Sony aikeissa julkaista uuden videopalvelun PS Plus -tilaajille? Kommentit pois päältä artikkelissa Sony aikeissa julkaista uuden videopalvelun PS Plus -tilaajille?

Venom

Näyttäisi siltä, että Sony aikoo julkaista uuden videopalvelun nimeltään PlayStation Plus Video Pass.

PlayStation Plus Video Pass
PlayStation Plus Video Pass ilmestyi Sonyn puolalaiselle sivustolle.

Kyseistä nimeä kantavan palvelun logo ja kuvaus ilmestyi nimittäin firman puolalaiselle sivulle. Tiedot on sittemmin poistettu, mutta siitä on saatu kuvankaappaus talteen.

Kuvan mukaan palvelu olisi kokeilussa tilaajille Puolassa huhtikuun 22. päivästä lähtien ja vuoden verran eteenpäin. Kuvassa nähdään Sony Picturesin elokuvia kuten Venom, Zombieland: Double Tap sekä Bloodshot.

Sony tarjoaa leffoja ja sarjoja PlayStation Store -kauppapaikallaan, mutta aikoo lopettaa tämän palvelun elokuussa 2021. Se lopetti myös videstriimauspalvelunsa Vuen tammikuussa 2020.

Kommentoi

Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet

Sony InZone

Sony on lanseerannut uusia pelikäyttöön suunnattuja näyttöjä sekä kuulokkeita uuden brändin alaisuudessa.

Näytöt on suunniteltu erityisesti :lle, mutta tukevat myös 5 ja Series X -konsoleiden ominaisuuksia. Näyttöjä on kaksi mallia 27 tuuman IPS -paneelilla oleva M9 sekä edullisempi M3, jossa on 240 Hz.

Kuulokkeita on kolmea mallia, joista paras H9 käyttää 2,4 GHz langatonta ja Bluetooth yhteyttä samanaikaisesti. Akunkestoa on luvattu 32 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeissa on myös digitaalinen melunvaimennus. Lisäksi saatavilla on edullisemmat H7 -kuulokkeet sekä langalliset H3 -kuulokkeet.

Vielä ei ole varmaa milloin tuotteita saadaan Suomen markkinoille.

Kommentoi

Tältä näyttää ainoastaan kahden sentin paksuinen modattu PS5-konsoli Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää ainoastaan kahden sentin paksuinen modattu PS5-konsoli

PlayStation 5 Slim mod

Edelleen tuontanto-ongelmista kärsivä 5 - ei ole vielä virallisesti saanut pienikokoisempaa Slim-versiota, mutta nyt eräs modaaja on onnistunut tekemään sellaisen.

YouTube kanava nimeltään DIY Perks on julkaissut videon maailman ensimmäisestä Slim -konsolista, joka on ainoastaan kahden sentin paksuinen.

Alkuperäisen PS5 -laitteen tilaa vievät teräskuori ja jäähdytyselementti on poistettu ja niiden tilalle on asennettu täysin kustomoitu kuparinen jäähdytysratkaisu.

Lisäksi laitteen sisäinen virtalähde on muutettu ulkoiseksi tilan säästämiseksi. Myös laitteen vesijäähdytyksen elementtejä sijaitsee ulkoisen virtalähteen yhteydessä.

Kommentoi