Mortal Kombat 1 ei sisällä uuden elokuvan kiistelyä hahmoa Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat 1 ei sisällä uuden elokuvan kiistelyä hahmoa

ei ole vielä paljastanut koko rosteriansa, mutta yksi kiistelty hahmo ei varmasti debytoi pelimaailmassa. Tuon hahmon nimi on Cole Young. Jos nimi ei soita kelloja, hän oli hiljattaisen Mortal Kombat -elokuvan uudelleenkäynnistyksen päähenkilö ja toimi kyseisen turnauksen maailmaan.

NetherRealm Studiosin pääjärjestelmäsuunnittelija Derek Kirtzic vahvisti ComicBook.comin haastattelussa, että tämä tietty taistelija ei tule olemaan uuden pelin universumissa:

”Jätämme sen maailman sille maailmalle”, hän sanoi.

Vaikka Colea ei valittu Mortal Kombat 1:een, hän palaa tulevassa uudessa Mortal Kombat -elokuvassa, jonka kuvaukset alkavat tässä kuussa Australiassa.

Capcomin johtaja ehdottaa pelihintojen nousua – ”Omasta mielestäni pelihinnat ovat liian alhaisia” Kommentit pois päältä artikkelissa Capcomin johtaja ehdottaa pelihintojen nousua – ”Omasta mielestäni pelihinnat ovat liian alhaisia”

errori.net

Capcomin toimitusjohtaja Haruhiro Tsujimoto lausui mielipiteensä pelien tämän hetkisestä hintatasosta Tokion pelimessuilla, jonka Nikkei raportoi maailmalle.

”Omasta mielestäni pelihinnat ovat liian alhaisia”, Tsujimoto sanoi, viitaten nouseviin kehityskustannuksiin ja tarpeeseen nostaa palkkoja.

”Kehityskustannukset ovat nyt noin 100 kertaa suuremmat kuin Famicom-aikakaudella, mutta ohjelmistojen hinnat eivät ole nousseet samassa suhteessa”, hän selitti. ”On myös tarve nostaa palkkoja houkutellakseen lahjakkuuksia. Koska palkat nousevat koko alalla, mielestäni yksikköhintojen nostaminen on terve liiketoimintamalli”, Tsujimoto päättelee.

on yksi kustantajista, joka ei ole vielä hyväksynyt 70 dollarin teollisuusstandardihintaa. Yhtiön suuret julkaisut tänä vuonna, kuten , Remake ja Street Fighter 6 – lanseerattiin 60 dollarin hintaan. Tsujimoton kommenteista päätellen näyttää siltä, että Capcom aikoo tarkastella peliensä hintojen nostamista.

Mortal Kombatin luoja lupaa parannuksia uusimman pelin Switch-versiolle Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombatin luoja lupaa parannuksia uusimman pelin Switch-versiolle

Vaikka ei ehkä olekaan saanut parasta mahdollista alkua Switchillä, se ei ole estänyt NetherRealm Studiosia innostamasta yleisöä siitä, mitä on tulossa tämän pitkäikäisen taistelupelisarjan uusimmassa osassa.

Sarjan ohjaaja ja toinen luoja Ed Boon mainitsi äskettäin sosiaalisessa mediassa, että tämä on vasta alkua ja paljon on vielä luvassa tällä taipaleella. Mitä tulee Switch-julkaisuun, Boon mainitsi Mortal Kombat 1:n julkaisun aikoihin, että tämä versio saisi ehdottomasti päivityksen käsittelemään siitä syntyneitä useita huolenaiheita ja ongelmia

”Olemme vasta matkan alussa #MortalKombat1:ssä. Odotamme innolla, että voimme jakaa teille, mitä on tulossa – pitkä lista Taistelijoita, kameo-esiintymisiä ja pelin ominaisuuksia!”

Mortal Kombat 1:lle on jo ilmoitettu tulevasta DLC Kombat Packista. Se julkaistaan keväällä 2024 ja siihen kuuluvat hahmot: Peacemaker, Omni-Man, Homelander, Quan Chi, Ermac ja Takashi Takeda.