Sisäpiiriläisen mukaan PS5 Pro -uutisia saadaan pian Kommentit pois päältä artikkelissa Sisäpiiriläisen mukaan PS5 Pro -uutisia saadaan pian

Sony PlayStation 5

Viimeaikaisessa vahvassa huhumyllyssä journalisti Tom Henderson väitti, että työskentelee Pro:n parissa ja että yhtiö suunnittelee julkaisevansa nykyisen sukupolven konsolistaan tehokkaamman version joskus vuoden 2024 paikkeilla. Vaikka tuolloin yksityiskohdat siitä, mitä tarkalleen ottaen konsolissa on, olivat vähäiset, niin tilanne saattaa pian muuttua.

Viimeisimmässä streamissaan Henderson nimittäin väitti, että lisää yksityiskohtia PS5 Prosta tulee saataville seuraavan parin kuukauden aikana. Tässä tapauksessa on kuitenkin epätodennäköistä, että Henderson viittasi virallisiin lähteisiin. Joka tapauksessa, tulevaisuudessa saattaa olla enemmän tietoa konsolista. Samalla Henderson sanoo, että Sony työskentelee myös muiden PlayStation-laitteiden parissa PS5 Pron lisäksi, mutta hän ei kertonut tarkemmin, mistä on kyse. On epäselvää, viittasiko hän aiemmin huhuttuun PS5-malliin, jossa olisi irrotettava levyasema.

Kyseinen malli on ilmeisesti määrä julkaista syyskuussa, jos huhuihin lainkaan on uskomista. PlayStation Showcasea suunnitellaan väitetysti kesäkuun alkuun, joten ehkäpä silloin voimme kuulla siitä jotain.

Vaikka kyseessä on edelleenkin vain huhuja, lisätään loppuun se fakta, että journalisti Tom Henderson osunut aiemmin oikeaan PlayStation-aiheisissa vuodoissa.

Kommentoi

Sonylta tulossa iso Showcase-lähetys piakkoin Kommentit pois päältä artikkelissa Sonylta tulossa iso Showcase-lähetys piakkoin

PlayStation 5

PlayStation Showcase -tapahtuma järjestetään viikolla 25. toukokuuta, kertoo GameSpotin sisarsivuston Giant Bombin toimittaja Jeff Grubb.

Tietysti suunnitelmat voivat aina muuttua, mutta Grubb sanoi tämän olevan tällä hetkellä totta. Toinen henkilö, Zuby Tech, sanoi Twitterissä, että tapahtuma tulisi tapahtumaan joko 25. toukokuuta tai 1. kesäkuuta. ei ole virallisesti ilmoittanut tapahtumasta. GameSpot on ottanut yhteyttä yritykseen saadakseen lisätietoja.

Tämä on ollut huhu jo kuukausien ajan. Grubb raportoi helmikuussa, että suuri PlayStation-tapahtuma järjestettäisiin ennen kesäkuuta. Tuolloin raportti sanoi, että tapahtuma tapahtuisi E3 2023: n johdolla. Kyseinen näyttely on nyt peruttu, mutta kesän pelitapahtumat jatkuvat joka tapauksessa.

Jos PlayStation Showcase on totta, se järjestetään ennen kesäkuun suuria tapahtumia, kuten Summer Game Festia, Xbox Games Showcaseta ja Microsoftin Starfield Directia, Ubisoft Forwardia ja Gamescom Opening Night Livea, muiden tapahtumien joukossa. Tutustu GameSpotin Not-E3-aikatauluun saadaksesi lisätietoja.

PlayStation-brändi on tällä hetkellä erittäin suosittu. PS5-laitteiden myynti on noussut yli 38 miljoonaan kappaleeseen maaliskuun 31. päivään mennessä. Tammi-maaliskuun aikana myytiin 6,3 miljoonaa konsolia, mikä on enemmän kuin mitä mikään yritys on koskaan toimittanut tammi-maaliskuun neljänneksessä, ylittäen kaikki aiemmat PlayStation-konsolit, Xboxin ja Nintendon myyntiluvut.

Kommentoi

Tom Henderson: PS5 Pro:n kehityspaketit pian ensimmäisen osapuolen kehittäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Tom Henderson: PS5 Pro:n kehityspaketit pian ensimmäisen osapuolen kehittäjille

Sony PlayStation 5

Aiemmin tänä vuonna Insider Gamingin Tom Henderson väitti raportissaan, että työskentelee -version parissa, ja että yrityksen nykyisen sukupolven konsolin tehokkaampi versio tavoittelee julkaisua vuoden 2024 lopulla. Toisessa uudessa raportissa Henderson on antanut lisää lyhyitä yksityiskohtia konsolin tuotannon etenemisestä kulissien takana.

Raportissaan Henderson toistaa, että Pro on tällä hetkellä työn alla ”100% varmuudella”, ja raportin mukaan konsolin prototyyppikehityspaketit lähetetään ensimmäisen osapuolen PlayStation-studioille seuraavan muutaman kuukauden aikana, kun taas kolmannen osapuolen kehittäjät saavat ne tämän vuoden loppuun mennessä.

Kommentoi