Microsoft sulkee Mixerin ja aloittaa yhteistyön Facebook Gamingin kanssa: Striimaajien pohdittava siirtyvätkö mukana Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft sulkee Mixerin ja aloittaa yhteistyön Facebook Gamingin kanssa: Striimaajien pohdittava siirtyvätkö mukana

Microsoft ilmoitti, että sulkee Mixer-palvelun ja siirtää heinäkuun 22. päivä kaikki Mixerin sovellukset sekä striimaajien sivut Facecbook Gaming -palvelulle. Erillisen sopimuksen allekirjoittaneet striimaajat saavat valita siirtyvätkö Gaming -sivustolle vai palaavatko esimerkiksi Twitchiin.

Twitchin yksi suosituimmista striimaajista Tyler ”Ninja” Blevins siirtyi Mixeriin viime vuoden elokuussa. Pian hänen perässään seurasi Michael ”Shroud” Grzesiek. Ninjan ja Shroudin lähipiirin mukaan on pyrkinyt neuvoitteluissa saamaan suositut striimaajat alustalleen. Virallista tietoa pelaajien päätöksestä ei vielä ole tullut, joten neuvottelut jatkuvat mahdollisesti myös muiden palvelujen kanssa. on sanonut, että käyttäjillä on mahdollisuus itse päättää mihin siirtyy. Se ei kuitenkaan aio kirjoittaa mitään yksinomaista sopimusta edes Mixerin suosittujen striimaajien kanssa.

Cory ” Gothalion” Michael twiittasi, että striimaa Gaming -alustalla huomisesta, kesäkuun 24. päivä alkaen.

Ninjan YouTube-kanava
Shroudin YouTube-kanava
Gothalionin YouTube-kanava

Kommentoi

Tulevasta Forza Motorsport -pelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Forza Motorsport -pelistä saatiin kaksi uutta traileria

Forza Motorsport

Seuraavasta Forza Motorsport -pelistä on saatu ensimmäiset trailerit, jotka voit katsoa alta. Pelin on määrä ilmestyä ensi vuoden keväällä :lle ja sekä S -konsoleille.

Järjestyksessään kahdeksas Forza Motorsport -peli kantaa pelkästään nimeä ilman numeroa 8. Pelisarjalle ominaisesti kyseessä on enemmän simulaatiopohjainen peli verrattuna arcade-henkiseen Forza Horizon -sarjaan.

Peli tukee laatua 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudella. Mukana on erittäin realistiset heijastukset, auton hajoamiset sekä vaihtuva päivänvalo. Pelissä pelaajat pääsevät myös hallitsemaan tankkauksia ja renkaiden vaihtoa.

Pelissä on myös täysin uusittu fysiikanmallinnus ja ajoon vaikuttavat nyt myös asiat kuten radan pinnan lämpötila, joka puolestaan vaikuttaa pitoon. Pelissä myös sää voi vaihtua ja renkaista irtoava kumi kasautuu radalle, vaikuttaen ajoon.

Mukana on autoja kuten Audi RS E-Tron GT, Brabham ST62, Chevrolet Corvette Stingray, Koenigsegg Jesko, Porsche 911 GT3, Acura ARX-05 DPi, Audi R8 LMS GT3, Chevrolet Corvette C8 R sekä Mazda 787B.

ilmestyy ja S -konsoleille sekä :lle keväällä 2023.

Kommentoi

Minecraft -strategiapeli tulossa ensi vuonna – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft -strategiapeli tulossa ensi vuonna – katso traileri

Minecraft Legends

Minecraft on saamassa oman toimintaa ja strategiapeliä yhdistelevän Minecraft Legends -pelin ensi vuoden puolella. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Peli ei varsinaisesti ole Stracraftin ja vastaavien tyyppinen reaaliaikainen strategiapeli, vaan pelissä edetään päähahmoa ohjaamalla. Pelissä tulee kuitenkin olemaan strategiaelementtejä ja tietenkin tuttu kulmikas grafiikka.

Alkuperäinen Minecraft -peli ilmestyi vuonna 2011 ja on sittemmin saanut käännöksiä monille eri alustoille. Microsoft osti pelin kehittäjän Mojangin vuonna 2014 ja julkaisi Minecraft -aiheisen luolastoroolipelin nimeltään vuonna 2020.

Minecraft Legends on tulossa vuonna 2023 PlayStation, Xbox ja Switch -konsoleille sekä PC:lle Steamin ja Microsoft Storen kautta. Peli tulee olemaan saatavilla myös Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi