THQ Nordic avasi uuden pelifirman kehittämään selviytymisräiskintäpelejä Kommentit pois päältä artikkelissa THQ Nordic avasi uuden pelifirman kehittämään selviytymisräiskintäpelejä

DayZ

Ahkerasti pelifirmoja viime aikoina ostellut itävaltalainen julkaisija Nordic on perustanut uuden pelifirman nimeltään Nine Rocks Games. Uusi firma koostuu entisistä DayZ, ja Conan -pelien kehittäjistä ja sijaitsee Slovakian Bratislavassa.

Osuvasti uuden pelifirman on tarkoitus kehittää selviytymisräiskintäpelejä. Parhaillaan kehitteillä oleva, vielä nimetön peli on oletettavasti :n kaltainen.

Viime vuonna Nordic hankki itselleen Come -pelin kehittäjän Warhorse Studiosin. Sitä aiemmin firma on hankkinut mm. Homefront -pelien kehittäjän Deep Silverin emoyhtiö Koch Median sekä palan kotimaisen Wreckfest -pelin kehittäjästä Entertainmentista.

Kommentoi

Huhu: Alone In The Dark -pelisarja tulee saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Alone In The Dark -pelisarja tulee saamaan jatkoa

Alone in the Dark

Parhaiten 90-luvun osista tunnettu Alone In the Dark -kauhupelisarja näyttäisi saavan jatkoa, mikäli peliteollisuuden sisäpiiriläistä on uskoa.

Huhun taustalla on The Snitch niminen Twitter -tili, joka on aiemminkin paljastanut tulevista peleistä onnistuneesti. Viestin teksti on peräisin vuoden 2005 Alone in the Dark -aiheisesta elokuvasta.

Uusi Alone in the Dark -peli saatetaan paljastaa jo tänä perjantaina, sillä pelisarjan omistava Nordic on järjestämässä tapahtumaa jossa se paljastaa uusia pelejä.

Alone in the Dark -pelisarja sai alkunsa vuonna 1992 ja sen jatko-osat 2 ja 3 ilmestyivät seuraavina vuosina. Pelisarja käynnistettiin uudelleen vuonna 2001 Alone in the Dark: The New Nightmare -pelin myötä ja viimeisimmät osat ilmestyi vuonna 2008 ja viimeisin Alone in the Dark: vuonna 2015.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. Saints Row: The Third puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

Saints Row ilmestyy 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi