Microsoft on lopettanut kaikkien Xbox One -konsoliversioiden valmistuksen Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft on lopettanut kaikkien Xbox One -konsoliversioiden valmistuksen

Xbox One S

Samalla kun Sony käynnistää uudelleen PlayStation 4 -konsolien valmistuksen :n komponenttien saatavuusongelmien vuoksi on päättänyt keskittyä täysin Series X ja S -konsolien valmistukseen.

ja digitaalisen One S -konsolien valmistaminen loppui jo vuonna 2020 Xbox Series X:n julkaisun myötä. Saman vuoden lopulla valmistaja lopetti myös kaikessa hiljaisuudessaan myös levyasemallisen Xbox One S -konsolin valmistamisen.

One lanseerattiin alunperin vuonna 2013 yhdessä kameran kanssa. Pienikokoisempi päivitetty version Xbox One S ilmestyi vuonna 2016 ja tehokkaampi Xbox One X - vuonna 2017. Vuonna 2019 julkaisi digitaalisen One S -version.

Lähde: Verge

Kommentoi

FIFA 22 -pelin vuoden 2021 joukkue on valittu Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin vuoden 2021 joukkue on valittu

David Beckham TOTY / FIFA 22

on julkaissut FIFA 22 -jalkapallopelin Team of The Year -joukkueen pelaajat. Voit katsoa David Beckhamin esittelyvideon alta.

Hyökkääjät

 • Kylian Mbappé (FRA) – Paris Saint Germain
 • Robert Lewandowski (POL) – Bayern München
 • Lionel Messi (ARG) – Paris Saint Germain

Keskikenttä

 • Kevin De Bruyne (BEL) – Manchester City
 • Jorginho (ITA) – Chelsea
 • N’Golo Kanté (FRA) – Chelsea

Puolustajat

 • João Cancelo (POR) – Manchester City
 • Rúben Dias (POR) – Manchester City
 • Marquinhos (BRA) – Paris Saint Germain
 • Achraf Hakimi (MAR) – Paris Saint Germain

Maalivahti

 • Gianluigi Donnarumma (ITA) – Paris Saint Germain

Team of the Year on miljoonien fanien valitsema yli 80 pelaajaehdokkaasta. Valitut pelaajat ovat saatavilla FIFA Ultimate Team -pelimuodossa ensi viikolla.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle että Google Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi

GRID Legends -ajopelin uudella trailerilla nähdään uunituore hyperauto Kommentit pois päältä artikkelissa GRID Legends -ajopelin uudella trailerilla nähdään uunituore hyperauto

GRID Legends

Codemasters on julkaisemassa uutta GRID Legends -ajopeliään helmikuun 25. päivä. Nyt pelistä on saatu uusi traileri, jolla nähdään itävaltalais-slovenialaisen Tushek -autovalmistajan uunituore hyperauto ensimmäistä kertaa videopelissä. Voit katsoa videon alta.

Videolla nähtävä Tushekin TS 900 Racer Pro -autoa on tehty elävässä elämässä ainoastaan 12 kappaletta. Hybridiauto on parhaillaan maailman kevyin hyperauto ja sen huippunopeus on 380 km/h.

GRID Legends on toiminnantäyteinen ajopeli, jossa on paljon tuttuja sekä myös paljon uusia pelimekaniikkoja. Mukana on mm. Race Creator, jonka avulla pelaajat voivat luoda omanlaisia kisoja sekoittamalla ajoneuvoluokkia, vaihtamalla sääolosuhteita sekä lisäämällä ramppeja ja boostereita.

Race Creatorin lisäksi peliin saadaan fanien paljon toivomat aiemmat pelitilat Drift ja Elimination. Lisäksi uutena pelitilana pelistä löytyy Electric Boost.

Autoja pelistä löytyy julkaisun yhteydessä yli 100 kappaletta. Ratoja löytyy ympäri maapalloa aina klassisista radoista ikonisiin kaupunkeihin.

Pelata voi joko yksin tai kavereiden kanssa. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista ja uusi hop-in toiminto nopeuttaa kaverin sessioon littymistä.

GRID Legends ilmestyy helmikuun 25. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle ja Steam -palveluiden kautta.

Kommentoi