Nvidia rajoittaa kryptovaluuttojen louhintaa uusilla näytönohjaimilla Kommentit pois päältä artikkelissa Nvidia rajoittaa kryptovaluuttojen louhintaa uusilla näytönohjaimilla

Aiemmin tänä vuonna ilmoitti yhtiön GeForce 3060 -näytönohjainten sisältävän jatkossa piirin, joka laskee kryptovaaluuttojen louhintatehoa huomattavasti. Nyt yhtiö kertoo lisäävänsä kyseisen piirin myös RTX 3080, RTX 3070 sekä RTX 3060 -kortteihin.

Jatkossa kaikki kyseiset mallit tulevat olemaan myynnissä Lite Hash Rate -versioina. Muutoksen tarkoituksena on varmistaa korttien riittävä saatavuus pelaajille. Tällä hetkellä huomattava määrä valmistettavista korteista päätyy kryptovaluuttojen louhintaan, joka on osakseen vauhdittanut korttien suurta kysyntää pelaajien keskuudessa. Yhtiön mukaan Founder’s Edition -kortit eivät ole saamassa LHR- versioita. LHR -mallien toimitukset alkavat toukokuun loppupuolella.

Maaliskuussa jakoi vahingossa LHR -lukittuihin näytönohjaimiin ajurit, jotka mahdollistivat rajoitusten purkamisen. Yhtiön mukaan jatkossa toimitettavien korttien rajoitusten murtaminen olisi käytännössä mahdotonta. Nähtäväksi jää auttavatko yhtiön toimet tämänhetkiseen tilanteeseen.

Kommentoi

Roccat julkaisi telakallisen Kone XP Air -pelihiiren Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi telakallisen Kone XP Air -pelihiiren

Roccat Kone XP Air

Turtle Beachin palkittu -pelien oheislaitemerkki on esitellyt täysin uuden langattoman Air RGB-pelihiiren, jossa on pikalataustelakka.

Air on Stellar Wireless -versio vastajulkaistusta Kone XP:stä – 15 vuoden tutkimus- ja kehitystyön huipentuma, jonka tavoitteena on tuottaa alan johtava monikäyttöinen pelihiiri. AIMO-yhteensopiva RGB-pikalataustelkka, ROCCATin Stellar Wireless -teknologia, ja Bluetooth®-yhteys tekevät langattomasta Kone XP Airista entistäkin monipuolisemman.

Air on täydellinen yhdistelmä tyyliä, suorituskykyä ja hyödyllisyyttä. Langallisen Kone XP:n vastaanotto on ollut uskomaton, ja fanit ovat heti pyytäneet langatonta versiota, joten olemme innoissamme voidessamme kertoa kaikille, että Kone XP Air on tulossa ja saatavilla alle kuukauden kuluttua.”

sanoo René Korte, ROCCATin perustaja ja Turtle Beachin -oheislaitteiden toimitusjohtaja

Kuten langallinen edeltäjänsä, Air on täydellinen yhdistelmä muotoilua ja teknologiaa. Kone XP Air on peräisin ikonisten pelihiirien pitkästä linjasta, ja siinä on upea 3D RGB -valaistus sekä ROCCATin tarkka Owl-Eye 19K DPI -optinen sensori ja nopeat Titan Optical Switches -kytkimet. Ammattitaitoisesti muotoiltu ergonomia tarjoaa erinomaisen mukavuuden pitkiin pelitunteihin, ja useat painikkeet sekä Kone XP Airin 4D Wheel -pyörä laajentavat hiiren ominaisuuksia 29 ohjelmoitavaan toimintoon. Kone XP Airin läpikuultava kuori ei ainoastaan tarjoa näkymää sen elinvoimaisiin RGB-valaistusalueisiin, vaan mahdollistaa myös langattoman hiiren vain 99 g:n painon.

Uudistetun AIMO RGB -valaistuksen lisäksi Airissa on ROCCATin uskomattoman luotettava 2,4 GHz:n Stellar Wireless -tekniikka sekä Bluetooth-yhteys, jonka ansiosta hiiri voidaan yhdistää useiden laitteiden kanssa.

Airin mukana tulee tyylikäs AIMO-ominaisuudella varustettu RGB-lataustelakka. Kone XP Air on osa AIMO-ekosysteemiä, jonka ansiosta hiiri ja sen lataustelakka voivat näyttää jopa 16,8 miljoonaa väriä ja kommunikoida muiden AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden, kuten mekaanisen Vulcan TKL RGB -pelinäppäimistön, kanssa ainutlaatuisen valaistuskokemuksen takaamiseksi kaikissa pelaajien kokoonpanoissa. Kone XP Airin pikalataustelakka tarjoaa jopa viiden tunnin peliajan vain 10 minuutin latauksella. Täyteen ladattuna Kone XP Air tarjoaa jopa 100 tunnin peliajan. Varmuusvarana pelaajille, jotka ovat saattaneet unohtaa ladata hiiren, Kone XP Airin mukana toimitetaan myös ROCCATin PhantomFlex™ USB-C-kaapeli.

Air on saatavana mustana tai Arctic White -värisenä ja sen voi tilata ennakkoon 177,99 euron hintaan osoitteesta osallistuvilta jälleenmyyjiltä maailmanlaajuisesti. Kone XP Air tulee markkinoille 22. elokuuta 2022.

Kommentoi

NZXT lanseerasi uusia videon kaappauskortteja Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT lanseerasi uusia videon kaappauskortteja

NZXT Signal

Laitevalmistaja NZXT on lanseerannut kaksi uutta videon kaappauskorttia Signal 4K30 ja HD60 sekä näihin yhteensopivan -kaapelin.

Signal -kaappauskortit tarjoavat sisällöntuottajille ja striimaajille edullisen tavan päästä alkuun. Laitteet ovat helppokäyttöisiä, toimivat USB Gen 2.0 ja HDMI -liittimien avulla ja niihin voi liittää haluamansa konsolin, kameran tai tietokoneen. Laite on myös yhteensopiva videokaappaukseen soveltuvien sovelluksien kuten OBS:n kanssa.

4K30

4K30 on erityisesti korkealaatuiseen striimaukseen suunnattu laite. Se tukee 4K resoluutiota 30 fps:n ruudunpäivitysnopeudella ja HDR laatua 60 fps:n nopeudella. 1400p laatu takaa 144 fps ja 1080p laatu 240 fps:n nopeuden. Hintaa 4K30 laitteelle kertyy 199,99 euroa.

HD60

HD60 on puolestaan ideaali Twitch ja YouTube Live -striimauksiin 1080p:n resoluution ja 60 fps:n nopeudella. Laite soveltuu erityisesti edellisen sukupolven konsoleille, Nintendo Switchille tai kameralle, jossa on HDMI-liitin. Hintaa HD60 laitteella kertyy 149,99 euroa.

Lisäksi NZXT on lanseerannut erityisesti Signal -laitteille yhteensopivan -kaapelin, joka on 2 metriä pitkä ja sen avulla käyttäjät voivat kuulla konsolin äänen ja samalla nauhoittaa ääntä äänikortista. Kaapelille hintaa kertyy 9,99 euroa.

Laitteet ja kaapeli tulevat Euroopan markkinoille kesäkuun 30. päivä.

Kommentoi