Telltale Games herätetään henkiin uutena yrityksenä Kommentit pois päältä artikkelissa Telltale Games herätetään henkiin uutena yrityksenä

Sarjamaisista seikkailupeleistään tunnettu sulki luukkunsa viime vuonna, mutta on nyt heräämässä henkiin uutena yrityksenä. Uuden yrityksen taustalla on lukuisten sijoittajien joukossa mm. . Yrityksen on tarkoitus uudelleenjulkaista aiempia pelejä sekä tuottaa täysin uusiakin.

Entisten Lucas Arts työntekijöiden vuonna 2004 perustettu yhtiö oli tunnettu vahvasta tarinankerronnasta sekä isoihin nimiin kuten , , sekä perustuvista peleistä. Firma ajautui kuitenkin ongelmiin ja irtisanoi suurimman osan työntekijöistään syyskuussa 2018 viitaten laskeviin myyntilukuihin.

Nähtäväksi jää minkä sarjan pelejä uusi firma tulee julkaisemaan. The Walking Dead, Minecraft ja lisenssit ovat palautuneet alkuperäisille omistajilleen, mutta yritys oomistaa edelleen lisenssit Batman, sekä -sarjoihin.

Robert Pattinsonin Batman-puku ilmestyy Arkham Knight -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Robert Pattinsonin Batman-puku ilmestyy Arkham Knight -peliin

The Batman

WB Games on vahvistanut, että Robert Pattinsonin -puku ilmestyy virallisesti -peliin.

Tieto tuli sen jälkeen, kun puku paljastui (ilmeisesti vahingossa) ja poistettiin hiljaa Epic Games Storen versiosta viime kuussa. Nintendo Switchin Batman: Arkham -trilogialle puku tulee saataville ensimmäisenä, kun kokoelma julkaistaan 1. joulukuuta. Muiden alustojen pelaajat voivat odottaa puvun saapumista myöhemmin, kuten paljastettiin uudessa Arkham Trilogy -traileriissa.

Rocksteady Studiosin yllätyspäivitys herätti kysymyksiä lokakuussa, kun Pattinsonin puku ilmaantui peliin ilman etukäteisilmoitusta ja poistettiin nopeasti käytöstä. Nyt pelaajat voivat iloita, että puku tekee virallisen paluunsa pian peliin, tarjoten faneille mahdollisuuden näytellä Batmanin roolia ainutlaatuisessa asussa.

Minecraft rikkoo jälleen myyntiennätyksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft rikkoo jälleen myyntiennätyksiä

Minecraft

, maailman myydyin videopeli, on murtanut jälleen myyntiennätyksen. Viikonlopputapahtumassaan pelin kehittäjä paljasti myyneensä yli 300 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Tämä luku ylittää kirkkaasti lähimmän kilpailijan, :n, joka oli myynyt 185 miljoonaa kappaletta elokuuhun 2023 mennessä. Kumpikaan ei kuitenkaan yllä Super Marion tasolle, joka on myynyt yli 800 miljoonaa peliä koko monipelisarjassaan.

Toiseksi suurin franchise on retro pulmapeli Tetris, joka on myynyt yli 520 miljoonaa kappaletta eri versioissaan 1980-luvulta lähtien. Tetris on myynyt vähintään 425 miljoonaa yksikköä pelkästään mobiililaitteilla useiden eri versioidensa ansiosta, jotka on julkaistu iOS:lle ja Androidille vuodesta 2008 alkaen. Tämän vuoksi jotkut pitävät sitä parhaiten myyneenä pelinä.

Minecraft Studiosin johtaja, Helen Chiang, sanoi, että 300 miljoonan luku oli ”virstanpylväs, josta kukaan ei olisi voinut unelmoida kun aloitimme ensimmäisten palikoiden asettamisen”.

Minecraft julkaistiin Mojang Studiosin toimesta marraskuussa 2011, mutta pelin esijulkaistu, keskeneräinen versio oli saatavilla jo vuonna 2009. Peli on erittäin suosittu lasten, nuorten aikuisten ja aikuisten keskuudessa sen hiekkalaatikkoluonteen vuoksi, mikä tarkoittaa, että jos voit kuvitella sen, voit rakentaa sen pelin Lego-tyyppisillä palikoilla.