OnePlus julkaisee pian uuden väriversion ylistetystä taittuvanäyttöisestä puhelimestaan Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus julkaisee pian uuden väriversion ylistetystä taittuvanäyttöisestä puhelimestaan

Globaali teknologiabrändi OnePlus on ilmoittanut tuovansa markkinoille Open -puhelimen uudessa Voyager Black -värissä suositushinnalla 1799,99 €.

OnePlus Open on noussut yhdeksi OnePlussan nopeimmin myydyistä älypuhelimista sen kestävän saranan, kirkkaiden näyttöjen, kolmilinssisen Hasselblad-kameran ja tehokkaan OxygenOS:n Open Canvasin ansiosta.

Uuden Voyager Black -värin lisäksi on saatavilla tutussa Emerald Dusk -värissä. Voyager Blackin design eroaa kuitenkin Emerald Duskista vegaaninahkaisella takakannellaan, tuoden puhelimeen tyylikkyyttä ja eleganssia. Lisäksi Voyager Black on kevyempi, painaen vain 239 grammaa, ollen 6 grammaa kevyempi kuin Emerald Dusk.

Bingo Liu, OnePlus Euroopan toimitusjohtaja, kertoi:

”Ensimmäisen taittuvanäyttöisen lippulaivapuhelimemme, OnePlus Openin, lokakuun julkaisun jälkeen yhteisön reaktio on ollut uskomaton. Maailmanlaajuisen kysynnän ja toiveiden vuoksi olemme innoissamme tuodessamme OnePlus Openin Voyager Black -värin Eurooppaan ja tarjoamme käyttäjille enemmän rakastettuja tuotteita.”

Puhelin on saatavilla Suomessa Elisalta, DNA:lta, Telialta, Verkkokauppa.com:sta, Veikon Koneelta ja Euronicsilta. Ennakkotilaus avautuu 23. marraskuuta.

OnePlus Open suoritui Errorin arviossa kiitettävin arvosanoin. Mietteemme voit lukea tästä artikkelista.


OnePlus 12 -puhelin julkistetaan todennäköisesti joulukuussa – yhtiö antoi ensimmäiset infot tulevasta lippulaivamallistaan Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus 12 -puhelin julkistetaan todennäköisesti joulukuussa – yhtiö antoi ensimmäiset infot tulevasta lippulaivamallistaan

antoi vilauksen odotetusta -puhelimestaan, paljastaen uuden muotoilunsa. Puhelin perii aiemman OnePlus 11 -lippulaivamallin tyylin, mutta pienin muutoksin.

Merkittävin muutos OnePlus 12:n muotoilussa on Alert Slider -tilakytkimen siirtyminen puhelimen oikealta reunalta vasemmalle puolelle. Tämä muutos mahdollistaa uuden integroidun antennin käytön, erityisesti parantaen suorituskykyä pelaamisen aikana.

OnePlus on testannut, että paras antennien asento on käyttäjän etusormien välissä, kun puhelinta pidetään vaakatasossa, juuri Alert Slider -tilakytkimen kohdalla. Uuden muutoksen myötä OnePlus pyrkii varmistamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

OnePlus 12 tulee saataville uudessa smaragdinvihreässä värissä nimeltä Flowy Emerald. Inspiraatio tähän vihreään sävyyn on peräisin Uudessa-Seelannissa sijaitsevasta Dart-joesta. Suunnittelutiimi on käyttänyt edistyksellisiä tekniikoita, kuten periskooppitelekameraa ja AG-tekniikkaa, tuodakseen elävyyttä ja harmoniaa puhelimen muotoiluun.

OnePlus 12 odotetaan julkaistavan joulukuussa 2023.

Pop-taiteilija Philip Colbert viimeisteli Michelangelon keskeneräisen Manchester Madonna -teoksen älypuhelinta apuna käyttäen Kommentit pois päältä artikkelissa Pop-taiteilija Philip Colbert viimeisteli Michelangelon keskeneräisen Manchester Madonna -teoksen älypuhelinta apuna käyttäen

Englantilainen nykytaiteilija Philip Colbert on viimeistellyt ja nykyaikaistanut Michelangelon historiallisen ja keskeneräisen mestariteoksen, Manchester Madonnan yhteistyössä OnePlussan kanssa. Poikkeuksellisen tästä modernisoinnista teki se, että Colbert käytti ainoana työkalunaan taittuvanäyttöistä OnePlus Open – älypuhelinta.

Lontoossa asuva Philip Colbert on tunnettu moderneista hummeriteemaisista poptaiteen töistään ja nyt hän otti vastaan OnePlussalta tehtävän viimeistellä Michelangelon 500-vuotta vanha, keskeneräisen teos omalla modernilla tyylillään. Tämä Michelangelon, Colbertin ja OnePlussan kohtaaminen yhdistää menneisyyden loiston nykyajan innovatiiviseen teknologiaan, tuoden klassisen mestariteoksen modernille aikakaudelle.

Colbertin versio taideteoksesta paljastettiin äskettäin Lontoon National Gallery -museon interaktiivisessa projektiossa. Itse projektio toteutettiin myös Open -laitteella ja valmis työ esiteltiin Michelangelon alkuperäisen maalauksen rinnalla, joka on edelleen keskeneräinen.

Koska teos toteutettiin kokonaan -puhelimella, Colbertin ei tarvinnut työskennellä pelkästään Itä-Lontoossa sijaitsevalla studiollaan vaan hän työskenteli teoksen parissa mm. National Galleryssa, kotonaan sekä matkustaessaan, missä tahansa inspiraation iskiessä.

”On todellinen kunnia tuoda uusi henki Michelangelon ikoniseen Manchester Madonnaan käyttämällä OnePlus Openia. Tämä yhteistyö edustaa taiteen, teknologian ja historian lähentymistä älypuhelimen antamalla vapaudella työskennellä milloin ja missä tahansa, inspiraation iskiessä.” Colbert kertoo työprosessista.

Taittuvanäyttöisen OnePlus Openin teknologia helpottaa työskentelyä, sillä sen suuri sisänäyttö mahdollistaa jopa kolmen sovelluksen käyttämisen kerralla, joten Colbert pystyi ensimerkiksi pitämään työstettävää taideteosta ja muistiinpanoja auki samanaikaisesti näytöllä. Video teoksen luomisprosessista katsottavissa alta.

”Olemme äärettömän ylpeitä voidessamme osallistua Michelangelon Manchester Madonnan viimeistelemiseen yhteistyössä Philip Colbertin kanssa. Philipin leikkisä tyyli tuo uutta elämää alkuperäiseen teokseen ja vapauttaa sen potentiaalin” Celina Shi, OnePlussan Euroopan markkinointijohtaja sanoi.