Sony tuo PS Now -palvelun vihdoin Suomeen – rekisteröidy beta-tilaajaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Sony tuo PS Now -palvelun vihdoin Suomeen – rekisteröidy beta-tilaajaksi

on tuomassa Now -pelistriimauspalvelunsa Suomeen ja muihin Euroopan maihin. Vuodesta 2014 lähtien vain muualla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa saatavilla ollut palvelu laajenee nyt Espanjaan, Italiaan, Portugaliin, Norjaan, Ruotsiin sekä Suomeen.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa palvelun lanseeraukselle ei vielä ole, mutta sen pitäisi tulla myöhemmin tänä vuonna. Sen sijaan palvelun -versiota päästään testaamaan jo helmikuussa. Voit rekisteröityä betaan täältä.

Now -palvelussa on yli 700 peliä PS2, ja PS4 -konsoleilta. Niitä pääsee pelaamaan 4 -konsoleilta sekä :iltä. Palvelu sisältää ilmaisen 7 päivän kokeilun ja lopullinen palvelu kustantaan n. 20€ kuukaudessa.

Kommentoi

Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet

Sony InZone

Sony on lanseerannut uusia pelikäyttöön suunnattuja näyttöjä sekä kuulokkeita uuden brändin alaisuudessa.

Näytöt on suunniteltu erityisesti PC:lle, mutta tukevat myös PlayStation 5 ja Xbox Series X -konsoleiden ominaisuuksia. Näyttöjä on kaksi mallia 27 tuuman 4K IPS -paneelilla oleva M9 sekä edullisempi M3, jossa on 240 Hz.

Kuulokkeita on kolmea mallia, joista paras H9 käyttää 2,4 GHz langatonta ja Bluetooth yhteyttä samanaikaisesti. Akunkestoa on luvattu 32 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeissa on myös digitaalinen melunvaimennus. Lisäksi saatavilla on edullisemmat H7 -kuulokkeet sekä langalliset H3 -kuulokkeet.

Vielä ei ole varmaa milloin InZone tuotteita saadaan Suomen markkinoille.

Kommentoi

Tältä näyttää ainoastaan kahden sentin paksuinen modattu PS5-konsoli Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää ainoastaan kahden sentin paksuinen modattu PS5-konsoli

PlayStation 5 Slim mod

Edelleen tuontanto-ongelmista kärsivä PlayStation 5 -konsoli ei ole vielä virallisesti saanut pienikokoisempaa Slim-versiota, mutta nyt eräs modaaja on onnistunut tekemään sellaisen.

YouTube kanava nimeltään DIY Perks on julkaissut videon maailman ensimmäisestä PS5 Slim -konsolista, joka on ainoastaan kahden sentin paksuinen.

Alkuperäisen PS5 -laitteen tilaa vievät teräskuori ja jäähdytyselementti on poistettu ja niiden tilalle on asennettu täysin kustomoitu kuparinen jäähdytysratkaisu.

Lisäksi laitteen sisäinen virtalähde on muutettu ulkoiseksi tilan säästämiseksi. Myös laitteen vesijäähdytyksen elementtejä sijaitsee ulkoisen virtalähteen yhteydessä.

Kommentoi