Nvidia rajoittaa kryptovaluuttojen louhintaa uusilla näytönohjaimilla Kommentit pois päältä artikkelissa Nvidia rajoittaa kryptovaluuttojen louhintaa uusilla näytönohjaimilla

Aiemmin tänä vuonna ilmoitti yhtiön GeForce 3060 -näytönohjainten sisältävän jatkossa piirin, joka laskee kryptovaaluuttojen louhintatehoa huomattavasti. Nyt yhtiö kertoo lisäävänsä kyseisen piirin myös RTX 3080, RTX 3070 sekä RTX 3060 -kortteihin.

Jatkossa kaikki kyseiset mallit tulevat olemaan myynnissä Lite Hash Rate -versioina. Muutoksen tarkoituksena on varmistaa korttien riittävä saatavuus pelaajille. Tällä hetkellä huomattava määrä valmistettavista korteista päätyy kryptovaluuttojen louhintaan, joka on osakseen vauhdittanut korttien suurta kysyntää pelaajien keskuudessa. Yhtiön mukaan Founder’s Edition -kortit eivät ole saamassa LHR- versioita. LHR -mallien toimitukset alkavat toukokuun loppupuolella.

Maaliskuussa Nvidia jakoi vahingossa LHR -lukittuihin näytönohjaimiin ajurit, jotka mahdollistivat rajoitusten purkamisen. Yhtiön mukaan jatkossa toimitettavien korttien rajoitusten murtaminen olisi käytännössä mahdotonta. Nähtäväksi jää auttavatko yhtiön toimet tämänhetkiseen tilanteeseen.

Kommentoi

Turtle Beach laajentaa valikoimaansa peli- ja simulaatio-ohjaimiin Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach laajentaa valikoimaansa peli- ja simulaatio-ohjaimiin

Turtle Beach VelocityOne Flight

Parhaiten pelikuulokkeistaan tunnettu Turtle Beach on tehnyt uuden aluevaltauksen peli- ja simulaatio-ohjainten pariin. Yhtiö julkaisi Recon -peliohjaimen ja VelocityOne -lentosimulaatio-ohjaimen kuluneen viikonlopun E3-messuilla.

VelocityOne -lentosimulaatio-ohjain

Turtle Beach VelocityOne Flight

Lentosimulaatioiden ystäville Turtle Beachillä on luvassa herkkua, sillä VelocityOne Flight tarjoaa ja Xbox -konsolipelaajille ainutlaatuisen kokemuksen. Ohjain on kehitetty yhdessä ilmailuinsinöörien ja lentäjien kanssa. Siitä löytyy 180 asteen yoke sekä sisäänrakennetut peräsimen ohjaimet. Ohjaimessa on myös modulaarinen kaasuvipu ja vaihdettavat vipukahvat. Ohjain yhdistetään USB-liittimen avulla. Hintaa ohjaimelle kertyy n. 350 euroa ja se tulee olemaan saatavilla tänä kesänä.

Recon -ohjain

Turtle Beach Recon

Turtle Beachin Recon -ohjain on erityisesti Xbox -konsoleille suunniteltu ohjain. Langallisesta ohjaimesta löytyy 3,5mm audioliitäntä, joka tukee valmistajan ominaisuuksia kuten Superhuman Hearing, Mic Monitoring sekä Signature Audio Presets. Pro-Aim™ Focus Mode -tila puolestaan mahdollistaa ohjainsauvojen herkkyyden asettamisen. Ohjaimen takana sijaitseville näppäimille voi asettaa neljä eri profiilia. Itse ohjaimessa ja sen liipasimissa on myös omat rumble-ominaisuudet. Ohjain on myös päällystetty viilentävällä materiaalilla ja se on saatavilla mustana tai valkoisena. Reconin hinnaksi arvioidaan n. 60 euroa ja se tulee myyntiin tänä kesänä.

Kommentoi

Roccat julkaisee uudet langattomat Syn Pro Air -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisee uudet langattomat Syn Pro Air -pelikuulokkeet

Roccat Syn Pro Air

Roccat laajentaa -pelikuulokkeiden rivistöä täysin uudella, ensiluokkaisella langattomalla Syn Pro Airilla, jossa on immersiivinen 3D-ääni.

Roccat Syn Pro Air

Roccat on paljastanut uraauurtavan lisäyksen ROCCAT:n kuulokelinjaan – kokonaan uusi Syn Pro Air ensiluokkainen langaton PC-pelikuuloke, joka ottaa ansaitun paikkansa palkitun PC-brändin parhaana langattomana vaihtoehtona. Syn Pro Air on täydellinen yhdistelmä ROCCAT:n saksalaista muotoilua ja suunnittelua sekä Turtle Beachin ääniosaamista ja patentoituja teknologioita.

Tuloksena on tyylikäs kuulokemikrofoni, joka selvästi osoittaa ROCCAT:n ominaista tyyliä, pitkää akunkestoa ja AIMO:n älykästä RGB-valaistusta, joka loistaa kauniisti Bionic Shellin läpi. Se sisältää myös Stellar Wireless -teknologian, joka on tehokkaan 3D-äänikokemuksen pääominaisuus. Syn Pro Air sisältää myös Turtle Beachin ainutlaatuiset ominaisuudet kuten Superhuman Hearingin®, joka tuo kilpailuetua pelaamisen aikana, hyvin herkän TruSpeak™ -mikrofonin, joka varmistaa, että sinut kuullaan aina selkeästi, ja silmälasiystävälliset ProSpecs™ -korvatyynyt.

”Syn Pro Air on ehdottomasti paras pelikuulokkeemme ikinä” – René Korte, ROCCAT:n Turtle Beach -PC-oheislaitteiden perustaja & toimitusjohtaja

ROCCAT:n Syn Pro Air on nyt ennakkotilattavissa osoitteessa www.roccat.com sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltä Suomessa, ja on saatavilla 20. kesäkuuta, 2021, 157.99 euron hintaan.

Kommentoi