Stranger Things saapuu Rocket League -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Stranger Things saapuu Rocket League -peliin

Rocket League x Stranger Things

Scifikauhusarja on saapumassa Rocket League -online-urheilupeliin osana Haunted Hallows -tapahtumaa. Tapahtuma alkaa ensi maanantaina 14. lokakuuta ja kestää aina marraskuun 11. päivään asti.

Tapahtuma tuo mukana aiheisia lisäosia, joita pelaajat voivat kiinnittää autoihinsa. Farmstead Arena -kenttä on myös teemoitettu sarjan Upside Down -maailman mukaiseksi. Myös muita sarjaan liittyviä lisäkilkkeitä on luvassa.

Aiemmin on vallannut mm. Dead By Daylight -pelin ja sarjasta on myös työstetty omia mobiilipelejä kuten tuleva kotimaisen
Next Gamesin suunnittelema Stranger Things -mobiilipeli.

Alunperin vuonna 2015 ilmestynyt peli on saatavilla Playstation 4, Xbox One ja Nintendo konsoleille sekä PC:lle, Macille ja Linuxille.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä /S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Arizona Sunshine
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi