Nyt Doom Eternalin pelaaminen onnistuu myös jääkaapilla Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt Doom Eternalin pelaaminen onnistuu myös jääkaapilla

Doom Eternal

Kautta aikojen alkuperäistä -peliä on yritetty ja saatu onnistuneesti toimimaan mitä eriskummallisimmilla laitteilla. Peliä on pelattu aina kassalaitteista pankkiautomaatteihin ja digikameroista raskaustesteihin.

Nyt pelisarjan uusin osa on saatu toimimaan Samsungin älyjääkaapin näytöllä. Käyttäjä onnistui saamaan sen toimimaan Microsoftin -pilvipelipalvelun kautta.

Doom Eternal on yksi ensimmäisistä peleistä joka on ilmestynyt -tilaukseen Microsoftin ostettua Bethesdan emoyhtiön ZeniMaxin.

Kommentoi

Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla

Xbox Remote Play

on päivittänyt Xbox -sovelluksen, joka mahdollistaa pelien etäpelaamisen Android ja iOS -laitteilla. Uuden sovelluksen myötä myös käyttöliittymä päivittyy elokuussa ilmoitettuun kuosiin.

Xbox Remote Play toimii Sonyn vastaavaan tapaan eli voit pelata Xbox One -konsolin pelejä mobiililaitteellasi langattoman verkkoyhteyden avulla. Microsoft -pilvipelipalvusta se poikkeaa siinä määrin, että pelaajan täytyy omistaa Xbox One -konsoli.

Pelien etäpelaamisen lisäksi uudella sovelluksella voi asentaa uuden konsolin sekä jonottaa pelejä lataukseen. Voit myös katsoa sekä jakaa pelivideoita ja kuvankaappauksia. Sovellus mahdollistaa myös chattailyn kavereiden kanssa.

Päivitetty sovellus on saatavilla Androidille Play Storen kautta ja iOS:lle App Storen kautta.

Kommentoi

Minecraft Dungeons saa alustojen välisen ristiinpelaamisen tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft Dungeons saa alustojen välisen ristiinpelaamisen tänä vuonna

Minecraft Dungeons

Diablomainen Minecraft Dungeons -roolipeli on saamassa vielä tämän vuoden aikana uuden lisäosansekä tuen alustojen välisen ristiinpelaamiseen.

Howling Peaks -lisäosan myötä peli saanee myös uusia vihollisia sekä uusia alueita. Lisäosan myötä peliin tulee myös tuuli, joka saattaa liikuttaa pelaajaa ja tavaroita ympäri pelialuetta. Sen avulla voinee myös ratkaista pelialueen pulmakohdista.

Alustojen välinen ristiinpelaaminen mahdollistaa siis pelaamisen Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsolien sekä PC:n välillä. Ristiinpelaaminen saapuu peliin marraskuussa.

Kommentoi