Stranger Things aiheinen tehtävä saapui Far Cry 6 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Stranger Things aiheinen tehtävä saapui Far Cry 6 -peliin

Far Cry 6 x Stranger Things

avoimen maailman räiskintäpeli Far Cry 6 on saanut ilmaisen Stranger Things -sarjan aiheisen päivityksen. Voit katsoa uuden trailerin alta.

The Vanishing -nimellä kulkevassa tehtävässä pelaajat pääsevät kokemaan sarjasta tutun Upside-Down maailman ja sen pahat voimat, sekä pelastaa Chorizo ja kaapatut Yaranilaiset.

Netflixin Stranger Things -sarjan neljännen kauden ensimmäinen osuus starttaa toukokuun 27. päivä. Tuplasti pidempi kausi tulee saamaan myös toisen osan heinäkuun alussa.

Far Cry 6 -pelissä on parhaillaan menossa ilmaisviikonloppu. Peli on saatavilla sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Storen ja Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Google Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi