Mixerin perustajat lähtivät hakemaan uusia – jopa valoisia – tuulia Kommentit pois päältä artikkelissa Mixerin perustajat lähtivät hakemaan uusia – jopa valoisia – tuulia

Viimeisen kahden viikon aikana striimausalustan kaksi perustajaa Matt Salsamendi ja James J. Boehm ovat jättäneet yhtiön samaan aikaan, kun se läpikäy muutenkin suuria muutoksia. Tällä hetkellä on kolmanneksi suurin suoratoistoalusta juuri Youtuben ja Twitchin perässä. on alkanut työstää sopimuksia ja yhteistyötä tunnettujen striimaajien kanssa. Mixerin potkulautana kohti katsotuimpien kärkijoukkoa alkoi kun Tyler ”Ninja” Blevins ilmoitti siirtyvänsä Mixeriin Twitchistä. Ennen kuin aukaisi ikkunansa kaverusten alustalle, se tunnettiin nimeltä Beam. Mixer-nimensä se sai vuoden 2017 aikana. Mutta mihin tyypit suuntaavat urallaan?

Valoihin! Ei sentään parrasvaloihin, vaan diskovaloihin, eli lasereihin.

Niin kauan kuin muistan, minua on kiehtonut valon käyttö edustamaan musiikkia. Varttuessani unelmoin valojen pyörittämistä EDM-festivaaleilla ja kiertueilla ja haluan jahdata tätä intohimoa isommin!

Kommentoi

Tällaiset ovat HP:n, Valven ja Microsoftin uudet virtuaalilasit Kommentit pois päältä artikkelissa Tällaiset ovat HP:n, Valven ja Microsoftin uudet virtuaalilasit

HP Reverb G2

Uutisoimme aiemmin HP:n, Valven ja Microsoftin tulevista virtuaalilaseista ja nyt kyseisistä kakkuloista on saatu lisää tietoa. Lasien tarkoituksena on tuoda lähes Valve Index -lasien tasoista suorituskykyä huokeampaan hintaan.

HP Reverb G2
Lasit ovat myös tasapainotettu paremmin pidempiä pelisessioita silmällä pitäen.

Reverb G2 -lasit ovat yritysasiakkaiden sijaan suunnattu pelimarkkinoille ja ne tukevat 2160 x 2160 resoluutiota ja 4K -laatua. Resoluution puolesta lasit ovat parhaillaan markkinoiden kärkiluokassa ja enemmän kuin Valven Index -laseissa, joissa on 1400 x 1600 tarkkuus.

Muiden ominaisuuksien joukossa on mm. kaiuttimet, jotka ovat n. sentin päässä korvista. Laseissa on myös kytkin pupillien välisen etäisyyden säätämiseen, sekä magneetilla kiinnitettävät pehmusteet. Lasit ovat myös tasapainotettu paremmin pidempiä pelisessioita silmällä pitäen.

HP Reverb G2
Lasien mukana tulevat ohjaimet ovat hyvin Oculus Touchin kaltaiset.

Lasien mukana tulevat ohjaimet puolestaan ovat hyvin Oculus Touchin kaltaiset, niistä kuitenkin puuttuu Valve Indexin sormientunnistusominaisuus. Lasit tukevat myös SteamVR ja Windows Mixed Reality -ohjaimia.

Hinnaltaan lasit asettuvat Oculus Rift S -lasien kanssa samaan luokkaan. Ei halvimmasta päästä, mutta silti edullisemmat kuin Valven Index -lasit. Laseista voi parhaillaan tehdä ennakkotilauksia, jonka perusteella HP mittaa kysyntää. Reverb G2 tulevat myyntiin syksyllä.

Kommentoi

Kuvakokoelma: Videopelimaailman outoja lintuja Kommentit pois päältä artikkelissa Kuvakokoelma: Videopelimaailman outoja lintuja

YouTubettaja Shesez listasi Boundary Break -sarjassaan nipun pelimaailmoista löytämiään mielenkiintoisia lintuja, joita ei välttämättä kovin läheltä ole ollut tarkoitus päästä tutkimaan. Tässä kevään ja lintujen kunniaksi kuvamateriaalina näistä taivaalla kulkevista sankareista muutama!

Super Mario 64:n silmätön lintunen.
Mortal Kombat (2011) -pelistä löytyvä demonivaris lounaalla.
The Last of Seagulls.
Crash Bandicoot 2:n mielenkiintoiset low poly -siipiveikot.
Fallout 4:n mutanttilokit.
F-Zero GX:n lepakkoherra.
BioShock Infiniten uljas lintu.
Viimeisin muttei vähäisin, Mario Kart 64:n nappisilmäinen kaunotar.

Katso koko video tästä:

Kommentoi