Sony tuo PS Now -palvelun vihdoin Suomeen – rekisteröidy beta-tilaajaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Sony tuo PS Now -palvelun vihdoin Suomeen – rekisteröidy beta-tilaajaksi

on tuomassa Now -pelistriimauspalvelunsa Suomeen ja muihin Euroopan maihin. Vuodesta 2014 lähtien vain muualla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa saatavilla ollut palvelu laajenee nyt Espanjaan, Italiaan, Portugaliin, Norjaan, Ruotsiin sekä Suomeen.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa palvelun lanseeraukselle ei vielä ole, mutta sen pitäisi tulla myöhemmin tänä vuonna. Sen sijaan palvelun -versiota päästään testaamaan jo helmikuussa. Voit rekisteröityä betaan täältä.

Now -palvelussa on yli 700 peliä PS2, ja PS4 -konsoleilta. Niitä pääsee pelaamaan 4 -konsoleilta sekä :iltä. Palvelu sisältää ilmaisen 7 päivän kokeilun ja lopullinen palvelu kustantaan n. 20€ kuukaudessa.

Kommentoi

Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä ja THQ Nordicin julkaisema Wreckfest -romurallipeli on saapunut iOS ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin ja konsoliversioissakin. Mukana on myös paikallinen moninpeli ja kaikki tutut autot ja radat. Peli tukee myös erillistä ohjainta.

Alunperin vuonna 2018 PC:lle ilmestynyt romurallipeli on henkinen jatkumo FlatOut -peleille ja yhdistelee myös elementtejä klassisista peleistä kuten Destruction Derby sekä Street Rod.

Peli saapui ja Xbox One -konsoleille vuonna 2019. Viime vuonna se saapui myös uuden sukupolven PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että Google Stadia -pelipalveluun.

Wreckfest on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille Google Play, Samsung Galaxy sekä App Store -kauppapaikoilta.

Kommentoi

Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki

Horizon Call of the Mountain

Sony on odotetun Horizon Call of the Mountain -VR-pelin ennakkotilaukset ja samalla pelistä on saatu tuore traileri. Peli on tulossa yksinoikeudella PSVR2 -laitteistolle.

Pelissä tullaan myös tapaamaan aiempien Horizon -pelien päähahmo Aloy, muita tuttuja hahmoja, sekä täysin uusia tuttavuuksia.

Hiljattain Horizon Forbidden West sai uuden New Game+ -pelitilan sekä Ultra Hard -vaikeustason. Molemmille konsoliversioille on saatu myös parannuksia grafiikoihin, kuten antialiasointiin.

Horizon Call of the Mountain -peli ilmestyy PSVR 2 -laitteiston yhteydessä tammikuun 22. päivä 2023.

Kommentoi