Telltale Games herätetään henkiin uutena yrityksenä Kommentit pois päältä artikkelissa Telltale Games herätetään henkiin uutena yrityksenä

Sarjamaisista seikkailupeleistään tunnettu sulki luukkunsa viime vuonna, mutta on nyt heräämässä henkiin uutena yrityksenä. Uuden yrityksen taustalla on lukuisten sijoittajien joukossa mm. . Yrityksen on tarkoitus uudelleenjulkaista aiempia pelejä sekä tuottaa täysin uusiakin.

Entisten Lucas Arts työntekijöiden vuonna 2004 perustettu yhtiö oli tunnettu vahvasta tarinankerronnasta sekä isoihin nimiin kuten , , sekä perustuvista peleistä. Firma ajautui kuitenkin ongelmiin ja irtisanoi suurimman osan työntekijöistään syyskuussa 2018 viitaten laskeviin myyntilukuihin.

Nähtäväksi jää minkä sarjan pelejä uusi firma tulee julkaisemaan. The Walking Dead, Minecraft ja lisenssit ovat palautuneet alkuperäisille omistajilleen, mutta yritys oomistaa edelleen lisenssit Batman, sekä -sarjoihin.

Pelistudio Gearbox saa uudet siivet Take-Twon alaisuudessa – uusi Borderlands-peli vahvistettu Kommentit pois päältä artikkelissa Pelistudio Gearbox saa uudet siivet Take-Twon alaisuudessa – uusi Borderlands-peli vahvistettu

Borderlands 3

Entertainment, suositun -sarjan kehittäjä, on virallisesti uuden omistuksen alla. Äskettäin julkistetun siirron myötä Interactive on ostanut Gearboxin Embracer Groupilta 460 miljoonalla dollarilla Take-Twon osakkeina.

Tämä merkitsee uudelleenyhdistymistä Gearboxin ja Take-Twon välillä, sillä Take-Twon 2K on pitkään ollut Borderlands-pelien julkaisija. Kauppaan sisältyy myös Gearbox Montreal, Gearbox Studio Quebec ja rakastetut sarjat kuten , Risk of Rain, Brothers in Arms ja Duke Nukem.

Näiden ikonisten nimikkeiden faneille uutinen tuo melleviä mahdollisuuksia, sillä Gearbox vahvistaa, että he kehittävät parhaillaan uutta Borderlands-peliä sekä uutta Homeworld-nimikettä.

Robert Pattinsonin Batman-puku ilmestyy Arkham Knight -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Robert Pattinsonin Batman-puku ilmestyy Arkham Knight -peliin

The Batman

WB Games on vahvistanut, että Robert Pattinsonin -puku ilmestyy virallisesti -peliin.

Tieto tuli sen jälkeen, kun puku paljastui (ilmeisesti vahingossa) ja poistettiin hiljaa Epic Games Storen versiosta viime kuussa. Nintendo Switchin Batman: Arkham -trilogialle puku tulee saataville ensimmäisenä, kun kokoelma julkaistaan 1. joulukuuta. Muiden alustojen pelaajat voivat odottaa puvun saapumista myöhemmin, kuten paljastettiin uudessa Arkham Trilogy -traileriissa.

Rocksteady Studiosin yllätyspäivitys herätti kysymyksiä lokakuussa, kun Pattinsonin puku ilmaantui peliin ilman etukäteisilmoitusta ja poistettiin nopeasti käytöstä. Nyt pelaajat voivat iloita, että puku tekee virallisen paluunsa pian peliin, tarjoten faneille mahdollisuuden näytellä Batmanin roolia ainutlaatuisessa asussa.