The Witcher -sarjan toiselle kaudelle näytettiin vihreää valoa Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan toiselle kaudelle näytettiin vihreää valoa

The Witcher

Ei olla vielä edes ensimmäistä kautta päästy katsomaan ja Netflixin tuleva The Witcher -sarja on saamassa toisen kauden vuonna 2021.

Ainakaan materiaalin puutetta sarjalla ei tule olemaan, sillä sarjan pääkirjoittaja Lauren Schmidt Hissrich paljasti aiemmin, että hänellä on materiaalia mietittynä jopa seitsemälle kaudelle.

Sarja perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamaan fantasiaan, jonka pohjalle perustuu myös samaa nimeä kantava suosittu Redin kehittämä pelisarja. Sarjan viimeisimmän trailerin pääsee katsomaan tästä.

The Witcher -sarjan ensimmäistä kautta päästään katsomaan joulukuun 20. päivä.

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

Red on tuomassa yhteistyössä Gamesin kanssa päähahmon Geralt of Rivian osaksi peliä.

Geralt saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

3: Wild Hunt on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä PC:lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva suoratoistopalveluun.

Kommentoi