Star Citizen joukkorahoitus saavutti 250 miljoonan dollarin rajan Kommentit pois päältä artikkelissa Star Citizen joukkorahoitus saavutti 250 miljoonan dollarin rajan

Star Citizen

Pitkään kehitteillä olleen ja jättimäistä joukkorahoitussummaa kerännyt avaruusseikkailu on jälleen rikkonut yhden rajapyykin. Peliä on nimittäin joukkorahoitettu nyt yli 250 miljoonan dollarin arvosta. Summa vastaa lähes 230 miljoona euroa.

Peli on ollut kehitteillä jo vuodesta 2012 ja sitä on kehittämässä useampi Cloud Imperium Gamesin studio ympäri maailmaa. Alkuvuodesta peli sai uuden planeetan ArcCorpin sekä pelaaja pystyi valitsemaan hahmonsa sukupuoleksi naisen. Uusia avaruusaluksia on myös tullut peliin jatkuvalla syötöllä, jotkin tosin järkyttävillä hintalapuilla varustettuna.

Normaalisti pelistä joutuu maksamaan vähintään 50€ liittymismaksun, mutta pelissä on parhaillaan menossa Free Fly -tila on pelattavissa :llä aina joulukuun 5. päivään asti. Voit värväytyä ilmaispelijaksolle täältä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi