NZXT julkaisi näyttävän uuden H6 Flow -PC-kotelosarjan Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT julkaisi näyttävän uuden H6 Flow -PC-kotelosarjan

NZXT H6 Flow

-laitevalmistaja on julkaissut uudet H6 Flow – ja H6 Flow RGB -PC-tornikotelot, jotka ovat kompakteja kaksoiskammioisia ATX-koteloita.

H6 Flow tarjoaa suorituskykyisen ja visuaalisen yhdistelmän PC-harrastajille. Se tarjoaa laajan ja esteettömän näkymän koneen sisuksiin lasisine etu- ja sivulasien myötä.

Kotelossa on normaalista poiketen etuosan sivuun sijoitetut tuuletinpaikat, johon mahtuu kolme 120 mm tuuletinta. Pohjassa on puolestaan kaksi 140 mm tuuletinpaikkaa. Paneelien rei'itys on myös uudistettu paremman ilmavirran takaamiseksi. Myös kaapelien piilottamiselle on runsaasti reitityskanavia.

H6 Flow -koteloiden tärkeimmät ominaisuudet:

 • Panoraamiset paneelit: Saumattomat reunat lasipaneeleineen tarjoavat esteettömän näkymän sisään, korostaen tärkeimpiä komponentteja.
 • Kompakti kaksoiskammiosuunnittelu: Parantaa kokonaissuorituskykyä ja luo siistin ulkonäön.
 • Valmiiksi asennetut jäähdytysratkaisut: Valitse visuaalisesti upeiden RGB-tuulettimien tai tavallisten tuulettimien välillä. H6 Flow -version mukana toimitetaan kolme valmiiksi asennettua 120 mm tuuletinta.
 • Korkean suorituskyvyn ilmavirtaus: Ylä- ja sivupaneelien optimoidut rei'ityskuviot parantaa kokonaissuorituskykyä ja suodattaa pölyä.
 • Laatua parantavat ominaisuudet: Työkaluton pääsy ylä- ja sivupaneeleihin tekee päivityksistä nopeita ja käteviä, ja intuitiivinen kaapelinhallintajärjestelmä yksinkertaistaa rakennusprosessia käyttäen leveitä kanavia ja remmejä.
 • Tilaa jäähdyttimille: Yläpaneeli tukee 360 mm pitkiä jäähdyttimiä, enintään 365 mm pitkiä näytönohjaimia ja 200 mm virtalähteitä.

Hinta ja saatavuus

H6 Flow ja H6 Flow RGB ovat saatavilla mustana ja valkoisena 119,99 ja 144,99 euron hintaan. Koteloa myyvät Suomessa Jimm's PC Store ja Proshop.

Turtle Beach julkaisi peliohjaimiensa lippulaivamallin – varustettu näytöllä Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi peliohjaimiensa lippulaivamallin – varustettu näytöllä

Arvokkuutta ja suorituskykyä etsiville pelaajille Stealth Ultra on Turtle Beachin erittäin korkealaatuinen langaton lippulaivaohjain, joka on täynnä huippuominaisuuksia, jotka tarjoavat ammattilaistason ohjausta ja räätälöintiä Xboxille, :lle, älytelevisioille ja -pelaajille.

Pelikuulokkeiden ja -lisävarusteiden valmistaja on esitellyt ensimmäisen langattoman ohjaimensa Xboxille ja PC:lle Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller. Ohjain tarjoaa huippuluokan suorituskykyä tarkkaan valmistettujen komponenttien ja mukautusvaihtoehtojen avulla Xbox- ja PC-pelaajille, jotka vaativat parasta. Stealth Ultrassa on Turtle Beachin oma matalan viiveen langaton liitettävyys. Tuntoherkät mikrokytkimet tarjoavat nopeat ja luotettavat vasteet, ja ne on suunniteltu kestämään jopa viisi kertaa pidempään kuin muissa ohjaimissa olevat vakiopainikkeet. AntiDrift-peukalotikut poistavat ajelehtimisen ja takaavat tarkan ohjauksen, ja säädettävät lyhyt- ja pitkävetoliipaisimet takaavat pelattavaan peliin sopivan vasteen.

Ohjaimessa on myös näyttö, jonka avulla pelaajat voivat mukauttaa RGB-valaistusta, peli- ja chat-ääniasetuksia, ohjaussauvan herkkyyttä, mukautettavia painikkeita ja paljon muuta. Lisäksi Turtle Beachin patentoidun teknologian ansiosta pelaajat voivat vastaanottaa sosiaalisia ilmoituksia puhelimeensa ohjaimen ohjausnäytön kautta. Stealth Ultra -ohjaimessa on myös säädettävät virransyöttötilat, jotka voivat tarjota jopa 30 tunnin akkukeston yhdellä latauksella, ja virta toimitetaan mukana tulevan matalaprofiilisen lataustelakan kautta, joka toimii myös kätevänä säilytyspaikkana ohjaimelle, kun sitä ei käytetä.

”Stealth Ultra -ohjaimen ensiluokkaiset komponentit, rakentamisen laatu ja ominaisuudet nostavat sen kaikkien muiden markkinoilla tällä hetkellä olevien ohjainten yläpuolelle ja tekevät siitä pakollisen ohjaimen pelaajille, jotka haluavat parasta. Turtle Beachin ohjaimet on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä hallintaa ja integroimaan ominaisuuksia, jotka ylittävät luokkansa. Täysin uusi Stealth Ultra on ylivoimainen osoitus tästä ihanteesta ja jälleen yksi selkeä esimerkki siitä, että Turtle Beach jatkaa tämän lupauksen lunastamista faneillemme.”

toteaa Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin vanhempi varajohtaja

Stealth Ultra -ohjaimen innovatiivinen täysvärinen yhdistetty ohjausnäyttö pitää pelaajan yhteydessä pelaamisen aikana, mutta tarjoaa myös laajat asetukset ja säädöt, jotka ovat käytettävissä suoraan ohjaimen kojelaudalla. Patentoitu, Turtle Beachin eksklusiivinen ominaisuus, joka on saatavana vain Stealth Ultra -ohjaimessa, näyttää puhelimen sosiaalisen median ilmoitukset ohjaimen kojelaudalla, joten pelistä ei tarvitse enää vilkuilla poispäin ja menettää tärkeitä hetkiä ilmoituksia tarkistaessaan. Stealth Ultra -ohjaimen yhdistetty ohjausnäyttö antaa pelaajille myös mahdollisuuden säätää lennossa 10 sisäistä profiilia eri peligenrejä tai hahmojen varusteita varten. Näytön avulla pelaajat voivat myös säätää keskeisiä ohjaimen suorituskykyyn liittyviä seikkoja, kuten painikkeiden kartoitusta, peukalovastetta, kuolleita alueita ja tärinän voimakkuutta, sekä säätää sen visuaalista tyyliä 16,8 miljoonalla eri RGB-värillä, jotta voit määrittää mieltymyksesi estetiikan, ilmoitusten ja akun tyhjenemisestä varoittavien ilmoitusten suhteen.

Mukauttamisen ja ulkonäön lisäksi Stealth Ultra on suunniteltu pitkäikäiseksi ja luotettavaksi. Siinä on kauttaaltaan ensiluokkaisia materiaaleja, mukaan lukien pehmeän tuntuiset pinnoitteet ja mukava ergonominen muoto mikrojäähdytyskanavilla, sekä tuntoherkät mikrokytkimet, jotka on mitoitettu viiden miljoonan napsautuksen elinkaarelle D-padissa, ABXY-klusterissa, yhdistettävissä painikkeissa ja puskureissa, jotka takaavat luotettavat ja nopeammat reaktiot jokaisella painalluksella. Stealth Ultran AntiDrift-peukalosauvat käyttävät kosketuksettomia Hall Effect -antureita, jotka parantavat tarkkuutta ja kestävyyttä, ja mukana toimitetaan kaksi ylimääräistä sarjaa kuperia peukalotikun suojuksia lisäkustomointia varten. Liipaisimen pysäyttimet ovat säädettävissä niin, että ne mahdollistavat lyhyet hiusliipaisut toiminta- tai FPS-peleissä tai täyden matkan, jotta kaasun ja jarrutuksen hienosäätö on mahdollista ajopeleissä. Lisäksi neljä muokattavaa pikatoimintopainiketta antavat pelaajille mahdollisuuden konfiguroida tarkat ohjausasetukset pelattavasta pelistä riippuen.

Mukana tuleva matalaprofiilinen, nopea lataustelakka tarjoaa Stealth Ultralle kätevän paikan levätä ja ladata, kun se ei ole käytössä. Tarjolla on myös useita säädettäviä virransyöttötiloja, mukaan lukien Eco Mode, joka sammuttaa RGB-valaistuksen, jolloin pelaajat voivat pidentää Stealth Ultran akun käyttöaikaa jopa 30 tuntiin yhdellä latauksella. Nopea USB 3.0 -lataus palauttaa ohjaimen 100 %:n varauksen alle kahdessa tunnissa. Lataustelakassa on myös sisäänrakennettu USB-portti ohjaimen langattoman lähettimen liittämistä varten, ja se vie vain yhden USB-portin Xboxissa tai PC:ssä. Stealth Ultra -ohjaimen mukana tulee myös 3 metrin USB-kaapeli, joka tarjoaa mahdollisuuden pelata ja ladata tarvittaessa.

Stealth Ultra ei olisi aito Turtle Beach -peliohjain ilman merkin vakiovarusteena olevia ääniominaisuuksia. Kuten Turtle Beachin palkituissa Recon- ja REACT-R-ohjaimissa, myös Stealth Ultra parantaa mitä tahansa 3,5 mm:n liitännän kautta kytkettyä langallista pelikuuloketta Turtle Beachin yksinoikeudella varustetuilla ääniominaisuuksilla, kuten Superhuman Hearing kilpailuetua varten, EQ-äänen esiasetukset, pelin ja chatin äänenvoimakkuuden miksaus, mikrofonin monitorointi ja paljon muuta. Turtle Beachin Pro-Aim Focus Mode palaa myös Stealth Ultra -ohjaimeen, jonka avulla pelaajat voivat säätää peukalotikun herkkyyttä parempaa pitkän kantaman tarkkuutta varten ja joka on valittavissa esiasetuksena mihin tahansa ohjaimen takaosan neljästä liitettävissä olevasta painikkeesta.

Stealth Ultran kahvoissa ja liipaisimissa olevat kaksoismoottorit antavat upeaa tärinää ja ovat myös säädettävissä liitetyn ohjausnäytön kojelaudan kautta. Liitetyn ohjausnäytön lisäksi pelaajat voivat myös päivittää ja säätää Stealth Ultran asetuksia ja räätälöintivaihtoehtoja Control Center 2 -sovelluksen kautta, joka on saatavilla Xboxilla, PC:llä, Android- ja iOS-mobiililaitteilla. Stealth Ultra -ohjain, lataustelakka, kaapelit ja ylimääräiset peukalokorkit voidaan säilyttää mukana tulevassa kovakuorisessa matkalaukussa, kun sitä ei käytetä. Lisäksi matkakotelossa on sisäänrakennettu aukko Stealth Ultra -ohjaimen lataamista varten, kun se on kotelossa.

Turtle Beachin Designed for Xbox Stealth Ultra Wireless Smart Controller on ennakkotilattavissa 209,99 euron hintaan valmistajan verkkokaupassa ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa. Stealth Ultra julkaistaan 15. joulukuuta 2023.

Vegasin laadukkaat video-, ääni- ja musiikkisovellukset tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Vegasin laadukkaat video-, ääni- ja musiikkisovellukset tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Vegas Pro 19 Edit

Edullisista peli-, kirja- ja sovelluspaketeista tunnettu tarjoilee parhaillaan sovelluspakettia, joka sisältää Vegasin laadukkaat Pro -videoeditointi, Sound Forge Pro 15 -äänieditointi sekä Magix Music Maker 2022 Premium -musiikkisovelluksen. Paketin arvo on yli 750 euroa.

Paketti maksaa yhteensä 22,82 euroa ja se sisältää nämä sovellukset ja lisäosat:

 • VEGAS Pro 19 Edit
 • SOUND FORGE Pro 15
 • MAGIX MUSIC MAKER 2022 PREMIUM
 • Dub Tales – Part 2 -äänipaketti
 • Fantasy Trip -äänipaketti
 • Ibiza Chill House -äänipaketti
 • Blades & Runners -äänipaketti
 • Smash Hits -äänipaketti
 • -25% Humble Choice alennuskuponki (ainoastaan uusille tilaajille)

Paketin voi hankkia itselleen täältä. Paketti on hankittavissa ainoastaan joulukuun 21. päivään asti.