Stranger Things saapuu Rocket League -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Stranger Things saapuu Rocket League -peliin

Rocket League x Stranger Things

Scifikauhusarja Stranger Things on saapumassa Rocket League -online-urheilupeliin osana Haunted Hallows -tapahtumaa. Tapahtuma alkaa ensi maanantaina 14. lokakuuta ja kestää aina marraskuun 11. päivään asti.

Tapahtuma tuo mukana Halloween aiheisia lisäosia, joita pelaajat voivat kiinnittää autoihinsa. Farmstead Arena -kenttä on myös teemoitettu sarjan Upside Down -maailman mukaiseksi. Myös muita sarjaan liittyviä lisäkilkkeitä on luvassa.

Aiemmin Stranger Things on vallannut mm. Dead By Daylight -pelin ja sarjasta on myös työstetty omia mobiilipelejä kuten tuleva kotimaisen
Next Gamesin suunnittelema Stranger Things -mobiilipeli.

Alunperin vuonna 2015 ilmestynyt peli on saatavilla 4, ja konsoleille sekä :lle, Macille ja Linuxille.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi