MacGyver faneille interaktiivinen The Escape Room -lautapeli: Pakene vaarallisesta tehtaasta ja päihitä Murdoc Kommentit pois päältä artikkelissa MacGyver faneille interaktiivinen The Escape Room -lautapeli: Pakene vaarallisesta tehtaasta ja päihitä Murdoc

Ihmemies -faneille on julkaistu oma lautapeli The Escape Room. Peli tarjoaa interaktiivisen pakopelin kotioloihin. CBS Consumer Productsin lisensioima pelipaketti sisältää viisi erilaista, tunnin kestävää tehtävää, jotka haastavat pelaajia keksimään erilaisia ja erikoisia ratkaisuja. MacGyverin tiimin on käytettävä interaktiivista verkkosivustoa, joka ohjaa heitä tehtävän edetessä. Samalla he ovat yhteydessä Phoenix Foundationin toimijoihin, jotka seuraavat tiimin etenemistä.

Pelaajat työskentelevät yhdessä ja käyttävät tarjolla olevia välineitä ratkaistakseen erilaisia pulmia sekä purkaakseen pommeja. Tärkeintä on ajatella perinteisen mallin ulkopuolelta ja ratkoa salaisia koodeja, ottaa riskejä sekä kohdata tuttuja vihollisia. Tehtävät pohjautuvat MacGyver -televisiosarjan alkuperäisiin jaksoihin ja pelaajat pääsevät haastamaan itsensä kun yrittävät paeta maanalaisesta laboratoriosta, laskeutua lentokoneella, selviytyä vaarallisesta tehtaasta, paeta ohjussiilosta sekä päihittää loppuhuipennuksessa Murdocin.

Peli on suositeltu yli 8-vuotiaille ja sitä voi pelata yksin tai korkeintaan neljän pelaajan kanssa.

Pressman Toy Corporationin puheenjohtaja kertoo, että pelin erikoisuus on 'tehdä MacGyverit' ja toteuttaa tehtäviä tavallisten, jokapäiväisten esineiden avulla – kuten paperiliittimillä.

“Pressman's escape room game is unique since players have to ‘MacGyver' their way through the missions by using ordinary, everyday objects like a paperclip.”

Pelitiedot
Materiaali: pahvi, muovi, korttipino, polyesteri, paperi, metalli
Pelin tyyppi: perhepeli
Pelin kesto: 30-40 minuuttia
Sisältää: pelilauta, pelinappulat, kortit, korttipidike, paperisuojus, naru
Vaikeustaso: keskitaso
Suositeltu ikä: vähintään 8-vuotiaille
Julkaisija: Pressman

Kauppaketju paljasti vahingossa Elden Ring -pelin julkaisupäivän? Kommentit pois päältä artikkelissa Kauppaketju paljasti vahingossa Elden Ring -pelin julkaisupäivän?

Elden Ring

From Softwaren ja Bandai Namcon sekä Hidetaka Miyazakin ja George R.R. Martinin tulevan yhteisprojektin julkaisuajankohta on mahdollisesti paljastanut vahingossa. Kauppaketju on nimittäin lisännyt pelin katalogiinsa ja siinä julkaisupäiväksi ilmoitetaan kesäkuun 30. päivä 2020. Nähtäväksi jää onko kyseessä vain jokin arvaus vai puhdas vahinko.

Pelin varsin tunnelmallinen ja visuaalisesti näyttävä traileri ilmestyi kesäkuussa. Kunnianhimoisesta pelistä ei vielä tiedetä sen koommin, mutta kyseessä on kuitenkin avoimen maailman pelimaailma ja luvassa on eeppisiä loppuvastustajia.

Elden Ringin on määrä ilmestyä ja -konsoleille sekä :lle.