Näin Sony tulee muuttamaan PS Plus -palveluaan Kommentit pois päältä artikkelissa Näin Sony tulee muuttamaan PS Plus -palveluaan

PlayStation Plus

on aikeissa muuttaa Plus -tilauspalveluaan tuomalla siihen ominaisuuksia PlayStation Now -palvelusta. Samalla yritys yrittää haastaa Microsoftin vastaavaan Game Pass -palvelua. Aiheesta kertoi ensimmäisenä Bloomberg -sivusto.

Sonyn sisällä palvelun päivitys kulkee työnimellä ”Spartacus” ja sen sisälle on kaavailtu kolme eri tasoa: Essential, Extra sekä Premium. Näistä ensimmäinen Essential sisältää nykyisen ominaisuuden eli kuukausittaiset ilmaiset pelit. Essentialin hinnaksi on kaavailtu 10 dollaria kuukaudessa.

Extra -versiossa tulisi olemaan ilmaispelien lisäksi myös pääsy Now -kaltaiseen pelikatalogiin, josta löytyy sadoittain vanhempia pelejä. Hintaa tälle kertyisi 13 dollaria kuukaudessa.

Premium -versio sisältää aiempien ominaisuuksien lisäksi myös pääsyn klassisten pelien katalogiin sekä mahdollisuuden striimata pelejä. Mukana olisi myös pelien kokeilumahdollisuus kuten Play -palvelussa. Hinnaksi tälle on kaavailtu 16 dollaria kuukaudessa.

aikoo aloittaa Spartacuksen testausvaiheen tulevien viikkojen aikana.

Kommentoi

Heinäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Crash Bandicoot 4 ja Man of Medan Kommentit pois päältä artikkelissa Heinäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Crash Bandicoot 4 ja Man of Medan

Crash Bandicoot 4

Kuten jo useampana aiempana kuukautena, myös heinäkuun PS Plus -pelit paljastuivat ennakkoon onnistuneesti. Luvassa on tasohyppelypeli 4, kauhupeli The Pictures Anthology: sekä co-op moninpeli Arcadegeddon.

Crash Bandicoot 4

Crash Bandicoot 4: It’s About Time on vuonna 2020 ilmestynyt tasohyppelypeli, joka on järjestyksessään pelisarjan kahdeksas virallinen osa. Pelissä Crash Bandicoot ja tämän sisko Coco yrittävät saada takaisin voimakkaita Quantum maskeja estääkseen Doctor Neo Cortex ja Doctor Nefarious Tropyn aikeet vallata multiversumi. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 ja PS5 -konsoleille.

The Pictures Anthology:

on vuonna 2019 ilmestynyt selviytymistä, draamaa sekä kauhua yhdistelevä peli. Peli on ensimmäinen osa The Pictures Anthology sarjaa, johon on kaavailtu kahdeksan osaa. Pelissä neljä opiskelijaa ja kapteeni etsivät toisen maailmansodan aikaista lentokonetta eteläiseltä Tyyneltämereltä. He saavat kuitenkin kimppuunsa merirosvoja ja ajautuvat etsimään Mantšurialaisten kulta-aarretta. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 konsoleille.

on viime vuonna ilmestynyt co-op moninpeli, jossa pelaajat pääsevät taistelemaan erilaisissa biomeissa. Pelistä löytyy myös erilaisia minipelejä, piilotettuja aarrearkkuja sekä monenlaisia vastustajia ja loppupomoja. Pelata voi joko yksin tai enintään kolmen kaverin kanssa. Peli tulee olemaan saatavilla PS5 -konsoleille.

Pelit tulevat olemaan saatavilla heinäkuun 5. päivästä aina elokuun 2. päivään asti.

Kommentoi

Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet

Sony InZone

Sony on lanseerannut uusia pelikäyttöön suunnattuja näyttöjä sekä kuulokkeita uuden InZone brändin alaisuudessa.

Näytöt on suunniteltu erityisesti PC:lle, mutta tukevat myös PlayStation 5 ja Xbox Series X -konsoleiden ominaisuuksia. Näyttöjä on kaksi mallia 27 tuuman 4K IPS -paneelilla oleva M9 sekä edullisempi M3, jossa on 240 Hz.

Kuulokkeita on kolmea mallia, joista paras H9 käyttää 2,4 GHz langatonta ja Bluetooth yhteyttä samanaikaisesti. Akunkestoa on luvattu 32 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeissa on myös digitaalinen melunvaimennus. Lisäksi saatavilla on edullisemmat H7 -kuulokkeet sekä langalliset H3 -kuulokkeet.

Vielä ei ole varmaa milloin InZone tuotteita saadaan Suomen markkinoille.

Kommentoi