Star Wars Episode I: The Phantom Menace liittymässä PlayStation Plus Classics -kokoelmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars Episode I: The Phantom Menace liittymässä PlayStation Plus Classics -kokoelmaan

Nyt se on virallista! Uusimman -blogipostauksen mukaan tulee saataville sekä uusille että nykyisille PlayStation Plus Premium -tilaajille 16. tammikuuta.

Lisäksi tarjolla on PS1-peli Rally Cross, PS4-kokoelma Street Fighter: 30th Anniversary Collection sekä Trials of Mana ja Secret of Mana -pelien uudelleenversiot.

The Phantom Menacen ilmestymisestä palveluun huhuiltiin jo tovi sitten. Nyt huhut ovat käymässä toteen.

Haluatteko kuulla lisää pelialan ahdingosta? – nyt myös Sony irtisanoo työntekijöitään rankalla kädellä Kommentit pois päältä artikkelissa Haluatteko kuulla lisää pelialan ahdingosta? – nyt myös Sony irtisanoo työntekijöitään rankalla kädellä

Playstation 5

on irtisanonut 900 työntekijää PlayStationin taustalla olevasta yhtiöstä, Sony Interactive Entertainmentista, mikä vastaa 8 prosenttia sen maailmanlaajuisesta työvoimasta. Tähän kuuluu henkilöstöä eri alueilta ja studioista, ja PlayStationin Lontoon studio suljetaan, mikä on merkittävin vaikutus.

Uutinen seuraa Sony:n äskettäistä päätöstä laskea :n myyntiennuste 25 miljoonasta yksiköstä 21 miljoonaan. Yhtiö mainitsee tarpeen ”muutoksille, jotta yritys voi jatkaa kasvuaan ja kehittymistään” irtisanomisten syynä.

Tämä siirto seuraa vastaavia toimia Microsoftilta, joka joutui irtisanomaan työntekijöitä viime kuussa sen hankittua Activision Blizzardin. Peliala näyttää käyvän läpi uudelleenjärjestelykautta, kun yritykset sopeutuvat muuttuviin markkinaolosuhteisiin.

Lähde: Hyberbeast

Uudet prototyypit klassisista PlayStation 1 -peleistä Spyro: The Year of the Dragon ja Crash Bash paljastettu Kommentit pois päältä artikkelissa Uudet prototyypit klassisista PlayStation 1 -peleistä Spyro: The Year of the Dragon ja Crash Bash paljastettu

Crash Bandicoot

Kaksi aiemmin julkaisematonta prototyyppiä klassisista 1 -peleistä, : The Year of the Dragon ja Crash Bash, on löydetty verkosta.

Nämä prototyypit, jotka löydettiin Spyro-sisällöntuottaja Hwd405:n toimesta, tarjoavat kiehtovan katsauksen näiden rakastettujen pelien kehitysprosessiin.

Erityisen mielenkiintoinen on Spyro: The Year of the Dragonin prototyyppi, joka on peräisin 4. syyskuuta 2000. Vain 10 päivää ennen lopullista versiota prototyypissä on edelleen huomattavia eroja verrattuna vähittäiskauppaversioon. Näihin eroihin kuuluvat täysin erilainen ääniraita, puuttuvat äänitehosteet, muutetut objektien sijoittelut ja muutokset välivideoihin. Prototyypissä on myös tietoja aikaisemmista versioista, mukaan lukien testitaso kenguruhahmo Sheilalle, näyttäen hänen alkuperäisen konseptitaiteensa sarvineen.

Mikäli upotus ei näy, voit tarkastaa sen täältä.