Sony aikeissa julkaista uuden videopalvelun PS Plus -tilaajille? Kommentit pois päältä artikkelissa Sony aikeissa julkaista uuden videopalvelun PS Plus -tilaajille?

Venom

Näyttäisi siltä, että aikoo julkaista uuden videopalvelun nimeltään PlayStation Plus Video Pass.

PlayStation Plus Video Pass
PlayStation Plus Video Pass ilmestyi Sonyn puolalaiselle sivustolle.

Kyseistä nimeä kantavan palvelun logo ja kuvaus ilmestyi nimittäin firman puolalaiselle sivulle. Tiedot on sittemmin poistettu, mutta siitä on saatu kuvankaappaus talteen.

Kuvan mukaan palvelu olisi kokeilussa tilaajille Puolassa huhtikuun 22. päivästä lähtien ja vuoden verran eteenpäin. Kuvassa nähdään Sony Picturesin elokuvia kuten , sekä .

Sony tarjoaa leffoja ja sarjoja PlayStation Store -kauppapaikallaan, mutta aikoo lopettaa tämän palvelun elokuussa 2021. Se lopetti myös videstriimauspalvelunsa Vuen tammikuussa 2020.

Kommentoi

Selainlaajennus mahdollistaa vanhojen PlayStation -pelien oston ja lataamisen Kommentit pois päältä artikkelissa Selainlaajennus mahdollistaa vanhojen PlayStation -pelien oston ja lataamisen

PlayStation Store (PS Store)

uudisti PlayStation -kauppasivustonsa viime vuoden lokakuussa uudelle PlayStation 5 -konsolille ja samalla sen valikoimasta poistuivat vanhat PlayStation 3, PSP ja PS Vita -pelit.

Nyt kuitenkin eräs Firefox -laajennus mahdollistaa pääsyn näihin peleihin. Valkyrie PS Store -nimellä kulkevan selainlaajennuksen avulla vanhoja pelejä voi ostaa ja asentaa vanhoihin konsoleihin.

Viime viikolla Sony perääntyi päätöksestä sulkea vanhojen konsoleiden pelikaupat tyystin. PSP:n osalta kuitenkin kauppa sulkeutuu pysyvästi heinäkuun 2. päivä. PS3 ja PS Vita -konsoleiden osalta pelien saatavuus jatkuu.

Kommentoi

Sony muutti mieltään – vanhojen konsoleiden kaupat pysyvätkin auki Kommentit pois päältä artikkelissa Sony muutti mieltään – vanhojen konsoleiden kaupat pysyvätkin auki

Playstation 3

oli sulkemassa PlayStation 3, PSP ja PS Vita -konsoleiden kauppapaikkoja tänä kesänä, mutta on nyt muuttanut mieltään ja aikoo pitää kaupat auki.

Alunperin PlayStation 3 ja PSP -konsolien kauppojen oli määrä sulkeutua heinäkuun 2. päivä ja PS Vitan osalta kauppa 27. päivä elokuuta.

Viime lokakuussa kerroimme kuinka kyseisten konsoleiden pelit hävisivät virallisen PlayStation Storen verkkokaupan uudistuksen myötä. Sittemmin pelejä on pystynyt ostamaan vielä PS applikaation kautta, mutta nyt tähänkin on tulossa loppu.

Kommentoi