkeästi ja värikylläisesti. Lisäksi kamerassa on laadukas yhdysrakenteinen mikrofoni, jonka ansiosta puheääni kuuluu muille selkeästi.

Täysteräväpiirtoisen videokuvan ohella on tärkeää, että valotasapaino on kohdallaan. Kameran RightLight-tekniikka korostaa kuvan kirkkautta ja vähentää varjoja peräti 50 prosenttia aiempiin Logitech-verkkokameroihin verrattuna. Kuvan tarkkuuden ja automaattisen valkotasapainon ansiosta kuva välittyy muille selkeänä, kauniina ja erottelukykyisenä. Lisäksi käyttäjä voi helposti muokata video-ominaisuuksia mieleisekseen Logi Options+ -sovelluksella.

Logitech Brio 100 -verkkokameran yhdysrakenteisen mikrofonin ansiosta puheääni kuulostaa selkeältä eikä erillistä pöytä- tai sankamikrofonia tarvita. Kamera on myös yhteensopivia kaikkien yleisesti käytössä olevien kuvapuhelusovellusten kanssa, joita ovat esimerkiksi Microsoft Teams, Zoom ja Google Meet. Kamerassa on yhdysrakenteinen linssinsulkija, joka fyysisesti estää kuvaamisen käytön päätyttyä. Se tuo mielenrauhaa kameran käyttöön.

Kompakti kamera tulee myyntiin kolmella eri värisävyllä, joita ovat grafiitinharmaa, luonnonvalkoinen ja roosa. Värit ovat linjassa muiden viime aikoina julkaistujen Logitech-oheislaitteiden kanssa, joten valitut värisävyt on helppo sovittaa yhteen muiden tuotteiden kanssa. Näitä ovat muun muassa langattomat Logitech Pebble 2 -hiiret ja -näppäimistöt sekä Logitech Zone Vibe 100- ja Logitech H390 -kuulokemikrofonit. Kameran kumppaniksi sopivat myös erinomaisesti Logitech Litra -valaisimet, joilla kuvattavan kasvot saavat arvoisensa valaistuksen.

Logitechin tuotesuunnittelussa pyritään siihen, että kuluttaja voi tuntea tehneensä hyvän ja vastuullisen ratkaisun hankkiessaan Logitech-verkkokameran. Valmistuksessa on minimoitu sen aiheuttama hiilijalanjälki ja hyödynnetty kierrätysmuovia. Kierrätysmuovin osuus grafiitinvärisessä kamerassa on 77 prosenttia ja muissa värivaihtoehdoissa 34 prosenttia. Tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä.

Hinta ja saatavuus

Logitech Brio 100 -webkamera on parhaillaan saatavilla 49,99 euron hintaan ja värivaihtoehtoina on pinkki, valkoinen sekä musta.

NZXT julkaisi näyttävän uuden H6 Flow -PC-kotelosarjan Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT julkaisi näyttävän uuden H6 Flow -PC-kotelosarjan

NZXT H6 Flow

-laitevalmistaja on julkaissut uudet H6 Flow – ja H6 Flow RGB -PC-tornikotelot, jotka ovat kompakteja kaksoiskammioisia ATX-koteloita.

H6 Flow tarjoaa suorituskykyisen ja visuaalisen yhdistelmän PC-harrastajille. Se tarjoaa laajan ja esteettömän näkymän koneen sisuksiin lasisine etu- ja sivulasien myötä.

Kotelossa on normaalista poiketen etuosan sivuun sijoitetut tuuletinpaikat, johon mahtuu kolme 120 mm tuuletinta. Pohjassa on puolestaan kaksi 140 mm tuuletinpaikkaa. Paneelien rei'itys on myös uudistettu paremman ilmavirran takaamiseksi. Myös kaapelien piilottamiselle on runsaasti reitityskanavia.

H6 Flow -koteloiden tärkeimmät ominaisuudet:

  • Panoraamiset paneelit: Saumattomat reunat lasipaneeleineen tarjoavat esteettömän näkymän sisään, korostaen tärkeimpiä komponentteja.
  • Kompakti kaksoiskammiosuunnittelu: Parantaa kokonaissuorituskykyä ja luo siistin ulkonäön.
  • Valmiiksi asennetut jäähdytysratkaisut: Valitse visuaalisesti upeiden RGB-tuulettimien tai tavallisten tuulettimien välillä. H6 Flow -version mukana toimitetaan kolme valmiiksi asennettua 120 mm tuuletinta.
  • Korkean suorituskyvyn ilmavirtaus: Ylä- ja sivupaneelien optimoidut rei'ityskuviot parantaa kokonaissuorituskykyä ja suodattaa pölyä.
  • Laatua parantavat ominaisuudet: Työkaluton pääsy ylä- ja sivupaneeleihin tekee päivityksistä nopeita ja käteviä, ja intuitiivinen kaapelinhallintajärjestelmä yksinkertaistaa rakennusprosessia käyttäen leveitä kanavia ja remmejä.
  • Tilaa jäähdyttimille: Yläpaneeli tukee 360 mm pitkiä jäähdyttimiä, enintään 365 mm pitkiä näytönohjaimia ja 200 mm virtalähteitä.

Hinta ja saatavuus

H6 Flow ja H6 Flow RGB ovat saatavilla mustana ja valkoisena 119,99 ja 144,99 euron hintaan. Koteloa myyvät Suomessa Jimm's PC Store ja Proshop.

Ylistetty VR-golffailu sai Halloweenin kunniaksi ”hirvittävän” uuden radan Kommentit pois päältä artikkelissa Ylistetty VR-golffailu sai Halloweenin kunniaksi ”hirvittävän” uuden radan

Walkabout Mini Golf on ollut menestys siitä lähtien, kun se julkaistiin loppuvuodesta 2020 Meta Questille, jonka jälkeen sen menestyksekäs matka sai jatkoa keväällä 2023, kun peli viimein julkaistuun myös -konsolin VR-laseille.

Nyt pelissä on 22 erilaista kenttää, joista uusin on erittäin kauhistuttava kenttä nimeltä Widow's Walkabout. Kehittäjä Mighty Coconutin mukaan Widow's Walkabout tuo peliin mysteerisen kallionrinteen kartanon, joka on kummituksen vallassa ja jossa on kauhistuttava minigolf-kenttä, jollaisia ei ole muualla.

Kauhistuttava kenttä sisältää paljon yllätyksiä ja vihjeitä pelaajan ratkaistavaksi. Kentältä löytyy varmasti runsaasti kummituksia, viktoriaanista arkkitehtuuria ja ”ilkeämielisiä katsojia tässä loputtomien uteliaisuuden ja yliluonnollisten lyöntien talossa”, kertoo pelin kehittäjä.

Widow's Walkabout maksaa noin 4 euroa ja sisältää myös teemalla varustetut avatar-ominaisuudet, asetukset kauhun välttämiseksi ja valokuvaherkille pelaajille sekä jokaiselle kentälle ominaiset 18 kerättävää kadonnutta palloa ja muistomitalin, jotka voi ansaita Foxhuntin avulla, joka myös paljastaa kentän synkän taustatarinan.

on saanut ylistystä maailmalla, minkä lisäksi mekin voimme lämpimästi suositella kyseistä VR-kokemusta