Nyt se on vihdoin virallista – seuraavan Battlefield -pelin traileri nähdään ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on vihdoin virallista – seuraavan Battlefield -pelin traileri nähdään ensi viikolla

Battlefield

Seuraavasta -pelistä on huhuiltu jo paljon ja sen mahdollisesta trailerista on vuotanut jo suurin osa verkkoon.

Nyt kuitenkin virallisella trailerilla on julkaisuajankohta – video päästään näkemään vihdoin ensi viikon keskiviikkona kesäkuun 9. päivä. Pelin odotetaan sijottuvan 10-15 vuoden päähän tulevaisuuteen.

Battlefield -kehittäjiltä uusi pelistudio – uuden sukupolven moninpeliräiskintä tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield -kehittäjiltä uusi pelistudio – uuden sukupolven moninpeliräiskintä tuloillaan

TTK Games

Entinen DICEn luova johtaja Lars Gustavsson on ilmoittanut perustavansa uuden pelistudion nimeltään (Time To Kill Games). DICEn ja DICE LA:n entisten johtajien luotsaamana TTK Games on määrä julkaista uusi ja korkealaatuinen uuden sukupolven verkkoräiskintäpeli.

TTK Gamesin tavoitteena on olla verkottuneen viihteen arvostettu edelläkävijä, joka yhdistää alan veteraanien asiantuntemuksen uuden sukupolven kehittäjien uusimpiin ideoihin ja syvään vuorovaikutukseen pelaajien kanssa. Studion perustamisen taustalla on tietoinen sitoutuminen innovointiin ja laatuun, ja sitä tukee studiokulttuuri, jossa loistavat ideat voivat tulla mistä tahansa, jotta pelaajille sekä verkkoyhteisöille voidaan tarjota uusia ja unohtumattomia kokemuksia.

TTK Gamesin perustajia ovat:

Lars Gustavsson, Toimitusjohtaja ja luova johtaja. 24 vuotta pelialalla työskennellyt veteraani, joka oli tuottajana 1942:lle ja valvoi sitten Battlefield-sarjaa luovana johtajana, kunnes jätti tehtävänsä marraskuussa 2022 ja perusti TTK Gamesin.

Daniel Berlin, Vanhempi suunnittelujohtaja. Berlin tuli alalle vuonna 2007 ja sai suunnittelukokemusta muun muassa World in Conflict- ja -peleistä. DICEen siirryttyään hän työskenteli useiden Battlefield-pelien parissa johtavana maailmansuunnittelijana ja suunnittelujohtajana, mukaan lukien kriitikoiden ylistämä .

Vidar Nygren, Teknologiajohtaja ja tekninen johtaja. Nygren on ollut pelitekniikan insinööri teini-ikäisestä lähtien, ja hän liittyi DICEen vuonna 1996, jolloin hänestä tuli Battlefield-pelisarjan tekninen johtaja. Tässä tehtävässä hän johti myös Frostbite-pelimoottorin kehittämistä, jota käytetään nykyään useissa Electronic Artsin julkaisemissa peleissä.

Peter Hoyles, Taiteellinen johtaja. Hoyles liittyi DICEen vuonna 2003 ja työskenteli taiteilijana monilla Battlefield-sarjan osa-alueilla, ja nousi DICE LA:n studion taiteelliseksi johtajaksi. Hoyles palaa nyt Tukholmaan Skydance New Median palveluksesta Los Angelesista.

”Pelaajille termi 'Time to Kill' määrittelee, miltä räiskintäpeli tuntuu ja kuinka nopeasti se etenee. Olemme tehneet siitä studion nimen ja osan studiokulttuuriamme. Meille termi 'TTK' ei ole vain käsityötaitoa pelin täydellisen nopeuden tai välittömyyden löytämisessä – se kertoo siitä, miten ihmiset ovat tappaneet aikaa pelaamalla tuhansia vuosia. Koko urani ajan olen tehnyt pelejä, jotka kannustavat tiimityöskentelyyn, ystävälliseen kilpailuun sekä oman mielen ja refleksien käyttämiseen tavoitteen saavuttamiseksi ja vastustajan päihittämiseksi. Olemme intohimoisia videopelejä kohtaan, koska mielestämme ei ole parempaa tapaa tappaa aikaa.”

sanoo Lars Gustavsson, luova johtaja ja toimitusjohtaja

TTK Games on varmistanut merkittävän rahoituksen yhdistettynä luovaan vapauteen. Studio rekrytoi nyt hybridi- ja Tukholmassa sijaitseviin tehtäviin kaikista tieteenaloista aina vastavalmistuneista johtajiin asti.

Battlefield 6 -trailerin julkaisupäivästä liikkuu huhuja Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 6 -trailerin julkaisupäivästä liikkuu huhuja

:n ja DICEn tulevasta räiskintäpelistä on liikkunut paljon huhuja viimeaikoina, vaikka peliä ei ole vielä virallisesti julkistettu. Olemme uutisoineet useista peliin liittyvistä tiedoista, joita tunnettu tietovuotaja Tom Henderson on julkaissut Twitter -päivityksissä.  6 tulee tietojen mukaan olemaan todella suuren kokoluokan toimintapeli, joka sijoittuisi taas nykyaikaiseen sodankäyntiin toisin, kuin pelisarjan kaksi edellistä julkaisua.

Nyt faneille on luvassa iloisia uutisia, sillä pelin julkistamista ei luultavasti tarvitse odottaa enää kauaa. Alan sisäpiiriläinen Roberto Serrano julkaisi hiljattain peliin liittyvän päivityksen Twitterissä. Serranon mukaan EA ja DICE vahvistavat pelin julkistusajankohdan 30. päivä huhtikuuta. Myöhemmin pelin julkistus tapahtuu trailerin myötä 7. päivä toukokuuta. 

Serranon tiedot ovat aiemmin pitäneet suurimmaksi osakseen paikkansa, mutta tiedot on silti syytä ottaa varauksella. Siitä huolimatta pelisarjan seuraavan osan on tarkoitus saada julkaisu vielä tämän vuoden puolella. Aiemmin on uutisoitu esimerkiksi pelin nimeen liittyen. olisikin virallisesti vain Battlefield. Myös mahdollisestä battle royale -pelitilasta on liikkunut useita huhuja. Viimeisimmät huhut pelistä voit lukea täältä.