Nyt Doom Eternalin pelaaminen onnistuu myös jääkaapilla Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt Doom Eternalin pelaaminen onnistuu myös jääkaapilla

Doom Eternal

Kautta aikojen alkuperäistä -peliä on yritetty ja saatu onnistuneesti toimimaan mitä eriskummallisimmilla laitteilla. Peliä on pelattu aina kassalaitteista pankkiautomaatteihin ja digikameroista raskaustesteihin.

Nyt pelisarjan uusin osa on saatu toimimaan Samsungin älyjääkaapin näytöllä. Käyttäjä onnistui saamaan sen toimimaan Microsoftin -pilvipelipalvelun kautta.

Doom Eternal on yksi ensimmäisistä peleistä joka on ilmestynyt -tilaukseen Microsoftin ostettua Bethesdan emoyhtiön ZeniMaxin.

Kommentoi

Minecraft Legends on vihdoin keskuudessamme – uusi julkaisutraileri myös katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft Legends on vihdoin keskuudessamme – uusi julkaisutraileri myös katsottavissa

Minecraft Legends

Kauan odotettu Legends on vihdoin julkaistu ja me olemme valmiina ottamaan sen avosylin vastaan!

kuljettaa pelaajat muutoksen partaalla olevaan maailmaan, joka on täynnä lumoavia biomia ja runsaita luonnonvaroja. Pelaajien tulee pelastaa Ylämaailma Piglinien hyökkäykseltä keräämällä liittolaisia ja johdattamalla heidät strategisten taisteluiden läpi.

Alkuperäinen Minecraft -peli ilmestyi vuonna 2011 ja on sittemmin saanut käännöksiä monille eri alustoille. osti pelin kehittäjän Mojangin vuonna 2014 ja julkaisi Minecraft -aiheisen luolastoroolipelin nimeltään Minecraft Dungeons vuonna 2020.

Minecraft Legends on nyt saatavilla useille eri pelialustoille, mukaan lukien Series X|S, Xbox One, (Windows ja ), ja Xbox Game Pass Ultimate konsoleilla ja PC:llä, , PlayStation 4 ja PlayStation 5 sekä Smart TV:n Gaming Hub.

Pelin julkaisutrailerin voit ottaa haltuun alta:

Kommentoi

Errori unboxailee: Xbox Elite Series 2 -ohjain Kommentit pois päältä artikkelissa Errori unboxailee: Xbox Elite Series 2 -ohjain

Elite Series 2 -ohjain on monipuolinen ja yksilöllistettävä ohjain, joka on suunniteltu pelaajille, jotka haluavat parempaa tarkkuutta ja hallintaa pelikokemuksessaan.

Xbox Elite Series 2 -ohjainta voi räätälöidä omaan pelityyliin sopivaksi vaihtuvilla ohjainsauvoilla ja paddle-painikkeilla. Siihen voi tallentaa kolme mukautettua profiilia ja yhden oletusprofiilin, ja profiilia voi vaihtaa lennossa. Ohjain toimii Xbox Onella ja Windows 10 -laitteilla langattomasti, Bluetoothin tai USB-C-kaapelin avulla. Akku kestää jopa 40 tuntia ja sen voi ladata kantokotelossa olevan USB-C-kaapelin ja lataustelakan avulla.

Errori unboxasi testaukseen saapuneen ohjaimen. Mitä myyntipakkauksesta löytyikään? Videon katsottavissa alta:
Kommentoi