Tältä Elden Ring näyttäisi alkuperäisellä PlayStation -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Elden Ring näyttäisi alkuperäisellä PlayStation -konsolilla

Elden Ring PS1

Monet suositut pelit ovat. viime aikoina saaneet demake-versioinnit, eli ne on saatu näyttämään vanhojen konsoleiden versioilta. Nyt vuorossa on hiljattain ilmestynyt hittipeli Elden Ring.

Kyseisen videon taustalla on tubettaja nimeltään Hoolopee, joka on aiemmin käsitellyt mm. sekä Village -pelit. Videolla nähdään avoimen maailman pelistä tuttuja alueita sekä pelottavia vastustajia.

Myös monia muita demake-projekteja on meneillään. Näistä yksi on Bloodbornen PS1-versiointi Enginen avulla. Kyseisen tekeleen taustalla on pelinkehittäjä Lilith Walther. The 3: Wild Hunt -pelin kohuttu kylpyammekohtaus on myös saanut aikoinaan oman PS1-versioinnin.

Kommentoi

Tältä Elden Ring näyttäisi Super Nintendo -pelinä – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Elden Ring näyttäisi Super Nintendo -pelinä – katso video

Elden Ring SNES

Demaket, eli versioinnit miltä nykypelit näyttäisivät vanhoilla konsoleilla ovat olleet jo pitkään suosiossa. Nyt From Softwaren hittipeli Elden Ring on saanut versionnin siitä miltä peli näyttäisi 90-luvun Super Nintendo -konsolilla.

Versioinnin taustalla on YouTube -kanava nimeltään 64 Bits ja siinä nähdään pelin massiivinen Erdtree, itse pelaaja sekä tämän ratsu Torrent. Mukana on myös muita pelistä tuttuja hahmoja kuten Pope Turtle.

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen, eikä varmasti viimeinen Elden Ring -demake. Uutisoimme toukokuussa demakesta, jossa Elden Ringistä tehtiin täysin 64 -konsolilla toimiva versiointi.

Kommentoi

BioShock -elokuva tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa BioShock -elokuva tulossa Netflixiin

BioShock

Netflix on parhaillaan tekemässä BioShock -aiheista elokuvaa yhdessä ja Take-Twon kanssa. Elokuvalla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai elokuvantekijää, mutta suunnitelmat elokuvasta on ollut työn alla jo vuoden verran.

BioShock ilmestyi alunperin vuonna 2007 ja se oli hengellinen jatke System Shock -pelisarjalle. Peli sijoittuu kuvittelliseen vedenalaiseen Rapturen kaupunkiin, jonka oli tarkoitus olla turvasatama rikkaille. Paikka kuitenkin kääntyi nopeasti vedenalaiseksi helvetiksi biomekanisine Big Daddies ja neuloilla varustautuneiden Little Sistersien myötä.

Sittemmin peli sai jatkoa vuonna 2010 BioShock 2 -pelin myötä. Vuonna 2013 ilmestyi BioShock ja vuonna 2016 trilogia saatiin samoihin kansiin BioShock: The Collection -kokoelman myötä.

Kommentoi