Metroidvania ja soulslike yhdistyvät uudessa The Last Faith -pelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Metroidvania ja soulslike yhdistyvät uudessa The Last Faith -pelissä

The Last Faith

ja PlayStack ovat julkaisemassa uutta pikseligrafiikkaista metroidvania-peliä nimeltään The Last Faith :lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Peli tarjoilee synkkää goottista estetiikkaa, brutaalia taistelua ja epälineaarista seikkailua. Vastaansa pelaajat saavat erilaisia hirviöitä ja käytössään on lukuisia tuhon työkaluja.

The Last Faith ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille sekä :lle myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Unavowed
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi