Minecraft Dungeonsia pelaa jo 10 miljoonaa henkeä Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft Dungeonsia pelaa jo 10 miljoonaa henkeä

Mojangin kehittämä -henkinen spinoffi Dungeons on saavuttanut pelaajamäärässään kymmenen miljoonan hengen rajapyykin.

Juhlistaakseen tätä saavutusta studio julkaisee ilmaisena kaikille pelaajille uuden viitan sekä lemmikkipossun.

Minecraft Dungeonsiin on tulossa päivitys 24. helmikuuta, jonka mukana tulee myös mittavasti ilmaissisältöä. Uusi pelitila Ancient Huts generoi Netherin halki haastavia tehtäviä niille, jotka ovat jo tarinan loppupuolella. Tulevan päivityksen myötä nimikkeestä löytyy uusi Piglin-kauppias.

Minecraft Dungeonsin kausipassin omistajat saavat samaan aikaan Flames of the Nether laajennuksen. Siitä voitte lukea lisää täältä.

Monkey Islandin luoja Ron Gilbert kehittää uutta Zelda-tyylistä roolipeliä Kommentit pois päältä artikkelissa Monkey Islandin luoja Ron Gilbert kehittää uutta Zelda-tyylistä roolipeliä

Legendaarisen -pelisarjan luoja on kehittämässä uutta roolipeliä.

Vielä nimeämätön peli ammentaa inspiraatiota -klassikoista, -sarjasta sekä Thimbleweed Park -pelistä. -studion verkkosivuilla peliä kuvaillaan ”klassiseksi Zeldaksi yhdistettynä Diabloon ja Thimbleweed Parkiin”.

Peli on ollut kehitystyössä vuoden alusta lähtien, ja Gilbert on pitänyt faneja ajan tasalla -tilillään. Julkaisu on suunniteltu vuoden 2024 lopulle, mutta peliäkehityksen todellisuuden vuoksi myöhästyminen ensi vuoden puolelle on myös mahdollista.

Tuoreimpana uutisena on kerrottu, että (, TownCraft, , ) on liittynyt tiimiin quest-designeriksi.

”Tämä nostaa mahdollisuuteni saada peli valmiiksi ennen kuin kyllästyyn ja masennun 37 prosentilla”, Gilbert vitsailee.

Monkey Island Creator Ron Gilbert Is Working On A Zelda-Style RPG Adventure 2
Monkey Island Creator Ron Gilbert Is Working On A Zelda-Style RPG Adventure 3
Monkey Island Creator Ron Gilbert Is Working On A Zelda-Style RPG Adventure 4
Monkey Island Creator Ron Gilbert Is Working On A Zelda-Style RPG Adventure 5

Blizzard herättää nostalgian Warcraftin ja Diablon klassikoilla Battle.netissä Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard herättää nostalgian Warcraftin ja Diablon klassikoilla Battle.netissä

Entertainment on ilahduttanut fanejaan tuomalla takaisin muutamia varhaisimpia todella tunnettuja pelihelmiään Battle.netissä. : Orcs & Humans, ja alkuperäinen , kaikki ikonisia '90-luvun pelejä, ovat nyt saatavilla Blizzardin työpöytäsovelluksessa.

Niistä erityisen tärkeä on , Blizzardin ensimmäinen kehittämä Warcraft-peli vuonna 1994, joka merkitsi virstanpylväsmomenttia reaaliaikastrategiapelien historiassa. Molemmat Warcraft-pelit olivat edelläkävijöitä moninpelitilojen tuomisessa RTS-peleihin, ja Battle.netin uusintaversiot mahdollistavat yhä taistelut ystävien kanssa.

Vuoden 1995 klassikko, Warcraft II: Tides of Darkness, tekee paluun mukanaan lisäosa Beyond The Dark Portal. Blizzard on ottanut askeleen pidemmälle sisällyttämällä pelitiedostoihin alkuperäisen käyttöoppaan, nyt myös verkossa saatavilla fanien selailtavaksi.

Battle.netin ensimmäisen version julkaisun yhteydessä vuonna 1997 Diablo, Blizzardin suositun pelisarjan ensimmäinen peli, on palannut. Diablo-fanit voivat jälleen sukeltaa luolastoihin, taistella demoneita vastaan ja kerätä saalista. Uudelleenjulkaisu sisältää pelin alkuperäisen käyttöoppaan, jossa on hirviö tietokirja ja yleiskatsaus pelimaailman loreen, ja sen voi lukea verkossa tehdäkseen matkan muistojen laineille.

On huomionarvoista, että Blizzardin emoyhtiö suoritti yritysostonsa Blizzardista lokakuussa 2023. Vaikka tämä yhdistyminen toi muutoksia ja irtisanomisia Microsoftin peliosastolle, Blizzard jatkaa pelaajien kiehtomista näiden ajattomien klassikoiden herättämisellä Battle.netissä.

Lähde: gamespot.com