Microsoft vahvistaa kuopanneensa Windows 10X -projektin Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft vahvistaa kuopanneensa Windows 10X -projektin

on vahvistanut, että yhtiö enää työskentele -projektin parissa.

-käyttöjärjestelmästä kehitettyä kevyempää Windows 10X -käyttöjärjestelmää suunniteltiin Surface Neon kaltaisille laitteille, mutta koronapandemian myötä Microsoft päätti priorisoida projektin kannettaville tietokoneille. Yhtiö vahvistaa nyt projektin päättymisen ja aikoo tuoda kehitystyön suurimmat saavutukset Windows 10 -käyttöjärjestelmään päivityksen muodossa.

Windows 10X oli tarkoitus julkaista tänä vuonna Chrome OS -käyttöjärjestelmän kilpailijaksi ja Microsoft onkin tehnyt useita vuosia työtä tuodakseen Windowsista modernimman ja kevyemmän version markkinoille. Aiemmat versiot, kuten Windows RT julkaistiin ensimmäisen Surface -tabletin kanssa samaan aikaan ja Windows 10 S taas näki päivänvalon vuonna 2017. Kumpikaan versioista ei osoittanut suurempaa potentiaalia toisin kuin Windows 10X, josta julkaistiin videomateriaalia vielä aiemmin tänä vuonna.

Uusin Windows 10 -päivitys on tällä hetkellä ladattavissa, mutta Microsoftin mukaan kattavampi päivitys käyttöjärjestelmään on saapumassa vielä tämän vuoden lokakuussa. Lokakuun päivitys pitää sisällään kattavia visuaalisia muutoksia sekä useita teknisiä korjauksia ja parannuksia.

Microsoftin aiheeseen liittyvä blogikirjoitus on luettavissa täältä.

Turtle Beach julkaisee uusia pelitarvikkeita toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisee uusia pelitarvikkeita toukokuussa

Turtle Beach

Pelitarvikevalmistaja on esitellyt useita uusia pelikuulokkeita, näppäimistöjä ja hiiriä, jotka tulevat markkinoille toukokuussa 2024. Uudet tuotteet tarjoavat pelaajille korkealaatuista ääntä, suorituskykyä ja muokattavuutta.

Kuulokkeet

  • Turtle Beach Stealth 600: Kolmannen sukupolven Stealth 600 -kuulokkeet tarjoavat matalan viiveen 2,4 GHz:n langattoman yhteyden, Bluetooth-yhteyden, tehokkaat 50 mm:n Nanoclear™-ajurit, 80 tunnin akunkesto ja tekoälyohjattu mikrofonin melunvaimennus. Hinta: 115,99 €.
  • Turtle Beach Stealth 500: Stealth 500 -kuulokkeet tarjoavat langattoman monialustayhteyden, säädettävän kelluvan kuulokepannan ja 40 tunnin akunkesto. Hinta: 93,99 €.
  • Turtle Beach Atlas Air: Atlas Air on ensimmäinen langaton avoin -pelikuuloke, joka tukee 24-bittistä äänentoistoa. Siinä on tarkat 40 mm:n ohjaimet, avoin, kelluva korvakuppisuunnittelu, matalan viiveen 2,4 GHz:n langaton yhteys, Bluetooth, 50 tunnin akunkesto ja Waves 3D -ääni. Hinta: 189,99 €.

Näppäimistöt

  • Turtle Beach Vulcan II TKL Pro: Vulcan II TKL Pro -näppäimistö on kompaktissa TenKeyLess(TKL) -muodossa ja siinä on magneettiset Hall Effect -kytkimet, jotka takaavat luotettavat näppäinpainallukset ja täysin säädettävän toimintapisteen. Hinta: Ei saatavilla.
  • Turtle Beach Vulcan II: Vulcan II -näppäimistö on täysikokoinen ja siinä on mekaaniset kytkimet ja RGB-valaistus. Hinta: Ei saatavilla.

Hiiret

  • Turtle Beach Burst II Air: Burst II Air on erittäin kevyt (47 grammaa) langaton pelihiiri, jossa on Turtle Beachin Owl-Eye 26K DPI -optinen sensori ja TITAN-optiset kytkimet. Hinta: 115,99 €.

Kaikki uudet Turtle Beach -pelitarvikkeet ovat ennakkotilattavissa nyt valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä maailmanlaajuisesti.

Logitech lanseerasi kompaktin G PRO X 60 -kilpapelinäppiksen Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech lanseerasi kompaktin G PRO X 60 -kilpapelinäppiksen

G PRO X 60 on yhteistyössä ammattipelaajien kanssa suunniteltu langaton ja kompakti pelinäppäimistö, joka tarjoaa etuja niin kilpapelaajille kuin muillekin vaativille käyttäjille. Kooltaan se on noin 60 prosenttia täysikokoisesta näppäimistöstä, säästäen tilaa pöydällä hiiren liikkeelle. KEYCONTROL-teknologia kuitenkin mahdollistaa monipuolisten toimintojen määrittämisen useammalle näppäimelle. Tämä ominaisuus varmistaa, ettei pienempi koko rajoita pelaajan suoritusta. Logitech G HUB -ohjelmiston avulla käyttäjä voi luoda omia makroja tai asettaa erilaisia toimintoja eri painalluksille, pitäen pelin komennot helposti saatavilla.

Yhteyden muodostaminen tapahtuu joko Logitechin nopealla LIGHTSPEED- langattoman teknologialla, joka tarjoaa luotettavan ja viiveettömän yhteyden pelaamiseen, tai Bluetoothilla. GX Optical -kytkimet takaavat nopean ja tarkan vasteen pelin tiimellyksessä. Kytkimiä on saatavilla sekä lineaarisena että tuntopalauteellisena versiona, riippuen siitä haluaako pelaaja lineaarisen, näppäilyä helpottavan painalluksen vai miellyttävän tuntopalauteellisen tunteen näppäilyyn. PBT-materiaalista valmistetut näppäinkorkit ovat kestävät ja pitävät pintansa myös kovan käytön alla. Ne tarjoavat miellyttävän tuntuman pelatessa.

Logitech G PRO X 60 ei ole pelkästään kompakti ja toimiva, vaan se tarjoaa myös visuaalisia ja käytännöllisiä ominaisuuksia. LIGHTSYNC RGB -taustavalaistus tuo näppäimistölle persoonallisen ilmeen ja mahdollistaa pelaamisen hämärässä ympäristössä. Pelitilapainike estää tahattomat pikanäppäimet pelin aikana, jotka saattaisivat vaikuttaa suoritukseen. Erilliset säätimet äänenvoimakkuudelle ja medialle mahdollistavat nopean hallinnan ilman, että tarvitsee poistua pelistä. Pakkaukseen sisältyy myös kätevä matkakotelo, joka suojaa näppäimistöä turvallisesti kuljetuksen aikana. Kaiken kaikkiaan Logitech G PRO X 60 tarjoaa pienestä koostaan huolimatta monipuoliset ominaisuudet ja laadukkaat materiaalit vaativalle pelaajalle.

Hinta ja saatavuus

Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED -pelinäppäimistö tulee jälleenmyyntiin mustana ja valkoisena versiona 199 euron kuluttajahintaan. Vaaleanpunainen malli tulee saataville vain Logitechin omassa nettikaupassa.