Telltale Games herätetään henkiin uutena yrityksenä Kommentit pois päältä artikkelissa Telltale Games herätetään henkiin uutena yrityksenä

Sarjamaisista seikkailupeleistään tunnettu Telltale Games sulki luukkunsa viime vuonna, mutta on nyt heräämässä henkiin uutena yrityksenä. Uuden yrityksen taustalla on lukuisten sijoittajien joukossa mm. LCG Entertainment. Yrityksen on tarkoitus uudelleenjulkaista aiempia pelejä sekä tuottaa täysin uusiakin.

Entisten Lucas Arts työntekijöiden vuonna 2004 perustettu yhtiö oli tunnettu vahvasta tarinankerronnasta sekä isoihin nimiin kuten The Walking Dead, Game of Thrones, Batman sekä perustuvista peleistä. Firma ajautui kuitenkin ongelmiin ja irtisanoi suurimman osan työntekijöistään syyskuussa 2018 viitaten laskeviin myyntilukuihin.

Nähtäväksi jää minkä sarjan pelejä uusi firma tulee julkaisemaan. The Walking Dead, ja Borderlands lisenssit ovat palautuneet alkuperäisille omistajilleen, mutta yritys oomistaa edelleen lisenssit Batman, sekä Puzzle Agent -sarjoihin.

Kommentoi

MultiVersus -taistelupelin uudella videolla ammattipelaajat ottavat mittaa toisistaan Kommentit pois päältä artikkelissa MultiVersus -taistelupelin uudella videolla ammattipelaajat ottavat mittaa toisistaan

MultiVersus

Games on julkaisemassa uutta MultiVersus -taistelupeliä, jossa lukuisat sen eri universumit kohtaavat. Nyt pelistä on saatu uusi pelivideo, jossa ammattipelaajat ottavat mittaa toisistaan.

Videolla nähdään 2 vastaan 2 ottelu, jossa FGC ammattipelaajat ApologyMan ja Spooky taistelevat parhaiten suljetussa alpha-versiossa pärjänneitä Brokkr ja Leviathan pelaajia vastaan.

Peliä on kehittämässä Player First Games ja tyyliltään se on ilmaispelattava tiimityöskentelyyn ja sosiaaliseen pelaamiseen keskittyvä tasohyppelyä ja taistelua yhdistelevä peli.

Pelissä kuullaan Warnerin tv-sarjojen ja elokuvien puolelta tuttuja ääninäyttelijöitä Maisie Williams (Game of Thrones), Kevin Conroy (Batman), Estelle (Steven Universe) ja Matthew Lillard (Scooby Doo).

MultiVersus -pelin avoin beta-kokeilu alkaa heinäkuussa 2022 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Minecraft -strategiapeli tulossa ensi vuonna – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft -strategiapeli tulossa ensi vuonna – katso traileri

Minecraft Legends

Minecraft on saamassa oman toimintaa ja strategiapeliä yhdistelevän Minecraft Legends -pelin ensi vuoden puolella. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Peli ei varsinaisesti ole Stracraftin ja vastaavien tyyppinen reaaliaikainen strategiapeli, vaan pelissä edetään päähahmoa ohjaamalla. Pelissä tulee kuitenkin olemaan strategiaelementtejä ja tietenkin tuttu kulmikas grafiikka.

Alkuperäinen Minecraft -peli ilmestyi vuonna 2011 ja on sittemmin saanut käännöksiä monille eri alustoille. Microsoft osti pelin kehittäjän Mojangin vuonna 2014 ja julkaisi Minecraft -aiheisen luolastoroolipelin nimeltään Minecraft Dungeons vuonna 2020.

Minecraft Legends on tulossa vuonna 2023 PlayStation, ja Switch -konsoleille sekä :lle Steamin ja Microsoft Storen kautta. Peli tulee olemaan saatavilla myös Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi