Nyt se on vihdoin virallista – seuraavan Battlefield -pelin traileri nähdään ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on vihdoin virallista – seuraavan Battlefield -pelin traileri nähdään ensi viikolla

Battlefield

Seuraavasta Battlefield -pelistä on huhuiltu jo paljon ja sen mahdollisesta trailerista on vuotanut jo suurin osa verkkoon.

Nyt kuitenkin virallisella trailerilla on julkaisuajankohta – video päästään näkemään vihdoin ensi viikon keskiviikkona kesäkuun 9. päivä. Pelin odotetaan sijottuvan 10-15 vuoden päähän tulevaisuuteen.

Kommentoi

Battlefield 6 -trailerin julkaisupäivästä liikkuu huhuja Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 6 -trailerin julkaisupäivästä liikkuu huhuja

:n ja DICEn tulevasta räiskintäpelistä on liikkunut paljon huhuja viimeaikoina, vaikka peliä ei ole vielä virallisesti julkistettu. Olemme uutisoineet useista peliin liittyvistä tiedoista, joita tunnettu tietovuotaja on julkaissut Twitter -päivityksissä.  6 tulee tietojen mukaan olemaan todella suuren kokoluokan toimintapeli, joka sijoittuisi taas nykyaikaiseen sodankäyntiin toisin, kuin pelisarjan kaksi edellistä julkaisua.

Nyt faneille on luvassa iloisia uutisia, sillä pelin julkistamista ei luultavasti tarvitse odottaa enää kauaa. Alan sisäpiiriläinen Roberto Serrano julkaisi hiljattain peliin liittyvän päivityksen Twitterissä. Serranon mukaan ja vahvistavat pelin julkistusajankohdan 30. päivä huhtikuuta. Myöhemmin pelin julkistus tapahtuu trailerin myötä 7. päivä toukokuuta. 

Serranon tiedot ovat aiemmin pitäneet suurimmaksi osakseen paikkansa, mutta tiedot on silti syytä ottaa varauksella. Siitä huolimatta pelisarjan seuraavan osan on tarkoitus saada julkaisu vielä tämän vuoden puolella. Aiemmin on uutisoitu esimerkiksi pelin nimeen liittyen. 6 olisikin virallisesti vain Battlefield. Myös mahdollisestä battle royale -pelitilasta on liikkunut useita huhuja. Viimeisimmät huhut pelistä voit lukea täältä.

Kommentoi

EA aikoo julkaista Battlefield -mobiilipelin ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa EA aikoo julkaista Battlefield -mobiilipelin ensi vuonna

Battlefield

on aikeissa julkaista Battlefield -aiheisen mobiilipelin ensi vuoden puolella. Pelin parissa työskentelee mobiilistudio.

Toistaiseksi nimetön peli on täysin uusi, eikä se perustu mihinkään aiempaan pelisarjan peliin. Vuosikaudet kehitteillä ollut peli on parhaillaan siirtymässä testausvaiheeseen.

kehittää parhaillaan yhdessä Criterionin kanssa seuraavaa 6 -peliä, joka todennäköisesti tullaan näkemään ainoastaan seuraavan sukupolven konsoleilla. Pelistä odotellaan paljastusta toukokuussa.

Kommentoi