Tältä Horizon Zero Dawn näyttäisi alkuperäisellä PS1 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Horizon Zero Dawn näyttäisi alkuperäisellä PS1 -konsolilla

Horizon Zero Dawn PS1

Demaket, eli versioinnit miltä nykypelit näyttäisivät vanhoilla konsoleilla ovat olleet suosiossa viime aikoina. Nyt Horizon Zero Dawn -pelistä on saatu versiointi, miltä se näyttäisi alkuperäisellä PlayStation -konsolilla.

Versioinnin taustalla on tubettaja nimeltään ZeoNyph ja siinä nähdään kaikki aina PlayStation -latausruudusta lähtien, pelin aloitusvalikkoon ja myös Aloyn kiipeilyä.

Hiljattain demaket ovat olleet suosiossa ja aiemmin uutisoimme miltä Portal näyttäisi Nintendo 64 -pelinä sekä miltä Elden Ring näyttäisi Game Boy -pelinä.

Kommentoi

PlayStationin uusi peliohjelma saa jatkoa – näin ammattilaistason kuljettaja käsittelee autoa Gran Turismo 7:ssä Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStationin uusi peliohjelma saa jatkoa – näin ammattilaistason kuljettaja käsittelee autoa Gran Turismo 7:ssä

Gran Turismo 7


PlayStationin keväällä lanseeraama YouTube-sarja ”L2R2” täyttää suomenkielisten peliohjelmien jättämää tyhjiötä ja tuo suomalaiset pelialan vaikuttajat sekä julkisuudesta tunnetut persoonat yhteen tutustumaan konsolipelaamisen kuumimpiin aiheisiin. Uusimmassa jaksossa polttopisteessä on PlayStationin ikoninen pelisarja 7, joka julkaistiin vastikään maaliskuussa.

Tuoreessa jaksossa ohjelman vakituinen juontaja, YleX:ltä tuttu Tommi Manninen pääsee seuraamaan aitiopaikalta ajopelien ammattilaista työssään. Uusimman L2R2-jakson vieraana on -maailmanmestari ja GT3 Pro -kuljettaja Sami-Matti Trogen, joka näyttää katsojille, miten kilpailuissa karaistunut huippukuski kääntelee virtuaaliauton rattia.

Kaksikko muun muassa ajaa GT7:ssä pohja-ajan, jota yritetään voittaa peliohjelman jaksoissa loppuvuoden aikana. Lisäksi luvassa on muita pelihaasteita.

PlayStationin kehittämässä L2R2-peliohjelmassa juontajan seuraan liittyy kuukausittain vaihtuvia vieraita, jotka tutustuvat kunkin jakson teemapeleihin ja edustavat pelaamisen eri lajityyppien ja osa-alueiden harrastajia ja taitajia. Mukana jaksoissa vilahtaa myös kokenut pelitoimittaja Tuomas Tonteri, joka jakaa tietouttaan kunkin jakson aiheista.
L2R2 vastaa pelaamisesta kiinnostuneiden kuluttajien kysyntään ja täydentää suomenkielisten, valtavirran peliohjelmien tarjontaa.

L2R2: 7 -episodin ja kaikki muut jaksot voit katsoa Sony Suomen YouTube-kanavalla.

Kommentoi

Bloodborne Kart -pelistä saatiin uusia esittelyvideoita Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne Kart -pelistä saatiin uusia esittelyvideoita

Bloodborne Kart

Uutisoimme hiljattain kuinka Bloodborne -aiheinen demake-versiointi oli eskaloitunut Kart -mikroautoversioksi. Nyt kyseisestä versiosta on saatu uusia esittelyvideoita, jotka voit katsoa alta.

Kyseisen pelin kehittäjä Lilith Waltherin tarkoitus oli alunperin tehdä Bloodborne Kartista aprillipila, mutta se kuitenkin eskaloitui nopeasti kokonaiseksi peliprojektiksi.

Demaket ovat olleet suosittuja jo pitkään, mutta useimmissa tapauksissa kyseessä on ainoastaan video kuten mm. Death Stranding sekä Resident Evil Village -peleistä. Myös The 3: Wild Hunt -pelin kohuttu kylpyammekohtaus on myös saanut aikoinaan oman PS1-versioinnin.

Kommentoi