Mixerin perustajat lähtivät hakemaan uusia – jopa valoisia – tuulia Kommentit pois päältä artikkelissa Mixerin perustajat lähtivät hakemaan uusia – jopa valoisia – tuulia

Viimeisen kahden viikon aikana striimausalustan kaksi perustajaa Matt Salsamendi ja James J. Boehm ovat jättäneet yhtiön samaan aikaan, kun se läpikäy muutenkin suuria muutoksia. Tällä hetkellä Mixer on kolmanneksi suurin suoratoistoalusta juuri Youtuben ja Twitchin perässä. Mixer on alkanut työstää sopimuksia ja yhteistyötä tunnettujen striimaajien kanssa. Mixerin potkulautana kohti katsotuimpien kärkijoukkoa alkoi kun Tyler ”Ninja” Blevins ilmoitti siirtyvänsä Mixeriin Twitchistä. Ennen kuin aukaisi ikkunansa kaverusten alustalle, se tunnettiin nimeltä Beam. -nimensä se sai vuoden 2017 aikana. Mutta mihin tyypit suuntaavat urallaan?

Valoihin! Ei sentään parrasvaloihin, vaan diskovaloihin, eli lasereihin.

Niin kauan kuin muistan, minua on kiehtonut valon käyttö edustamaan musiikkia. Varttuessani unelmoin valojen pyörittämistä EDM-festivaaleilla ja kiertueilla ja haluan jahdata tätä intohimoa isommin!

Kommentoi

Microsoft on lopettanut kaikkien Xbox One -konsoliversioiden valmistuksen Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft on lopettanut kaikkien Xbox One -konsoliversioiden valmistuksen

Xbox One S

Samalla kun Sony käynnistää uudelleen 4 -konsolien valmistuksen PS5:n komponenttien saatavuusongelmien vuoksi on päättänyt keskittyä täysin ja S -konsolien valmistukseen.

X ja digitaalisen Xbox One S -konsolien valmistaminen loppui jo vuonna 2020 :n julkaisun myötä. Saman vuoden lopulla valmistaja lopetti myös kaikessa hiljaisuudessaan myös levyasemallisen S -konsolin valmistamisen.

lanseerattiin alunperin vuonna 2013 yhdessä kameran kanssa. Pienikokoisempi päivitetty version ilmestyi vuonna 2016 ja tehokkaampi X - vuonna 2017. Vuonna 2019 Microsoft julkaisi digitaalisen S -version.

Lähde: Verge

Kommentoi

Xbox -ohjain päivittyi uuden erikoisvärin myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox -ohjain päivittyi uuden erikoisvärin myötä

Xbox Aqua Shift Special Edition

Microsoft on julkaissut uuden Aqua Shift -värisen erikoismallin Xbox -ohjaimesta. Kimaltelevan sinisen värin lisäksi ohjaimessa on kumiset kädensijat.

Samalla Microsoft on avannut uudelleen Xbox Design Lab -ominaisuuden, jonka avalla käyttäjät voivat luoda juuri omanlaisen ohjaimen väriyhdistelmineen.

Xbox Aqua Shift Special Edition

Aqua Shift Special Edition on tilattavissa ennakkoon esimerkiksi Amazon -palvelusta 64,99 euron hintaan.

Kommentoi