Sony osti Shadow of the Colossus ja Demon’s Souls -uusintojen kehittäjän Bluepoint Gamesin Kommentit pois päältä artikkelissa Sony osti Shadow of the Colossus ja Demon’s Souls -uusintojen kehittäjän Bluepoint Gamesin

Demon's Souls

on ostanut jälleen uuden pelifirman. Tällä kertaa kyseessä on mm. Shadow of the Colossus -pelin PS4-version ja Demon’s Souls PS5-version kehittäjä Bluepoint Games.

Studion on tarkoitus alkaa työstämään jälleen omia pelejä uusintojen sijaan. Vielä ei ole varmaa mikä peli on seuraavaksi kehitteillä. Bluepointin perustivat entiset Studios kehittäjät vuonna 2006.

osti hiljattain myös Firesprite -pelistudion, joka puolestaan ilmoitti hankkineensa Fabrik Gamesin. Sonyn aiempiin pelistudiohankintoihin kuuluu mm. kotimainen Housemarque, jonka viimeisin tekele on scifi roguelike Returnal.

Kommentoi

Sony jakaa ensi kuussa kolme PSVR -peliä ilmaiseksi PS Plus -tilaajille Kommentit pois päältä artikkelissa Sony jakaa ensi kuussa kolme PSVR -peliä ilmaiseksi PS Plus -tilaajille

Sony PSVR

PlayStation täyttää tänä vuonna viisi vuotta ja juhlistaa tapahtumaa jakamalla PS Plus -tilaajille kolme PSVR -peliä ilmaiseksi.

Vielä ei ole varmaa mitkä pelit ovat kyseessä, mutta pelit tulevat saataville marraskuussa. Nämä pelit ovat lisänä normaalisti jaettaville PlayStation 5 ja PlayStation 4 -peleille, joita jaetaan kuukausittain kolme ilmaiseksi.

Samalla on julkaissut listan pelatuimmista PSVR -peleistä, joihin kuuluvat Rec Room, Beat Saber, PlayStation Worlds, V: sekä 7: Biohazard.

Kommentoi

PlayStationin hiljattain hankkima Firesprite -pelistudio osti Fabrik Gamesin Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStationin hiljattain hankkima Firesprite -pelistudio osti Fabrik Gamesin

PlayStation Studios on laajentanut pelinkehittäjien valikoimaansa hankkimalla brittiläisen Fabrik Games Limitedin osaksi Firesprite -pelifirmaa. Fabrik on avustanut Firespriteä aiemmin mm. -pelin kehityksessä.

Aiemmin Fabrik on työstänyet pelejä kuten käsinpiirretyn seikkailupelin The Lost Bear ja taktinen hiippailupeli Filthy Lucre.

Kehittäjien on määrä työstää jatkossa pelejä Sonyn PlayStation -konsoleille.

Kommentoi